Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer godny polecenia stabilność gwarantowana w 101 % nie padnie jak inne serwery :) 
Zagramy z ekipą na pewno :)
Pozdrawiam czekam na 30 -stego ;) a nawet są ferie wiec jest z*********e <3

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Ciekawe ile będzie ludzi na starcie, czy przebije Invorię.

Znając życie pełno dzieciaków będzie :)

Łubu Dubu J**ać FuBu

Powiedział dorosły z JP armii ...

58057433.jpg

Opublikowano

Powiedział dorosły z JP armii ...

Główny dowodzący :D

Aha, my nie stawiamy serwera by przebić inny serwer innego typu. Nam zależy na graczach, którzy pograją z nami dłużej. Prawdziwych "koneserach" tej gry. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ciekawe ile będzie ludzi na starcie, czy przebije Invorię.

Znając życie pełno dzieciaków będzie :)

I tak jak będą te dzieciaki to wyjdą po wbiciu 15 lvla, bo exp będzie im za wolno leciał xD Ale takie dzieci też są spoko jak padają na skilla w PvP :D Potem tylko wyzywają i się pośmiać można ^^

Inv*rię będzie ciężko przebić, ale z 2k+ na starcie może będzie. Chyba, że za dużo osób się rat przestraszy­ :rolleyes:

tenor.gif

Opublikowano

Aha, my nie stawiamy serwera by przebić inny serwer innego typu. Nam zależy na graczach, którzy pograją z nami dłużej. Prawdziwych "koneserach" tej gry. :)

"koneserach" lepiej bym nie ujął, pozdro mordeczki czekanko na serwa

Stay Trippin.

Opublikowano

Myślę, że nie ma co porównywać tamtych głąbów ze sravi i ich serwerów do balmory ;-) tutaj administracja chociaż coś robi przy serwie, tam tylko liczy hajs

@Będą kupony SM?

Opublikowano

­

Możliwość kupowania SM będzie przy odpaleniu strony czy dopiero jak IS włączycie?­

tenor.gif

Opublikowano

Własnie 55 ku do jest jeden z lepszych pomysłu jakie tutaj są, a wiesz dlaczego.? Bo ku będą zawsze w cenie, grałem na wielu serwerach gdzie było te 10 ku do G i po miesiącu ku się wyrzucało nawet aury, bo rzadko kto nie miał skilli na g. Tutaj rynek ku będzie zawsze czyli mamy ten dodatkowy zarobek. Będzie się opłacalo bić metki dla ku. ;)

Popieram w 100% :) :) dokładnie Ci co będą śmigać na metki ciągle to będą mieli ciągły zarobek z KU a nie miesiąc/dwa i nikt nie chce kupić księgi. 

Dla Ciebie to jest dobry pomysł! Zrozum, że nikt nie robi serwer pod jedną osobę xD Ku nie będzie w cenie, bo fubu ojebie bryłki, a zapewne osoby, które znam kupią je od fubu już w dniu startu, a nawet 1 godzinę przed... 200 osób lubi 55ku, a 13500 tylko 10ku... Metin2 PL nigdy nie wróci, nikt nigdy nie będzie w 8 osobowym party expił na BO, a łucznik już nigdy nie będzie lurował... Metin2pl gdyby cenił sobie fanatyków to już by nie miał graczy, bo przecież pety są "za epickie" jak na starego dobre pl...

­

Opublikowano

dzekon ty to masz łeb jak bryłka.Grałem na serwerach na których był z*******y klimat i jednym z nich była Balmora.Jeśli nie podoba ci się 55ku do G to masz na polskim rynku pełno serwerów dla ciot gdzie masz 10ku do  G i wszystko na tacy :D

Opublikowano

Moim zdaniem szykuje się znów coś wielkiego jak w 2011 roku nie da się zapomnieć tego klimatu mam nadzieje że na s2 on powróci i znów będzie po2k online ;)

Polecam,zagram.

Filmik ode mnie:

2i29cae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...