Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za mało nowości bo na każdym 4funie są te wszystkie Dungeony itp ...a taka jest prawda , że na dobrym hardzie mało kto z tych pseudo metinowców tam doszła , Ci co kochają 250 lvl to sobie będą grać tam gdzie jest 250 lvl , Ci co chcą pograć dłużej , wyrobić swoją postać podobnie jak na PLu i mieć satysfakcje z głupiego 65lvlu albo fms+9 z dobrymi średnimi itp.. to będą grali tutaj bo serwer nie padnie szybko więc można sie rozegrać na pewno ;) 

Zresztą według mnie , przeglądając dokładnie prezentacje to są nowości :) , może dlatego , że nie gram na serwerach typu Easy/4fun. A że na Plu nie osiągnąłem tyle to tutaj mam okazję ! Pozdro dla kumatych ! 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby 2 lata temu, to by stał, ale hmm... może się to skończyć porażką, bo teraz ludzie kochają 180-250 levele, szybki exp, 75 w 30 minut, a od 1 godziny już aby można było ulepszać epiki... 

Z tego co widać, to niestety ale to taki odgrzewany kotlet z balmory s1... 55 ku do G1, to będzie nie wypał, nie ważne że na starcie będzie dużo osób, ale ta liczba może spadać drastycznie, bo 55ku to jest takie uczulenie, na które gracze źle reagują..

Serwer na pewno stabilny, ale jak by to powiedzieli użytkownicy z tego forum, którzy akurat tutaj tylko piszą, że serwer z*******y:

Za mało nowości, niczym się nie wyróżniacie

Gdyby 2 lata temu, to by stał, ale hmm... może się to skończyć porażką, bo teraz ludzie kochają 180-250 levele, szybki exp, 75 w 30 minut, a od 1 godziny już aby można było ulepszać epiki... 

Z tego co widać, to niestety ale to taki odgrzewany kotlet z balmory s1... 55 ku do G1, to będzie nie wypał, nie ważne że na starcie będzie dużo osób, ale ta liczba może spadać drastycznie, bo 55ku to jest takie uczulenie, na które gracze źle reagują..

Serwer na pewno stabilny, ale jak by to powiedzieli użytkownicy z tego forum, którzy akurat tutaj tylko piszą, że serwer z*******y:

Własnie 55 ku do jest jeden z lepszych pomysłu jakie tutaj są, a wiesz dlaczego.? Bo ku będą zawsze w cenie, grałem na wielu serwerach gdzie było te 10 ku do G i po miesiącu ku się wyrzucało nawet aury, bo rzadko kto nie miał skilli na g. Tutaj rynek ku będzie zawsze czyli mamy ten dodatkowy zarobek. Będzie się opłacalo bić metki dla ku. ;)

Opublikowano

Własnie 55 ku do jest jeden z lepszych pomysłu jakie tutaj są, a wiesz dlaczego.? Bo ku będą zawsze w cenie, grałem na wielu serwerach gdzie było te 10 ku do G i po miesiącu ku się wyrzucało nawet aury, bo rzadko kto nie miał skilli na g. Tutaj rynek ku będzie zawsze czyli mamy ten dodatkowy zarobek. Będzie się opłacalo bić metki dla ku. ;)

Popieram w 100% :) :) dokładnie Ci co będą śmigać na metki ciągle to będą mieli ciągły zarobek z KU a nie miesiąc/dwa i nikt nie chce kupić księgi. 

Opublikowano

Gdyby administratorem tego serwera był np. Asfen i Endymion to na starcie byłoby może 10 osób :)

ale że w administracji jest bóg FuBu i Bambi to graczy będzie z pewnością sporo chociaż serwer niczym nie zachwyca, a starego klimatu poza expem to ja nie widzę :)

Po drugie to osóby które twierdzą że Bambus3k jest najlepszym technikiem w Polsce są zdrowo pierdolnieci :)

Co on takiego specjalnego zaprezentował że tak uważacie? na tym forum to on nawet nie mieści się w top 5 najlepszych techników (oczywiście na czele stoi Asfen a tuż za nim Endymion) :D :D :)

Po 3 to dowiem się wkońcu jakie są raty expa czy mam się wkurwić?

Przecież ty nie wiesz nawet co pierdolisz. Fakt faktem nie można nikogo nazwać najlepszym technikiem, jest to nieodpowiednie jednak np Balmora ma rzeczy, których na tym forum ludzie nawet na source nie potrafią. Idź nakou marniaku z tego forum bo jesteś poniżej wszelkiego poziomu. Co do 10 osob online... Do zobaczenia w lutym, zobaczymy jak bardzo minąłeś się z prawdą.

topic.

Polecam, nie wiem jak to wyjdzie z tak ciężkim expem jednak modyfikacje po stronie serwera pokazują obeznanie administracji w temacie tworzenia serwerów prywatnych i nie mówię tu o promocji czy dopasowaniu wszystkich aspektów gry.

