Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak jeden ciota z drugim obejrzy takich przychlstów na YT i potem "FuBu ty złodziejska k***o".

FuBu spoko człowiek, na ts3 pogadać mozna, pośmiać się.

nawet jeżeli sprzedawał coś na swoim serwerze to c**j wam do tego jego rejon jego hajs.

Kiedy start?

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Widać, że wszyscy zainteresowani zapowiedzią.... /ironia

czemu, wy debile pytacie kiedy start, gdy to jak byk jest napisane na samym dole w FAQ?!

ponieważ posty które nie dotyczą serwera nagradzane są pkt karnymi ... Tak więc po swojej faktycznie wypowiedzi zadają pytania typu ; Skąd truta? w ile wbije maxa? itp itd

Opublikowano

Co tu dużo mówić, można zagwarantować stabilność ;) 0 bugów, bambus3k jak dla mnie najlepszy technik w Cebulandi :) powodzenia, jeżeli będę miał gdzieś zagrać to tylko mnie przyciąga balmorka :D

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

nie jestem przekonany co do tego "EXP JAK NA PL, IDENTYCZKO" nie jestem w c**j przekonany

Stay Trippin.

Opublikowano

Mnie tez wlasnie exp z pl-a przeraza xD Ciutkie wieksze raty please :D

Strona w czwartek?

W czwartek wieczorem ma być.

W sumie to jak raty będą jak na PLu to znaczy, że na globalu sg exp leci lepiej :v

tenor.gif

Opublikowano

Mnie tez wlasnie exp z pl-a przeraza xD Ciutkie wieksze raty please :D

Strona w czwartek?

Dobrze jest, zostawić exp!

// In3st damy rade placku.

Tak strona w czwartek.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Na prywatną wieże orków potrzebna będzie przepustka? I Ile osób potrzeba w PT żeby wejść do prywatnej wieży orków? A i wieża jest od 30lv do którego?

Jakie bony na wyżyne? Mistyki?

Opublikowano

Gdyby administratorem tego serwera był np. Asfen i Endymion to na starcie byłoby może 10 osób :)

ale że w administracji jest bóg FuBu i Bambi to graczy będzie z pewnością sporo chociaż serwer niczym nie zachwyca, a starego klimatu poza expem to ja nie widzę :)

Po drugie to osóby które twierdzą że Bambus3k jest najlepszym technikiem w Polsce są zdrowo pierdolnieci :)

Co on takiego specjalnego zaprezentował że tak uważacie? na tym forum to on nawet nie mieści się w top 5 najlepszych techników (oczywiście na czele stoi Asfen a tuż za nim Endymion) :D :D :)

Po 3 to dowiem się wkońcu jakie są raty expa czy mam się wkurwić?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Exp na plu jest fajny. 
Tu każdy będzie miał takie możliwości jak topka na pl'u tylko trzeba wiedzy i czasu.
Oświecę parę osób. Nie trzeba eq+9 5b...wystarczy dobra broń, ogarnięte w miare bony, zbroja helm tarcza +5/7 i buff i lecisz do 75 a nawet dalej.
I proszę nie pisać że 75lvl, skille m1, eq +5 i noob...taki 75lvl zarobi w godzinę czasu więcej niż 20/30/40/50 lvl w tym samym czasie...i nie musi już się martwić o expienie :D

Gdyby administratorem tego serwera był np. Asfen i Endymion to na starcie byłoby może 10 osób  :)
ale że w administracji jest bóg FuBu i Bambi to graczy będzie z pewnością sporo chociaż serwer niczym nie zachwyca, a starego klimatu poza expem to ja nie widzę  :)

Po drugie to osóby które twierdzą że Bambus3k jest najlepszym technikiem w Polsce są zdrowo pierdolnieci  :)
Co on takiego specjalnego zaprezentował że tak uważacie? na tym forum to on nawet nie mieści się w top 5 najlepszych techników (oczywiście na czele stoi Asfen a tuż za nim Endymion)  :D  :D  :)

Jeśli już porównywać który technik lepszy to polecam zrobić porównanie który co zrobi a zakładam że technicy czołowych serwerów stoją na tym samym poziomie tylko nie każdy chwali się tym na forum. Bambus3k prowadzi od ~3lat? Balmorę i nie udzielał się na mpc ale balmora pod względem wykonania przewyższa 90% serwerów jak nie więcej. Najlepiej dopracowany serwer jak dla mnie 

