Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem to :) lecz nowe sezone będą wprowadzane co miesiąc... więc tak czy siak z biegiem czasu wejdzie sezon z 105lvem który zepsuje klimat.. woj body ze 105lvem i full epik oraz eq pvp składa na serie każdego.. już nie chce mówić że hity lecą średnio po 4k w kogoś kto ma full abs

Trzeci poziom to nie wiadomo czy nie pojawi się dopiero pod koniec roku... To nie jest tak wszystko od razu dostępne.

Nie ma szans, by ktoś w pierwszy miesiąc od razu wbił 87 poziom, na warunkach Czerwonego Lasu. Wiem, że się przyzwyczaiłeś do groty i myślisz tym tokiem. :)

Oprócz tego między sezonem pierwszym a sezonem drugim (sezon przejściowy) będziemy budować grotę. To też trochę potrwa.

50596142255057180250.png

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No no, bardzo ładnie wszystko opisane, wbije na start i zobaczę jak to wygląda od strony technicznej chociaż patrząc po balmorce s1 to chyba dobrze :)

Ile osób na start przewidujecie?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

no ciężko to nazwać starym globalem z tymi zmianami. 

Stary global miał klimat.Tutaj będziesz się cieszyć ,że wydropiłeś bojowego  albo stalke w 1 sezonie i to go czyni starym globalem a kostiumy i jakieś pety na to znaczącego wpływu nie mają ;)

Opublikowano

Będzie można kupować smy z konta psc?

Muszę Cię zmartwić, ponieważ nie mamy takiego możliwości przyjmowania kodów od paysafecard ;/

Opublikowano

Exp identyko jak na globalu? Masakra, jak nie będą mi działać boty to nie gram xD

My tutaj ratami kręcimy, zwłaszcza w weekendy i na starcie! :)

Prezka najlepsza jaką widziałem, polecam serwer, dobry technik.

Wprowadzicie source?

Nie rozumiem, co Wy macie tak z tym całym "sourcem"...? ;/

50596142255057180250.png

Opublikowano

Drogi FuBu! Mam kilka pytań :)

1.O jakich Youtuber'ów Ci mniej/więcej chodzi, aby nagrali zapowiedź serwera? (Subskrypcje, wyś)

2. Tak na oko 50lvl postaci z lekkim IS'em grając sporo w jaki czas mam szansę wbić?

3. IS będzie drogi? Np. Jeśli wydam 100zł to na co mogę sobie pozwolić?

4. Czy "Jutuberzy" będą mieli jakieś SM lub coś za nagrywanie z serwera czy nie? Np. +400 subów.

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

Bambus3k source pamięta na pamięć :D

// Serwer świetny, exp jak na pl no bomba :D Hard dla kozaków.

Nelux, co do 50lv jak exp jak na pl do tego z is to w 2/3dni sie da luzem :D

A z racji, że tu są misje itp to pewnie po tygodniu bd 75 jak ktoś ogarnie z ekipą.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Czyli uważasz, że więcej miejsc w eq, większy handel itp. jest niepotrzebne?

579571423327107377857.png

Opublikowano

source - więcej możliwości, lecz to bez różnicy moim zdaniem z source tylko te strony w eq są przydatne ^^

Nie będzie można kupywać sm'ów za psc? na s1 chyba można (mogę się mylić)

Pety będą w podobnej cenie co na s1?

Będą kupony sm?

Opublikowano

Akurat takie przykłady.... No nie jest, 3 strony depo masz. A tego większego okna ktoś w ogóle używa, by je zapełnić? Tutaj walutą i tak mają być yangi.

Opublikowano

Akurat takie przykłady.... No nie jest, 3 strony depo masz. A tego większego okna ktoś w ogóle używa, by je zapełnić? Tutaj walutą i tak mają być yangi.

Ja osobiście nie mam czasu stać 30min pod depo.

579571423327107377857.png

Opublikowano

source - więcej możliwości, lecz to bez różnicy moim zdaniem z source tylko te strony w eq są przydatne ^^

Nie będzie można kupywać sm'ów za psc? na s1 chyba można (mogę się mylić)

Pety będą w podobnej cenie co na s1?

Będą kupony sm?

Bez source też jest tyle możliwości.

Nie będzie można za psc, pisał FuBu.

Jest przydatne, ale chyba nie wymogiem. To oni tu ustalają warunki, my tylko gramy.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Jak ma serwer dla masochistow duze zainteresowanie. Z tym klimatem to taka fajna sprawa, ze byl...i nie wroci ;) ale to inny temat

Jak ktos lubi sie je*ac z expem, dropem itd. pewnie sie na nim swietnie odnajdzie+ oczywiscie stabilnosc.

Opublikowano

Exp identyko jak na globalu? Masakra, jak nie będą mi działać boty to nie gram xD

Za bocika banika złapiesz ^^ radzę uważać.