Opublikowano

Fubu & Bambusek mam pewną propozycję, a mianowicie chodzi o forum.

Zatrudnijcie sobie tam kilku moderatorów, to forum to jeden wielki śmietnik, burdel jakich mało.

Pojawiła się prezka gildii z s2, a tam posty typu ok, j**** s2 itp i ani nie są warnowane ani nic.

Powinniście zadbać o to forum, bo na taki syf aż szkoda wchodzić.

Tak samo pw na forum nie da się pisać, bynajmniej ja nie mogę.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Polecam, nie wiem jak to wyjdzie z tak ciężkim expem jednak modyfikacje po stronie serwera pokazują obeznanie administracji w temacie tworzenia serwerów prywatnych i nie mówię tu o promocji czy dopasowaniu wszystkich aspektów gry.

Jakie modyfikacje masz na mysli?

Srij9JT.png

Opublikowano

Dużo osób boi się expa jak na PL ale biorąc pod uwagę częste raty , pd z misji które pewnie dostaniemy a przede wszystkim pelerynki i wybonowane eq to exp będzie łatwiejszy niż na PL - tam w m2 nie miałeś eq i musiałem sam sobie lurować tu pelka pójdzie masz na start pewnie z 10k pz i heja , tak samo buffy na m1 pewnie będą dawać ~30 % , dlatego przy wybonowanym eq damy radę na bo + do tego pelki to bardzo szybko można expić nie ma co się martwić

Opublikowano

Co do expa mamy w planie zwiększyć o 20%

Wszyscy zachwyceni bo wychodzi Balmora s2 ale gdy zobaczą jak leci exp to po max 2 dniach zrezygnują. Privy są ułatwieniem od metina PL, zwiększony exp itp, ale by dawać IDENTYCZNY jak na PL i zwiększyć tylko 20% ? Przecież exp ma być przyjemny a nie katorgą/takim jak na PL.  To nie te czasy gdy ktoś chce siedzieć miesiące nad expem, ja osobiście gdybym miał tyle expić, poszedłbym na PL, z prostych przyczyn, niestety czasy takiego expa były 7 lat temu, nie miałbym zamiaru znów tyle czasu ZMARNOWAĆ nad expem, i "zmarnować" to bardzo dobre określenie. Ja osobiście wolę się bawić i miło spędzać czas na serwerach robiąc PvP czy też zadymy/wojny niż wchodząc na serwer i myśląc "K***a i znów tyle expić..."  tak więc nie ma opcji bym tu zawitał bo niestety dla mnie szkoda czasu.

Opublikowano

Co do expa mamy w planie zwiększyć o 20%

nie szalej...

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Wszyscy zachwyceni bo wychodzi Balmora s2 ale gdy zobaczą jak leci exp to po max 2 dniach zrezygnują. Privy są ułatwieniem od metina PL, zwiększony exp itp, ale by dawać IDENTYCZNY jak na PL i zwiększyć tylko 20% ? Przecież exp ma być przyjemny a nie katorgą/takim jak na PL.  To nie te czasy gdy ktoś chce siedzieć miesiące nad expem, ja osobiście gdybym miał tyle expić, poszedłbym na PL, z prostych przyczyn, niestety czasy takiego expa były 7 lat temu, nie miałbym zamiaru znów tyle czasu ZMARNOWAĆ nad expem, i "zmarnować" to bardzo dobre określenie. Ja osobiście wolę się bawić i miło spędzać czas na serwerach robiąc PvP czy też zadymy/wojny niż wchodząc na serwer i myśląc "K***a i znów tyle expić..."  tak więc nie ma opcji bym tu zawitał bo niestety dla mnie szkoda czasu.

Noto idź na PLA :)

Człowieku co Ty nie rozumiesz , że to jest HARD nie na miesiąc  ?? tutaj wszystko co zrobisz jest satysfakcją jakąś a nie wbijanie w jeden dzień 75 . Zwiększy o 20% to już jest dużo , nie rozumiem czego tak spinasz d*** . Noto chcesz pvp robić tylko i miło spędzać czas w grze .. exp to jest jedna z wielu rzeczy w grze , nikt Ci nie karze ciągle expić.. będzie mnóstwo graczy na pewno znajdziesz kogoś z kim będziesz mógł wspólnie spędzać czas w grze i się dobrze bawić..  a jeżeli serio jesteś tak słaby i ciężko Ci zrozumieć , że to jest HARD to masz  serwery Easy/4fun/medium to idziesz i ciśniesz czemu tak piszesz bez sensu , chcesz medium to idz na s1 :P

Opublikowano

Noto idź na PLA :)