Opublikowano

Gdyby administratorem tego serwera był np. Asfen i Endymion to na starcie byłoby może 10 osób :)

ale że w administracji jest bóg FuBu i Bambi to graczy będzie z pewnością sporo chociaż serwer niczym nie zachwyca, a starego klimatu poza expem to ja nie widzę :)

Po drugie to osóby które twierdzą że Bambus3k jest najlepszym technikiem w Polsce są zdrowo pierdolnieci :)

Co on takiego specjalnego zaprezentował że tak uważacie? na tym forum to on nawet nie mieści się w top 5 najlepszych techników (oczywiście na czele stoi Asfen a tuż za nim Endymion) :D :D :)

tu nie chodzi o nowości a o stabilność. tym już nie każdy może się pochwalić ^^

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Co do expa,to racja mógłby być trochę wyższy, chociaż jak na sg, bo jednak siedzieć tyle godzin żeby wbić ten 75 w v2 to będzie bardzo męczące.

Opublikowano

Co do expa,to racja mógłby być trochę wyższy, chociaż jak na sg, bo jednak siedzieć tyle godzin żeby wbić ten 75 w v2 to będzie bardzo męczące.

Popieram, POWAZNIE NIECH SIE ADMINI NAD TYM ZASTANOWIA, taki exp jak jest na sg bylby naprawde dobrym pomyslem.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

EXP powinien być jak na metin2.sg bo ten serwer to jednak priv i taki sam jak na pl to gruba przesada ja wgl. się nie zdziwię jak na początku będzie masa ludzi a później sporo osób jednak odejdzie bo zobaczą jak ciężko się expi czy zdobywa eq.

Opublikowano

Przeczuwam, ze bedzie niewypał, gdy exp bedzie taki co na polskim globalu...

Wszyscy tak sie teraz napalaja itd, ale gdy beda 1h wbijac 15lvl to zrozumieja, ze to nie dla nich miejsce i szybko beda odchodzic.

Opublikowano

Na prywatną wieże orków potrzebna będzie przepustka? I Ile osób potrzeba w PT żeby wejść do prywatnej wieży orków? A i wieża jest od 30lv do którego?

Jakie bony na wyżyne? Mistyki?

Tak potrzeba przepustkę a wejście od 2 osób w party
Opublikowano

Przeczuwam, ze bedzie niewypał, gdy exp bedzie taki co na polskim globalu...

Wszyscy tak sie teraz napalaja itd, ale gdy beda 1h wbijac 15lvl to zrozumieja, ze to nie dla nich miejsce i szybko beda odchodzic.

Po to są te sezony itp i na spokojnie każdy sobie wbije lol to nie jest k***a serwer na tydzien czy miesiąc zeby wpierdolic szybko lvl i c***a z tego miec tylko wbijasz 65 i wiesz że cos już osiągnąłeś , a jak TBC wyszlo to k***a miliony osob tam poszlo i napierdalali jak pojebani Youtuberzy full IS chuje muje a teraz nikt tam nie gra , dlaczego ? bo PL jest skończony i tyle , wszystko w IS mozna kupić i pieron wie co jeszcze . Więc taki serwer moim zdaniem to będzie wypał w 100% :) 

Zawsze można sobie znaleść towarzyszy do gry , pomagać sobie wzajemnie itp :) Jeżeli ktoś potrafi i umie grać to nie będzie mu tak ciężko .. bo mały exp bo mały exp.. k***a a jaki ma być exp 3-5x żeby w pierwszy dzień 75 był ?.. Ludzie ogarnijcie się , to po co wtedy były by te sezony wgl , jak zaraz ktoś by wklepał 87 i stał w miejscu , na pewno tak będzie przez jakiś czas ale nie po 2 dniach serwera.. Mimo wszystko Administracja  dobrze to zaplanowała i powinno być ciekawie. Pozdrawiam

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Gdyby 2 lata temu, to by stał, ale hmm... może się to skończyć porażką, bo teraz ludzie kochają 180-250 levele, szybki exp, 75 w 30 minut, a od 1 godziny już aby można było ulepszać epiki... 

Z tego co widać, to niestety ale to taki odgrzewany kotlet z balmory s1... 55 ku do G1, to będzie nie wypał, nie ważne że na starcie będzie dużo osób, ale ta liczba może spadać drastycznie, bo 55ku to jest takie uczulenie, na które gracze źle reagują..

Serwer na pewno stabilny, ale jak by to powiedzieli użytkownicy z tego forum, którzy akurat tutaj tylko piszą, że serwer z*******y:

Za mało nowości, niczym się nie wyróżniacie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...