Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem 20% więcej to za mało, stanowczo za mało. Myślę, że 40-60% to byłby dobry pomysł. Wiadomo ma być ciężko ale nie róbcie z tego 2 globala. Ludzie piszą raty w weekendy itp. ale co mi po ratach ? Muszę czekać cały tydzień żeby coś poexpić ? Bezsens.

To nie będzie problemem, ludzie będą mogli podobijać poziomy. :P

50596142255057180250.png

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem 20% więcej to za mało, stanowczo za mało. Myślę, że 40-60% to byłby dobry pomysł. Wiadomo ma być ciężko ale nie róbcie z tego 2 globala. Ludzie piszą raty w weekendy itp. ale co mi po ratach ? Muszę czekać cały tydzień żeby coś poexpić ? Bezsens.

Po pierwsze exp większy niż na PL 

Po drugie na weekendach masz bonusy do expa 

Po trzecie  czy w tej grze chodzi tylko i wyłącznie o exp ? Nie sądzę . 

Pozdrawiam serdecznie @KurczakJoe 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Po pierwsze exp większy niż na PL 

Po drugie na weekendach masz bonusy do expa 

Po trzecie  czy w tej grze chodzi tylko i wyłącznie o exp ? Nie sądzę . 

Pozdrawiam serdecznie @KurczakJoe 

Po pierwsze exp jest większy o 20% w stosunku do PL co napisałem wyżej więc śmiesznie mało.

Po drugie nie każdy z graczy jest w stanie grać w weekendy, więc powinny te bonusy być inaczej rozłożone

Po trzeci ta gra opiera się głównie na expieniu. Im posiadasz wyższy lvl tym zaczyna się robić ciekawiej. Jeśli uważasz inaczej to chyba niestety nie grałeś w tą grę :)

Także również cię pozdrawiam :)

Zostaje tylko czekać do startu i zobaczyć jak to wszystko rozwiążą :)

Opublikowano

Po pierwsze exp jest większy o 20% w stosunku do PL co napisałem wyżej więc śmiesznie mało.

Po drugie nie każdy z graczy jest w stanie grać w weekendy, więc powinny te bonusy być inaczej rozłożone

Po trzeci ta gra opiera się głównie na expieniu. Im posiadasz wyższy lvl tym zaczyna się robić ciekawiej. Jeśli uważasz inaczej to chyba niestety nie grałeś w tą grę :)

Także również cię pozdrawiam :)

Zostaje tylko czekać do startu i zobaczyć jak to wszystko rozwiążą :)

20% wystarczy, hard to hard a wy już kombinujecie jak zawsze żeby robić tylko aby było łatwiej.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

exp z pl'a na privie ??? komuś się coś chyba pomyliło po tygodniu może 300 osób zostanie 

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

exp z pl'a na privie ??? komuś się coś chyba pomyliło po tygodniu może 300 osób zostanie 

Lepsze 300 twardzieli, niż 1000 płaczków.

Mam pytanie, mianowicie przyjmiecie moderatorów na forum aby ogarnęli ten śmietnik?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

Opublikowano

Doczekalem sie

co do expa to widze ze bedzie ciezki ,a w weekend kazdy spot w v2 zajety xD

Ps. 87lw bez groty? Ciekawe kto podejmie sie expa w redzie po 0.02 za spota;p

Opublikowano

Doczekalem sie

co do expa to widze ze bedzie ciezki ,a w weekend kazdy spot w v2 zajety xD

Ps. 87lw bez groty? Ciekawe kto podejmie sie expa w redzie po 0.02 za spota;p

Fajnie bd w redzie, w końcu bd rywalizacja o 1 expowisko w v2 red itp a nie pełno spotów w grocie i nic ^^

Opublikowano

Co do expa mamy w planie zwiększyć o 20%

Dobra rada ode mnie Jareczku abyś dał 50% expa więcej niż na PL bo powiedzmy że na starcie będzie 2k graczy może nawet więcej ~3k to po tygodniu zostanie zaledwie 1k bo większość z tych graczy jest wychowanych na serwerach easy i po spotkaniu z takim hard expem momentalnie zwatpią że uda im się coś osiągnąć.

