Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Nie rozumiem co tak fajnego jest w tym serwerze, stabilność to wiadomo, ale hardów jest masa nawet tych z pla, a jak startują to "nic nowego" a co tutaj? Bao-Bao? No ludzie.. w dodatku kiedyś z nudy trafiłem na filmik "FuBu" nie rozumiem, człowiek który leci na kamermodzie powinien dostać bana, a ten mu jeszcze rękawiczke daje..

To, że na Balmorze jest z*******y klimat i dopasowanie wszystkiego do siebie a nie jak na twoich czy innych gotowcach wszystko wrzucone na odjeb sie i grajcie.

Bambus3k widze konto odzyskałeś, brawo zuchu.  Powiedzcie mi tylko kiedy serwer startuje, bo coś znaleźć nie moge i czekam z chujem w łapie.

Powodzenia, będzie moc ;p

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

To, że na Balmorze jest z*******y klimat i dopasowanie wszystkiego do siebie a nie jak na twoich czy innych gotowcach wszystko wrzucone na odjeb sie i grajcie.

Bambus3k widze konto odzyskałeś, brawo zuchu.  Powiedzcie mi tylko kiedy serwer startuje, bo coś znaleźć nie moge i czekam z chujem w łapie.

Przestań już lizać się każdemu bo słabo Ci to wychodzi, klimat? Ja myślałem że ustanawiają to gracze, a nie serwer, mało wiesz o moich serwerach, skończ się błaznować na tym forum bo era harnaśka się już skończyła, bye.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie rozumiem co tak fajnego jest w tym serwerze, stabilność to wiadomo, ale hardów jest masa nawet tych z pla, a jak startują to "nic nowego" a co tutaj? Bao-Bao? No ludzie.. w dodatku kiedyś z nudy trafiłem na filmik "FuBu" nie rozumiem, człowiek który leci na kamermodzie powinien dostać bana, a ten mu jeszcze rękawiczke daje..

Na takich Serwerach wlasnie jak Balmora ( jedyny w swoim rodzaju ) chce sie grać a nie na jakiś gotowcach które stoją od 2 do 4 miesięcy , ludzie przestają grać bo mnóstwo bugów itp albo kur** cofki po kilka dni... Dlatego wybieramy Balmore stabilnie elegancko . + fajne dodatki + stary klimat , z*******y hard się zapowiada i tyle w temacie . 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

­

Start piątek 30 godzina 17.00

To samo co na Ascarial S2 totalnie nie potrzbny serwer ;) nie zagram i nie polecam ze względu na złodzieja :)

Nigdy nikogo nie okradłem, jesli masz dowody proszę wniosek do sądu.

Macie zamiar dodać możliwość zmiany czcionki?

@Bambus3k™

Jest dodana w kliencie.

Pamiętam czasy jak po 30 osób stało pod ścianą w DT i szło się, żeby cos ulepszyć u kowala na globalnym serwerze. Tutaj zapewne będzie podobnie przez jakiś czas ;]

Bronie na 30 do + ile nie można spalić?

Ulepszanie tak jak na globalnym ;] na +9 jest 15% szansy na ulepszenie.

A co z pelerynkami męstwa? Będą łatwo dostępne w grze? Będą szkatułki serwerowe? A może w IS będą pelerynki+ czyli te co nigdy się nie kończą?

Pelerynki wymieniasz u Shazi za kamienie dusz, lub możesz dropnąć na wyżynce oraz kupić za diamenty astralne u KADALI za wykonanie osiągnięcia.

Opublikowano

Mimo ze nie grałem w metina od około 2 lat to na ten serwer zawitam, pamiętam jeszcze jak grałem na s1 ale skonczylem bo wtedy miałem inne ważniejsze sprawy, tak wiec widze ze s2 zapowiada sie bardzo dobrze, czas przypomnieć sobie te czasy ;)  

1388363882-U262029.png
Opublikowano

To samo co na Ascarial S2 totalnie nie potrzbny serwer ;) nie zagram i nie polecam ze względu na złodzieja :)

Naprawdę porównujesz Balmore z Ascarialem s2? :huh:  Zdradz mi, proszę, gdzie widzisz rzeczy, które zrobił Bambus na Ascarialu?

Polecam, na pewno zawitam.

xdnXBJo.png

Opublikowano

­

Przestań już lizać się każdemu bo słabo Ci to wychodzi, klimat? Ja myślałem że ustanawiają to gracze, a nie serwer, mało wiesz o moich serwerach, skończ się błaznować na tym forum bo era harnaśka się już skończyła, bye.

Wiem tyle, że stawiasz je na gotowcach, a skoro chwalenie czyjejś pracy dla Ciebie jest lizaniem to serio masz smutne życie blaźnie, jesteś zerem.

Opublikowano

Ehh mówcie co chcecie ale balmora jeśli ktoś grał dłużej ma najlepszy i najmilszy klimat wsród każdego innego priva, pomimo hejtów na fubu klimat na balmorza przebija wszystkie privy i upodabnia stary klimat.

Zagram na 100% i jebi.. na ludzi, którzy piszą "nie wbije ze względu na tego zlodzieja fubu" dobra możecie nie lubieć fubu ale co ma do tego serwer?

Bambus3k to jeden z najepszych ludzi tworzących serwer w polsce i jest z niego naprawde porządny gościu i chociaż dlatego powinniście wbić :)

Ja wbije na 100%.

PS: Czy bedzie licznik na stronie?Czy jak na s1 nie ? :/ bo jak nie to troche lipnie :/

Opublikowano

FuBu na FB pisał "dawne czasu, stary dobry metin z klimatem"

Myślałem więc że będzie to global z 2010 roku bez tych jebanych systemów energii których i tak nikt nie uzywa, itp..

