Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładna i spójna zapowiedź. Na pewno wbiję.

[P] Czy na wierzy orków jest kowal?

[P] Czy Ribek będzie tylko z ezotów czy też z bestów i jak z innymi broniami 30lv?

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem szczerze, że prezentacja jest na wysokim poziomie, ale sama osobowość właściciela projektu stwarza negatywne zdanie w moich przekonaniach. 

Serwer nie jest wyjątkowy, ale zapewne podstawiony pod zarobek. Mimo to wierzę, że ludzie się zmieniają, czego Ci życzę Drogi FuBu.

Myślę, że ten projekt ma przyszłość z pewną liczbą graczy. Oczywiście życzę Wam powodzenia i długiego bycia na rynku Metina. 

Niestety nie zagram, gdyż mam pewne zastrzeżenie co do ekipy.

Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz życzę powodzenia! 

W d***e byłeś gówno widziałeś wiecej gadasz a nic nie wiesz pozdrawiam a nikt na tym serwerze nie bedzie plakal jak 1 dzieciaka mniej bedzie 

Opublikowano

Bardzo ładna i spójna zapowiedź. Na pewno wbiję.

[P] Czy na wierzy orków jest kowal?

[P] Czy Ribek będzie tylko z ezotów czy też z bestów i jak z innymi broniami 30lv?

1. Tak

2. Bronie z bestow

@Będzie ta możliwość Kupna sm za Pay safe?

Opublikowano

FUBUxMETIN ! XDDDD

Może zawitam :3

Serwer i Grafika prezentacyjna Mocne 10 ! :D

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Macie zamiar dodać możliwość zmiany czcionki?

@Bambus3k™

Gdzieś w prezce z tego co pamiętam jest napisane, że będzie ta z US i ta standardowa z PL.­

tenor.gif

Opublikowano

@Bambus3k™

Już jest:

10947211_879619195391500_839410209272483

Fotka z fb.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Pamiętam czasy jak po 30 osób stało pod ścianą w DT i szło się, żeby cos ulepszyć u kowala na globalnym serwerze. Tutaj zapewne będzie podobnie przez jakiś czas ;]

Bronie na 30 do + ile nie można spalić?

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Mam parę pytań:

1. Czy będzie możliwość płacenia PayPal'em.

2. Mam nadzije że fubu tym razem nie Ro**pierdoli serwa od środa sprzedając bryłki/eq/postacie na Allegro lub robiąc prywatne eventy dla Gildi.

Opublikowano

A co z pelerynkami męstwa? Będą łatwo dostępne w grze? Będą szkatułki serwerowe? A może w IS będą pelerynki+ czyli te co nigdy się nie kończą?

Opublikowano

Być może nie doczytałem, ale o co chodzi z tymi sezonami? Kiedy spełnią się wymagania odnośnie zakończenia S1, to wszystko zostanie zresetowane czy postacie, eq zostaną?

Opublikowano

1. Czy będzie możliwość płacenia PayPal'em.

2. Mam nadzije że fubu tym razem nie Ro**pierdoli serwa od środa sprzedając bryłki/eq/postacie na Allegro lub robiąc prywatne eventy dla Gildi.

1)FuBu na FB pisał ,że raczej będzie ta możliwość (Przelew, sms, tel oraz paypal)

2)Na FB pisał ,że nawet marchewki nie da.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Być może nie doczytałem, ale o co chodzi z tymi sezonami? Kiedy spełnią się wymagania odnośnie zakończenia S1, to wszystko zostanie zresetowane czy postacie, eq zostaną?

S1 nie ma z tym nic wspólnego, bd działać jak działało.

S2 sezon 1 = max 87lv stal bojowy itp

sezon 2 max 99lv niebianka tryton

sezon 3 max 105 nowe eq na 105 z pla, nowe mapy

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Spodziewałem się klasycznego harda, a tutaj widzę praktycznie kopie globala PL.......

po drugie to na c**j chcecie wprowadzać ten 105lv? porażka

@Edit

po 3 FuBu mówil że truta bedzie dropiła tez z tysięcznych wojowników, a tutaj widze ze tylko ripper..

serwer niczym sie nie rózni od s1 poza ratami expa.. widac ze pod hejs robiony żenada..

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Spodziewałem się klasycznego harda, a tutaj widzę praktycznie kopie globala PL.......

To będzie dopiero w x fazie, przecież w 1 sezonie masz max 87lv, stal i bojowy.