Także myślę że 50% expa więcej niż na PL będzie w sam raz do tego 50% expa więcej w weekend i wszyscy happy, a do Jarka i Bambusa kieszeni będą wpływać miliony PLNuf :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dobra rada ode mnie Jareczku abyś dał 50% expa więcej niż na PL bo powiedzmy że na starcie będzie 2k graczy może nawet więcej ~3k to po tygodniu zostanie zaledwie 1k bo większość z tych graczy jest wychowanych na serwerach easy i po spotkaniu z takim hard expem momentalnie zwatpią że uda im się coś osiągnąć.

Także myślę że 50% expa więcej niż na PL będzie w sam raz do tego 50% expa więcej w weekend i wszyscy happy, a do Jarka i Bambusa kieszeni będą wpływać miliony PLNuf :)

Lepsze 300 twardzieli, niż 1000 płaczków.

Mam pytanie, mianowicie przyjmiecie moderatorów na forum aby ogarnęli ten śmietnik?

1000 to dobra liczba, przy 1000 serwer bd stał i stał.

@sul94

dokładnie.

Opublikowano

Na pl'u exp jest fajny tylko trzeba mieć ogarnięte eq.
Na plu masz eq słabe i bijesz te 3-5 grupek 20sekund tu będą łatwo dostępne bony oraz wspomagacze typu kostium/pet

Na s2 będziecie spokojnie dźwigać 5 grupek i ubijać je w 10 sekund + do tego nie zawsze nudne bieganie od grupki do grupki tylko pele i lecisz.

To jest jak porównanie v2 kiedyś i dziś na PLu w moim przypadku.
Kiedyś niby eq +7/9 lecz nie wybonowane i brak pele...po kilku godzinach nie chciało już się expić a wpadło 2-3 lvle
Ostatnia gra na plu eq+4/6 wybonowane, pele, różne dopalacze i exp szedł jak na priv serwerze typu balmora s1 lub zaniedbana sravia a nawet expiąc od 40lvla w v2 szło jak na mediumie.

Kto nigdy nie spróbował gry na plu w takiej postaci jak będzie tu możliwość tj. łatwo dostępne bony, pele, wspomagacze, ulepszanie ten będzie narzekał...

Opublikowano

1000 graczy na serwerze HARD to mało. 1000 : 3 = ~333 graczy na 1 krolestwo.. będą pustki i z czasem ta liczba będzie coraz mniejsza.

Mało? To ładny masz tok myślenia.

Handel bd wystarczający, a pustek nie bd.

Zresztą.. nie pasuje exp nie graj, na początku było info tylko że to bd hard, każdy się jarał jaka to będzie pompa a teraz tylko chcecie serwer najlepiej pod siebie przerobić.

Opublikowano

Na serweze bedzie bardzo duzo osob. Spojrzcie na s1, ktory stoi juz dwa lata a online moim zdaniem 300-500 osob serwer ma juz renome, nie upadnie wiec wiele osob wybierze ten sewer. A co do porownywania ze starym pl to glupota. Tam nie byly dostepne zmianki egzo dodania rady w grze. Gralo sie tam bardzo ciezko. Do tego is kosmicznie drogi. Drop byl ustawiony na minimm. Na priwach jest duo latwiej. Nawet jakby byl tu exp dwa razy mniejszy niz na pl to pewnie i tak max lvl bylby wbirty 2 razy szybciej. Poprostu wszystkie udogodnienia sa latwiej dostepnna privach.

Opublikowano

Nie wiem skąd niektórzy już stwierdzają ile będzie graczy.. 

