Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak z reklamą? Bo z tego co widzę to zasięg posta na fanpagu fubu to jakies 100osob xD strasznie mala aktywnośc, z kanałem na jutubie pewnie podobnie :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Balmora nie potrzebuje reklamy, nazwa sama robi reklamę, ale przypuszczam, że MORI, Legal, Thail i mam nadzieję, że łizi serię będą prowadzic, bo lubią cięższe serwery.

Opublikowano

Balmora nie potrzebuje reklamy, nazwa sama robi reklamę, ale przypuszczam, że MORI, Legal, Thail i mam nadzieję, że łizi serię będą prowadzic, bo lubią cięższe serwery.

Ja będę :)

Rozmawiam wlasnie z Fubu :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

A po ile beda stały bryłki na allegro na s2? ;D

Jak tu nie ma bryłek, lol. Kolejny hejter z dupy :/

Dzik Wojenny itp. od 1 lvla, 20 jak na PL czy jak?

tenor.gif

Opublikowano

Ja będę :)

Rozmawiam wlasnie z Fubu :)

''joł joł, łapka na początek, subka daj jak się podobało....

witamy w nowym gamepleju oczywiście opłaconym...''

takie bla bla... Mam nadzieję, że jakoś poprowadzisz serie, czy co tam zamiar masz robić... Bo większość ytberów to zlewa na jakość, a zwłaszcza na własne słownictwo i wyrażenia. Nie wiem jak z twoimi nowszymi produkcjami, ale reklama powinna zawierać kogoś, kto potrafi to robić.

Opublikowano

''joł joł, łapka na początek, subka daj jak się podobało....

witamy w nowym gamepleju oczywiście opłaconym...''

takie bla bla... Mam nadzieję, że jakoś poprowadzisz serie, czy co tam zamiar masz robić... Bo większość ytberów to zlewa na jakość, a zwłaszcza na własne słownictwo i wyrażenia. Nie wiem jak z twoimi nowszymi produkcjami, ale reklama powinna zawierać kogoś, kto potrafi to robić.

Spokojine ja tutaj będę grał z kumplem na 1 koncie pare groszy w IS wydamy i lecimy na topke :)

A czy się uda - zobaczymy :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Jak tam twoje "serwery" nieudaczniku?

Bardzo dobrze ale nie zniżę się do rozmowy z osobami na twoim poziomie bo widać że cię w domu kultury nie nauczyli ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Polecam. ;) Na pewno będzie stabilny i i graczy będzie bardzo dużo 

Bardzo dobrze ale nie zniżę się do rozmowy z osobami na twoim poziomie bo widać że cię w domu kultury nie nauczyli  ;)

Całe MPC musiało by się położyć na ziemi aby prowadzić z tobą ( pisze z małej z braku szacunku ) jakąkolwiek rozmowę taki masz poziom baranie

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

NAJLEPSZY SERWER 4EVER CZEKALEM CZEKALEM I SIE DOCZEKALEM WIDZIMY SIE NA STARCIE :*

O nie i ten gimbus się pojawił ; [ Wypad na swoją Srestie.Jak zwykle administracja po Srastivi s2 nic się nie nauczyła przykre ; ( No ale czego można się spodziewać po 15 letnich administratorach, to jeszcze nie myśli.

A i na serwer wbijam ; >

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Jestem zawiedziony w c**j. Niedośc że robiliscie s2 od lutego 2013. To jeszcze pisaliscie że bedzie to hard ale inny niż wszystkie.. A co tutaj jest innego? Bo nie bardzo rozumiem. Bambus w c**j mnie zawiodles : <

Opublikowano

Fajnie rozpisane sezony i w ogóle. Prezentacja bardzo zachęcająca i nawet żałuję, że nie zostałam grać na Balmorze, gdy Benia mówiła, zapraszała. Ale jakoś nie kręcą mnie hardy. W każdym razie gorąco polecam Balmorkę! Ze względu na zespół (w szczególności Wariatkę). Takiej ekipy nigdzie indziej nie znajdzie się - tyle lat, a dalej razem!  :) 

Opublikowano

Hah, jakże nazwa dużo zmienia (także ekipa)... Zakładam ;p, że połowa z Was (oczywiście to tylko spekulację) nie chciałaby grać na tym serwerze, gdyby nie "Balmora.pl S2".

Prezentacja jest naprawdę ładna, ale co do serwer, no cóż nie udało mi się zauważyć czegoś, czego nie widziałem na wielu serwerach, może prócz tych statystyk postaci ;p (trochę dziwne, ale jednak jest to pewna zmiana).

Warto, także dodać, iż startowało wiele serwerów typu "old school", jednak nie były one w stanie się utrzymać przez małą ilość graczy, no cóż, nazwa to nazwa, może jeszcze ekipa, ale przy tak rozpoznawalnym serwerze.

Kończąc dodam, bo przeczytałem wiele różnych komentarzy dot. to co może być z nowości na hardach. Powiem Wam jedno, na taki serwer można mieć wiele pomysłów, które nie odbiegają od klimatu Metin2, a co za tym idzie stworzyć świetny projekt ;).

P.S. Chciałbym uprzedzić Userów, którzy naskoczą na mnie "to gdzie twoje serwery zjeb*e", nie gram w Metin2, za to lubię czytać i oglądać prezentację, w poszukiwaniu czegoś przełomowego, jak na razie nic nie znalazłem ;p.

Się rozpisałem, to tak .. serwer, jak serwer, ale dupy nie urywa.

Zapomniałbym KILKA LITERÓWEK w prezentacji.

Opublikowano

Marka sama w sobie i dobrze tez z sezonami pod tym wzgledem ze bedzie trwal on dlugo a kazdy kto bedzie chcial bedzie w stanie wbic ten 87 a pozniej leciec na kolejny sezon z topka.

No nic, mysle, ze wszystko wypali czego wam ogromnie zycze, siemanczi :D

nie reklamujemy kanałów yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...