Opublikowano

@Edit

po 3 FuBu mówil że truta bedzie dropiła tez z tysięcznych wojowników, a tutaj widze ze tylko ripper..

serwer niczym sie nie rózni od s1 poza ratami expa.. widac ze pod hejs robiony żenada..

@`Penero

hejtujesz serwer a w sygnaturze masz logo o raz datę startu gratki dla Ciebie :) Twój nick wszystko tłumaczy ;D

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@`Penero

hejtujesz serwer a w sygnaturze masz logo o raz datę startu gratki dla Ciebie :) Twój nick wszystko tłumaczy ;D

bo spodziewałem się czegoś  ''nowego'', a nie kopi s1 z mniejszymi ratami..

jakby chociaz sety zrobili nowe, a nie ten syf z PLa dodali..

exp bedzie ~ taki jak na PL czyli pewnie 25% większy.. wole juz grac na PLu... ja Was jebe :)

Hejt OFF

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mhm.. pięknie.

Nic tylko zagrać i polecić  ^_^

Czy po starcie będą wprowadzane jakieś nowości ?

Opublikowano

@Bambus3k™

Zmiana czcionki jest dostępna w cliencie !  Jest napisane na liście modyfikacji clienta 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

serwer super, administracja pewna, stabilność gwarantowana. widzimy się na starcie! :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

bo spodziewałem się czegoś  ''nowego'', a nie kopi s1 z mniejszymi ratami..

jakby chociaz sety zrobili nowe, a nie ten syf z PLa dodali..

exp bedzie ~ taki jak na PL czyli pewnie 25% większy.. wole juz grac na PLu... ja Was jebe :)

Hejt OFF

Czegoś nowego.. jak ma być klimatycznie jak na dawnym Plu to co Ty byś tu chciał imbecylu ? syf z Pl'a... jak Ci rzeczywiście aż tak bardzo nie pasuje to na Pla leć cisnąć kup sobie yangi w is i lecisz.. i bez głupich komentarzy proszę  . Exp taki jak na Pl czyli 25% większy .. lol ? hard to hard bardzo dobrze. Tylko nie pisz , że dobije 30 lvl i skończę grać proszę :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

To samo co na ... totalnie nie potrzbny serwer ;) nie zagram i nie polecam ze względu na złodzieja :)

Opublikowano

FuBu na FB pisał "dawne czasu, stary dobry metin z klimatem"

Myślałem więc że będzie to global z 2010 roku bez tych jebanych systemów energii których i tak nikt nie uzywa, itp..

Dodać jakieś udoskonalenia, modyfikacje które umilą grę itd.. wtedy serwer byłby mega spoko.

Tutaj na prezentacji mamy obecnego globala + to co mówiłem wyżej

Jestem takiego zdania aby zostać na max 99 i oczywiscie podzielić to na 2 sezony.. 1) 87lv 2) 99

mam mieszane uczucia :) nie jestem pewien czy zagrać czy poczekać 2 miesiące na A*reya :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

FuBu na FB pisał "dawne czasu, stary dobry metin z klimatem"

Myślałem więc że będzie to global z 2010 roku bez tych jebanych systemów energii których i tak nikt nie uzywa, itp..

Dodać jakieś udoskonalenia, modyfikacje które umilą grę itd.. wtedy serwer byłby mega spoko.

Tutaj na prezentacji mamy obecnego globala + to co mówiłem wyżej

Jestem takiego zdania aby zostać na max 99 i oczywiscie podzielić to na 2 sezony.. 1) 87lv 2) 99

mam mieszane uczucia :) nie jestem pewien czy zagrać czy poczekać 2 miesiące na A*reya :)

Wszystkim nie dogodzisz, jedni mówią, że za mało, drudzy, ze za dużo. Dla mnie jest w sam raz, gdyby był to PL z tego 2010 wiało by nuda, a tak to jakieś tam nowości są, można powiedzieć, ze jest to taki ułatwiony global, na którego nie trzeba wydawać kasy, by cos osiągnąć.

Opublikowano

Nie rozumiem co tak fajnego jest w tym serwerze, stabilność to wiadomo, ale hardów jest masa nawet tych z pla, a jak startują to "nic nowego" a co tutaj? Bao-Bao? No ludzie.. w dodatku kiedyś z nudy trafiłem na filmik "FuBu" nie rozumiem, człowiek który leci na kamermodzie powinien dostać bana, a ten mu jeszcze rękawiczke daje..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...