Prezka najlepsza jaką widziałem, polecam serwer, dobry technik.

Wprowadzicie source?

Nie, zdala od source

Drogi FuBu! Mam kilka pytań :)

1.O jakich Youtuber'ów Ci mniej/więcej chodzi, aby nagrali zapowiedź serwera? (Subskrypcje, wyś)

2. Tak na oko 50lvl postaci z lekkim IS'em grając sporo w jaki czas mam szansę wbić?

3. IS będzie drogi? Np. Jeśli wydam 100zł to na co mogę sobie pozwolić?

4. Czy "Jutuberzy" będą mieli jakieś SM lub coś za nagrywanie z serwera czy nie? Np. +400 subów.

Witam Cię Serdecznie,

1) 800+ styka, wiadomo im więcej tym lepiej ;]

2) Myślę że 2-3 dni dasz radę.

3) ItemShop podobny jak na s1, +/- 20% większe ceny na nieznaczne przedmioty.

4) Płacimy PLN przelewem na konto.

a coś dla youtuberów po 800subków?

Witaj, wpłata na konto PLN :) chyba że robisz reklamę za free wówczas otrzymasz unikatowy kostium YouTubera ;) i Bóg zapłać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wierzchowce będą od 1 lvla czy od jakiegoś większego?

Są gdzieś rozpisane bonusy wierzchowców, czy trzeba czekać na stronę, żeby się dowiedzieć?

Ile mniej więcej będzie kosztował dzik wojenny, pet golemik, bojowiec i PD na tydzień?

tenor.gif

Opublikowano

Wierzchowce będą od 1 lvla czy od jakiegoś większego?

Są gdzieś rozpisane bonusy wierzchowców, czy trzeba czekać na stronę, żeby się dowiedzieć?

Ile mniej więcej będzie kosztował dzik wojenny, pet golemik, bojowiec i PD na tydzień?

Wszystko będzie widoczne w IS, nie będzie kupowania kota w worku.

Z tych wszystkich rzeczy pet będzie najdroższy, akurat golemik jest z tych podstawowych to trochę tańszy, ale chciałbym wspomnieć, że pet jest na stałe! Nie na 7 czy 30 dni...

50596142255057180250.png

Opublikowano

Walka o klimat którego nie ma i nie będzie... 

Wiecie dlaczego tam był taki klimat ? Bo było ciezko cokolwiek zdobyć i wbić na wysoki +... każda mapa była ciekawa i nowa... nie wiadomo było co dropi z czego i ile jest warte... nie wiadomo było co się gdzie znajdzie... o wieży DT i bossie na jego końcu słyszeliście tylko w opowieściach i legendach... o tym jak wygląda skill na P dowiedzieliście sie po roku grania... co trzeba na jaki plus to tylko zgadywaliście... jak wygląda broń na 65 to wiedziało tylko kilka osób na wysokim lvl i jak tylko ktoś wchodził do m1 to było "jaka to broń" "a plus ile to jest" "a gdzie zdobyłeś".... Teraz jest wiki i wszystko każdy wie... więc tego klimatu już nie ma i nie będzie...

trzeba wypracować swój własny klimat na wiedzy z starego metina. 

Opublikowano

Walka o klimat którego nie ma i nie będzie... 

Wiecie dlaczego tam był taki klimat ? Bo było ciezko cokolwiek zdobyć i wbić na wysoki +... każda mapa była ciekawa i nowa... nie wiadomo było co dropi z czego i ile jest warte... nie wiadomo było co się gdzie znajdzie... o wieży DT i bossie na jego końcu słyszeliście tylko w opowieściach i legendach... o tym jak wygląda skill na P dowiedzieliście sie po roku grania... co trzeba na jaki plus to tylko zgadywaliście... jak wygląda broń na 65 to wiedziało tylko kilka osób na wysokim lvl i jak tylko ktoś wchodził do m1 to było "jaka to broń" "a plus ile to jest" "a gdzie zdobyłeś".... Teraz jest wiki i wszystko każdy wie... więc tego klimatu już nie ma i nie będzie...

trzeba wypracować swój własny klimat na wiedzy z starego metina. 

Dlatego robisz  serwer z tryliardem nowości i wszystkie będą się trzymać klimatu metina..

@ Bojowca z is bedzie mozna uzywac od 1lvl?

Opublikowano

Dlatego robisz gunwniany serwer z tryliardem nowości i wszystkie będą się trzymać klimatu metina..

@ Bojowca z is bedzie mozna uzywac od 1lvl?

Troszeczkę osób się pytało, by był od 35. Na razie jest od 1 poziomu. Jeśli coś by się zmieniło to na pewno będzie dokładny opis tego przedmiotu w IS jak i w grze.

Da się radę, grając racjonalne godziny osiągnąć coś bez IS?

To zależy od tego jak to się wszystko rozłoży w czasie, na S1 można było bez problemu.

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...