Dodać jakieś udoskonalenia, modyfikacje które umilą grę itd.. wtedy serwer byłby mega spoko.

Tutaj na prezentacji mamy obecnego globala + to co mówiłem wyżej

Jestem takiego zdania aby zostać na max 99 i oczywiscie podzielić to na 2 sezony.. 1) 87lv 2) 99

mam mieszane uczucia :) nie jestem pewien czy zagrać czy poczekać 2 miesiące na A*reya :)

tutaj narzekasz a w sygnaturce masz Balmore to nie wiem o co ci chodzi....

97885401236937515934.png

Opublikowano

tutaj narzekasz a w sygnaturce masz Balmore to nie wiem o co ci chodzi....

tą sygnaturę mam już od 4 dni bo sądziłem że serwer będzie picasso, a jak narazie jest gówniasso :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

tą sygnaturę mam już od 4 dni bo sądziłem że serwer będzie picasso, a jak narazie jest gówniasso :)

Ale przecież jest napisane, ze serwer jest podzielany na 3 etapy rozwoju tak samo jak PL. Gdybyś grał na PL od początku wiedziałbyś, że nie było groty i tak dalej i będzie ona powstawać z biegiem czasu, o to w tym wszystkim chodzi, poza tym zaden serwer oldsql nie wypalił do tej pory, bo takie serwery sie juz przejadły.   Z reszta pogramy zobaczymy, ja jestem optymistycznie nastawiony.

Opublikowano

kiedy będzie strona On bo nie jest chyba napisane albo nie doczytałem???

Strona dostępna już od czwartku, godzin wieczornych. :)

Co do zatrutego miecza już wyjaśniam, FuBu na FB się "machnął". Myślał o Czarnej Stali a napisał o Trucie. Dlatego prostuje:

Zatruty Miecz z Umarłego Rozpruwacza - Tylko!

Czarna Stal - Czerwony Las Duchów, właśnie wspomniany Umarły Rozpruwacz i Tysięczny Wojownik.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Strona dostępna już od czwartku, godzin wieczornych. :)

Co do zatrutego miecza już wyjaśniam, FuBu na FB się "machnął". Myślał o Czarnej Stali a napisał o Trucie. Dlatego prostuje:

Zatruty Miecz z Umarłego Rozpruwacza - Tylko!

Czarna Stal - Czerwony Las Duchów, właśnie wspomniany Umarły Rozpruwacz i Tysięczny Wojownik.

Czyli truta bedzie bardzo cenna. A co do miecza zalu czy bedzie on mial wiecej waqrtosci nz trutka ?

Opublikowano

hahhahaha FuBu hacking usrałeś się już po pachy czy nie?

Polecam serwer ze względu na bambusa.

Skąd truta?

jak exp?

Zatruty miecz - szkata rippera

EXP = globalny serwer ;]

FuBu & Bambus3k tworzymy jedność, nie było by drugiego bez pierwszego i odwrotnie ;p

Opublikowano

Czyli truta bedzie bardzo cenna. A co do miecza zalu czy bedzie on mial wiecej waqrtosci nz trutka ?

Zatruty miecz ma mniejsze obrażenia od Żala więc różnica jest znacząca ;p

Opublikowano

Nic nowego nie ma... wszystko to co dostępne na mpc. Nawet nie ma sourca. 

Pod tym względem normalny serwer na średnim poziomie zaawansowania... jednak same nicki mówią za siebie i pewnie będzie masa graczy, więc polecam :) 

Opublikowano

Nic nowego nie ma... wszystko to co dostępne na mpc. Nawet nie ma sourca. 

Pod tym względem normalny serwer na średnim poziomie zaawansowania... jednak same nicki mówią za siebie i pewnie będzie masa graczy, więc polecam :)

I właśnie na taki serwer każdy prawdziwy gracz czekał :D Stabilny stary global ;)

Opublikowano

­

Ale przecież jest napisane, ze serwer jest podzielany na 3 etapy rozwoju tak samo jak PL. Gdybyś grał na PL od początku wiedziałbyś, że nie było groty i tak dalej i będzie ona powstawać z biegiem czasu, o to w tym wszystkim chodzi, poza tym zaden serwer oldsql nie wypalił do tej pory, bo takie serwery sie juz przejadły.   Z reszta pogramy zobaczymy, ja jestem optymistycznie nastawiony.

Rozumiem to :) lecz nowe sezone będą wprowadzane co miesiąc... więc tak czy siak z biegiem czasu wejdzie sezon z 105lvem który zepsuje klimat.. woj body ze 105lvem i full epik oraz eq pvp składa na serie każdego.. już nie chce mówić że hity lecą średnio po 4k w kogoś kto ma full abs

I właśnie na taki serwer każdy prawdziwy gracz czekał :D Stabilny stary global ;)

Prawdziwy gracz? a jaki gracz jest nieprawdziwy? :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Rozumiem to :) lecz nowe sezone będą wprowadzane co miesiąc... więc tak czy siak z biegiem czasu wejdzie sezon z 105lvem który zepsuje klimat.. woj body ze 105lvem i full epik oraz eq pvp składa na serie każdego.. już nie chce mówić że hity lecą średnio po 4k w kogoś kto ma full abs

Prawdziwy gracz? a jaki gracz jest nieprawdziwy? :D

Mylisz się, chciałbyś zobaczyć co Cycuch z s1 balmora.pl robi mentalem ;) wątpię abyś wytrzymał serię ^^ ale do tego trzeba umieć grać MENTALEM, więc widzimy się na starcie ;D

Pozdrawiam

FuBu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...