Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno zawitam, szykuje się długa i ciekawa rozgrywka. 

Serwer polecam, widzimy się na starcie.

PS. Czy w Wieży orków jest kowal?

Jasne! Do tego istnieje Prywatna Wieża Orków. Dzięki tej możliwości możemy na spokojnie spróbować ulepszyć swój ekwipunek.

Lepsi gracze skoczą na Wieżę Demonów i stoczą tam prawdziwą walkę pod o Zatruty Miecz. Nie istnieje Prywatna Wieża Demonów.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nie zagram bo będę grał na Nestium. ! :D Pisjando !

Taa, porównanie w uj. Co się tutaj odwala żeby gracz easy serwerów komentował to, że nie będzie grał na hardzie?!

A ja pogram, polecam ze względu jedynie na technika. Bo te przekręty na s1 to była masakra. Zachowanie co po niektórych też, no ale fubu i tak czasem pomagał.... Niech mu będzie. Może i nie ma serwer wiele do zaoferowania, ale powiedzmy sobie szczerze, że nic lepszego w tym czasie nie wychodzi. Żadnego oldschoola, prawdziwego oldschoola, stabilnego, co by zgarnął ten rynek.

Opublikowano

No i co jest takiego w tym serwerze po za tym, że prawdopodobnie będzie dość stabilny? 90% rzeczy wziętych z PL-a - "nowe" mapy, dungi, bronie.O jakim "starym" klimacie Metina mówicie? Stary klimat Metina to byłby jakby z bojowego robiło się trytona, nie byłoby tych nowych map i zbroi, a to to jest po prostu ułatwiony global...

Naucz się czytać :D W pierwszym sezonie ,który będzie trwać kilka miesięcy to ty nie zobaczysz nawet stalki +8

Opublikowano

Oczywiście zagram, brakuje dobrych hardów, a ta cała rav*a to jeden wielki sh*t. Mam nadzieje, że graczy na starcie będzie dużo, a Wy jako administracja zadbacie o to, by serwer nie został zostawiony samemu sobie po pewnym czasie.

Zwoje egzo, rady czy też kamyki duchowe nie będą w is? (Mam nadzieje, że nie ;/)

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy spodziewałem się jakiegoś WOW jeżeli chodzi o ten serwer, ale niestety dupy nie urywa :D 

No będziecie mieli graczy, bo reklama no ale jednak nie za bardzo to wyszło. 

Jedynym serwerem który rozkręcił z*********e serwer drugi jest Invoria. Zarówno Wy, jak Ascarial i Ravia to serwery typowo pod szybką kasę, a nie jakoś odrąbany. Brak tej iskry jak na s1. 

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy spodziewałem się jakiegoś WOW jeżeli chodzi o ten serwer, ale niestety dupy nie urywa :D

Jedynym serwerem który rozkręcił z*********e serwer drugi jest Invoria. Zarówno Wy, jak Ascarial i Ravia to serwery typowo pod szybką kasę, a nie jakoś odrąbany. Brak tej iskry jak na s1. 

Który serwer nie jest pod kasę? A zapomniałem przecież  Sensual, Lourt, Quarell mógłbym wymieniać dużo osób, które dobrze znam robią te serwery z Pasji, bo nie mają co w życiu robić, a gdy trzeba dokładać do serwera to robią to właśnie, bo przecież to tylko zabawa i kogo obchodzą pieniądze.

Opublikowano

I co Ci po tej smiesznej Invorii? Ile tam jeszcze pograsz? Miesiąc? Dwa? Będzie jak z s1, graczy coraz mniej, max lvl to kwestia tygodnia. A Balmora będzie serwerem na wiele miesięcy i myślę, że moim ostatnim serwerem metina. ;)

Opublikowano

Byle do piątku :v

Czy to ma tak być, że z fenków robi się i Qiliny i Zimorodki?

Na starcie też będą weekendowe raty?

Kiedy będzie stronka i IS, żeby móc zobaczyć ile trzeba w IS załadować? xD

Polecam, serwer­ top1 <3

Daję Like ze względu na Bambuska :) Serwer hmm... tydzień roboty na dobrym tempie, full pod is, przykro mi :( Wychujaliście nas wszystkich, sorry.

Ha ha. Za to Tobie nawet się nie chciało robić własnych plików, więc elo.

tenor.gif

Opublikowano

Oooo, witam na starym koncie Bambus! :)

Cześć, ^^

dobrze Cię "widzieć"!

I co Ci po tej smiesznej Invorii? Ile tam jeszcze pograsz? Miesiąc? Dwa? Będzie jak z s1, graczy coraz mniej, max lvl to kwestia tygodnia. A Balmora będzie serwerem na wiele miesięcy i myślę, że moim ostatnim serwerem metina. ;)

Balmora też jest moim ostatnim serwerem :)

Byle do piątku :v

Czy to ma tak być, że z fenków robi się i Qiliny i Zimorodki?

Na starcie też będą weekendowe raty?

Kiedy będzie stronka i IS, żeby móc zobaczyć ile trzeba w IS załadować? xD

Polecam, serwer­ top1 <3

Uuu.. Tam powinny być Ognistego Ptaka, przeoczenie. :(

Na starcie będą weekendowe raty!

Strona dostępna dla graczy od Czwartku. :)

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Bardzo dobrze opisana/zrobiona prezentacja serwera . Jestem pod wrażeniem mimo , że jest napisane '' Prezentacja nie obejmuje wszystkich informacji na temat serwera'' to moim zdaniem na prawdę wystarczy to co jest , czemu ludzie piszą , że ''90% wziete z PL'a .. nie rozumiem.. a co mieli dodać ?każdy serwer jest wzorowany na PLu .. a , że na jakimś Easy/4funie są bronie na 200lvl i to są te ''nowości'' to cóż..   :) . Ekipa chciała zrobić eleganckiego harda i moim zdaniem patrząc na prezentacje to będzie ten serwer na który bardzo dużo ludzi czeka.

Mam nadzieje , że projekt wypali i będzie grało dużo ludzi :) 

Pozdrawiam.

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Balmora s2! Balmora s2! Balmora s2!Balmora s2!Balmora s2! Balmora s2!

I Co?

No nic 2 pety , 2 dungi (nie wiem czy autorskie).

Napewno stabilny serwer ale nie ma żadnego zaskoczenia , taki serwer może stworzyć każdy bardzo dobry technik i nie potrwa to zbyt długo .

Myśle że no 4 miesiące pracy technika , 10-15 porządnych osób do testów serwera i ustawienia dropu itd. 1 miesiąc , i 2 tyg bety .

No ,yśle ze 6 miesiecy wystarczyło by żeby stworzyć lepszy serwer z tym czymś z tym zaskoczeniem.

Jak czekałem na serwer to się niecierpliwiłem ,a;e im dłużej czytałem prezke tym więcej myślałem tak " No s1 z lekką aktualizacją (bardzo lekką)zrobione tak żeby każdy musiał pakowac 2 razy więcej w is

1358265693558802.png
Opublikowano

Ciebie też, ale...

Użytkownik Bambus3k™ nie może otrzymywać nowych wiadomości

:(

Wiesz, nie mogłem zalogować się na te konto od 2011 roku. Trochę informacji się nazbierało, nawet Kokosz coś napisał. Muszę to na spokojnie ogarnąć, przecież jestem dopiero paręnaście minut na tym koncie! :P

W ogóle 2k+ na 500 wiadomości.. o.O

Już nie wspomnę o tym, że w ciągu godziny nabiłem 2k postów :D

Metin2 Balmora Staff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...