Startuje bardzo dobry projekt , na który czekało dużoo ludzi , wątpie żeby na start było 3000 a po tygodniu nagle 1000 kurva bo exp mały.. haha przestańcie już chrzanić głupoty z tym expem. Od początku było mówione , że to będzie hard trudniejszy od S1 także.. przestańcie pierniczyć i lecimy z tematem. :)

Jedyny w swoim rodzaju. 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Graczy może być nawet 5k i to ponad jeżeli nagle przypadkowo na dniach zaczną siadać inne serwery z nieznanych przyczyn lub ddosy :D

Tysiąc graczy to takie minimum. Najlepiej aby ilość utrzymywała się ponad 2k 

Opublikowano

Mało? To ładny masz tok myślenia.

Handel bd wystarczający, a pustek nie bd.

Zresztą.. nie pasuje exp nie graj, na początku było info tylko że to bd hard, każdy się jarał jaka to będzie pompa a teraz tylko chcecie serwer najlepiej pod siebie przerobić.

Siedzisz w tym temacie i każdy post, który czytam coraz bardziej mnie wkur... Jarasz się bardziej niż ktoś inny marudzą niech marudzą ważne, że nie hejtują jak to zazwyczaj bywa każdy ma prawo do wyrażania opinii.Co do ciebie liżesz d*** tak że ch*j a jak coś nie tak będzie z serwerem pierwszy polecisz z hejtem. Ogarnij się w końcu !!!!

Strona z klientem dzisiaj a IS ? Też będzie włączony ?

I będą szkaty serwerowe czy nie ?

Co do exspa może być ja jedynie do skili ma uraz :( 

A w exspie nie będzie ciężko zależy też co będzie w IS chodzi mi o wierzchowce i ich bonusy czy takie same jak na s1 czy coś ciekawszego :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Siedzisz w tym temacie i każdy post, który czytam coraz bardziej mnie wkur... Jarasz się bardziej niż ktoś inny marudzą niech marudzą ważne, że nie hejtują jak to zazwyczaj bywa każdy ma prawo do wyrażania opinii.Co do ciebie liżesz d*** tak że ch*j a jak coś nie tak będzie z serwerem pierwszy polecisz z hejtem. Ogarnij się w końcu !!!!

Strona z klientem dzisiaj a IS ? Też będzie włączony ?

I będą szkaty serwerowe czy nie ?

Co do exspa może być ja jedynie do skili ma uraz :( 

A w exspie nie będzie ciężko zależy też co będzie w IS chodzi mi o wierzchowce i ich bonusy czy takie same jak na s1 czy coś ciekawszego :)

IS ma być włączony kilka godzin po włączeniu strony. Szkat serwerowych pewnie nie będzie, bo z tego co pamiętam to w każdy weekend mają blaski dropić.­

tenor.gif

Opublikowano

My się tutaj postaramy aby było dość ciężko ale, dzięki Wujek Dobra Rada. Będzie więcej doświadczenia, przedyskutowaliśmy sobie to na TS z graczami. I dodatkowo raty w weekendy, to zaraz będzie łatwo jak na S1 xD

50596142255057180250.png

Opublikowano

Exp taki jak na pl? Co za problem :D, taki exp da nam prawdziwą rywalizację :), zauważcie że co weekend masz raty :) + wybonowane eq za darmo, tym bardziej będa 3 sezony, gdyby exp był większy wbiją ten 87 w kilka dni i co potem bd się nudzić przez kilka miesięcy czekając na następny sezon :)? A tak to sobie poexpicie podropicie bez pośpiechu :) 

Opublikowano

My się tutaj postaramy aby było dość ciężko ale, dzięki Wujek Dobra Rada. Będzie więcej doświadczenia, przedyskutowaliśmy sobie to na TS z graczami. I dodatkowo raty w weekendy, to zaraz będzie łatwo jak na S1 xD

"na ts z graczami" - czyli z topową gildią S1 jak zwykle?  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...