Człowieku co Ty nie rozumiesz , że to jest HARD nie na miesiąc  ?? tutaj wszystko co zrobisz jest satysfakcją jakąś a nie wbijanie w jeden dzień 75 . Zwiększy o 20% to już jest dużo , nie rozumiem czego tak spinasz d*** . Noto chcesz pvp robić tylko i miło spędzać czas w grze .. exp to jest jedna z wielu rzeczy w grze , nikt Ci nie karze ciągle expić.. będzie mnóstwo graczy na pewno znajdziesz kogoś z kim będziesz mógł wspólnie spędzać czas w grze i się dobrze bawić..  a jeżeli serio jesteś tak słaby i ciężko Ci zrozumieć , że to jest HARD to masz  serwery Easy/4fun/medium to idziesz i ciśniesz czemu tak piszesz bez sensu , chcesz medium to idz na s1 :P

Jesteś tak utwierdzony w swoim przekonaniu, że to aż śmieszne. Później będzie wielki płacz bo zostało mało ludzi. Popatrz na to w ten sposób to jest nadal serwer prywatny. Ja osobiście nie widzę sensu expienia jak na PL. Po co robić drugiego globala ?

Opublikowano

No k***a jak chcesz 250lvl to idziesz sobie na easy, a to jest hard... Ludzie mają przestać robić hardy, bo inni wolą duży lvl, 4637 setów i nie wiadomo co jeszcze?

Popieram propozycję Noilera, już w dyskusji dawno pisałem, że na tym forum jest taki burdel, że strach tam wejść. Zróbcie rekrutację na 4/5 moderatorów, żeby ogarnęli ten syf i pobanowali idiotów.

@KurczakJoe bo obecny PL to s**t. Yangi w IS, robienie kolejnego serwera, paczka dla Lycana za 200zł? Praktycznie brak eventów itp. Dlatego Balmorka s2 będzie lepsza od PLa

tenor.gif

Opublikowano

Fubu & Bambusek mam pewną propozycję, a mianowicie chodzi o forum.

Zatrudnijcie sobie tam kilku moderatorów, to forum to jeden wielki śmietnik, burdel jakich mało.

Pojawiła się prezka gildii z s2, a tam posty typu ok, j**** s2 itp i ani nie są warnowane ani nic.

Powinniście zadbać o to forum, bo na taki syf aż szkoda wchodzić.

Tak samo pw na forum nie da się pisać, bynajmniej ja nie mogę.

Potwierdzam, strach tam siedzieć, bo na ciebie cała gromadka zleci jak się z nimi nie zgodzisz.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Jesteś tak utwierdzony w swoim przekonaniu, że to aż śmieszne. Później będzie wielki płacz bo zostało mało ludzi. Popatrz na to w ten sposób to jest nadal serwer prywatny. Ja osobiście nie widzę sensu expienia jak na PL. Po co robić drugiego globala ?

Po prostu wiem jak jest i widzę płacz już niektórych .. chcą zrobić serwer typu Hard przybliżony do PL'a , ile jest gier co są prywatne serwery które mają takie same raty jak na globalnych serwerach.. . , napisał FuBu , że exp będzie zwiększony o 20% , nadal mało ? Jeżeli w tej grze widzisz tylko Exp noto trudno :P ,  trzeba się natrudzić żeby coś osiągnąć nawet w głupiej grze mistrzu ^_^

Będzie mało ludzi to trudno. Moim zdaniem będą grać mimo wszystko. 

PS. @GallAnonim1429 150- 200% expa wydaje mi się dobrą opcją nie żebym teraz nagle zmieniał moje podejście do tematu ale patrząc na ludzi ogólnie to  ten pomysł jest okej.

Opublikowano

Wydymion - wchodzenie w dupsko masz opanowane do perfekcji już widzę.

@topic Kiedy ujrzymy stronę główną oraz kiedy otworzycie rejestracje?

Już było pisane kilka razy , że strona główna dzisiaj wieczorem. 

Opublikowano

FuBu nawet te 20% da więcej graczy ale prawda taka, że tutaj jak ludzie będą odchodzić z jakiegoś powodu to właśnie przez exp.

Opublikowano

Wydymion - wchodzenie w dupsko masz opanowane do perfekcji już widzę.

@topic Kiedy ujrzymy stronę główną oraz kiedy otworzycie rejestracje?

Wchodzeniem w dupsko nazywasz docenianie innego technika i jego umiejętności? Gratuluję.

Co do serwera, expa takiego jak na PLu nie będzie, poza tym co weekend mają być raty, więc myślę, że będzie okej.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Moim zdaniem 20% więcej to za mało, stanowczo za mało. Myślę, że 40-60% to byłby dobry pomysł. Wiadomo ma być ciężko ale nie róbcie z tego 2 globala. Ludzie piszą raty w weekendy itp. ale co mi po ratach ? Muszę czekać cały tydzień żeby coś poexpić ? Bezsens.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...