Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Całkiem przejrzyste i fajne. (Prezka)

Serwera nie oceniam bo słyszałem wiele złego o administracji, ale sam nigdy się o tym nie miałem okazji przekonać.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Chcemy znać godzinę dokładną włączonej stronki i dostępnego clienta dla wszystkich ! Jeszcze dziś jak możecie podajcie wszystkie informacje 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Uruchomcie stronkę i clienta !!!

Podobno jutro rano ma być strona.

Lepiej żeby dali już teraz bo niektórzy mają słaby transfer i mogą nie zdążyć pobrać ale zapewne coś tam jeszcze robią :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Dlaczego handel yangami jest zly? Bo ciagle te same yangi sa w obiegu nie bedzie naplywu nowych i rynek zacznie upadac. Invoria s1 jest tego przykladem gdzie item kosztuje 2brylki a jego zrobienie 3. Crados tez chyba padl z tego powodu ,bo pan Edek trzepal ostre 100 z allegro. Dodatkowo nowi ludzie szybko beda robic eq i nudzic sie servem. Mam nadzieje ze beda banowac handlarzy w uj i nawet ich marne proby ominiecia systemu.

Opublikowano

@koniu powiedz mi gdzie jest tak, że item jest tyle warty ile jego zrobienie? dajmy na to głupiego fmsa +9, jeden go wbije na 9 od strzala, a drugi albo spali 20 albo uzyje 50 bodzi, a i tak sprzedadza po tej samej cenie, to chyba NORMALNE? to nie jest kwestia tego że yangów nie przybywa (btw jak yangow przybywa, to itemki tanieją, nie drożeją) tylko kwestia zasad ekonomii, wiesz, popyt, podaż ale o tym pouczysz sie jak skonczysz gimnazjum

edit. gdyby nie było napływu yangów, ze względu na handel tylko ciągły obieg to te yangi by się po prostu hmmm skończyły, bo ludzie wydają na ulepszanie chociażby

Opublikowano

Inny przyklad: kowalski potrzebuje fmsa pogralby i by go mial kupilby bodzia od nowaka i ulepszyl ale nie kowalski kupil bodzia na allegro i biedny nowak nie ma hajsu

Ps. Po co odrazu wjezdzasz na gimnazjum do tego z nickiem madafaka dla twojej wiadomosci mam prawo jazdy ;)

Opublikowano

I co to gimnazjalisci maja byc gorsi od ludzi z zawodowki czy technikow? Wez czlowieku poprostu juz starczy tego ,bo juz z nerwow musialem siegnac do lodowki. Poprostu mam nadzieje ze nie bedzie handlu bo zawsze zle sie to konczy. Nie chce by dobry server padl bo 100 ludzi bedzie zaopatrywac ludzi w kase. Powiedzmy ze allegro szkodzi klimatowi gry ;)

I taki przyklad z rekawa dlaczego to zle dla handlu koles potrzebuje hajsu to wystawia shopa ale kupil hajs na allegro i go nie wystawi i w m1 jest 1 shop mniej i po co ma sie on meczyc z handlem kase ma

Opublikowano

Żądam wprowadzenia 55ku dla każdego. Nie ma co stawiać na szczęście bo jednym 3 skille z m7 wskoczą a innym 3 skille z m10. Dla mnie bardzo krzywdzące. 

Opublikowano

Ulepszanie tez jest krzywdzace ja i moj kolega ulepszalismy truty na 9 na globalu w tym samym momencie mu wbilo na 9 mi poszla do +6 i powiedz ile ja bylem w plecy?;p

Opublikowano

Żądam wprowadzenia 55ku dla każdego. Nie ma co stawiać na szczęście bo jednym 3 skille z m7 wskoczą a innym 3 skille z m10. Dla mnie bardzo krzywdzące. 

A ja żądam 100% na ulepszenie każdego itemu, bo jednym truta wbije na +9 za pierwszym razem, a innym za piątym. Myślenie typowej, polskiej cebuli...

Kiedy strona i IS będą włączone?

tenor.gif

Opublikowano

A ja żądam 100% na ulepszenie każdego itemu, bo jednym truta wbije na +9 za pierwszym razem, a innym za piątym. Myślenie typowej, polskiej cebuli...

Kiedy strona i IS będą włączone?

ktoś tam pisał, że strona ma być rano, ale nie wiem czy to potwierdzone info

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Pasjonat
Opublikowano

żądać możesz tylko tego żeby mama znowu ci zmieniła pieluchę. nie podoba się to *wypad na inny serwer.

*(czyt. wypierdalaj)

Opublikowano

... ale agresja w tym temacie. Wyluzujcie trochę. To rusza tylko serwer mt2 a nie nowy bank spermy... kobiety dalej Was potrzebują więc spokojnie... 

Opublikowano

podales przyklad z Kowalskim to ja Ci podam przyklad z Toba 

dropisz sobie caly dzien po czym masz 40ku aura jestes szczesliwy chcesz postawic sklep i oczywiscie zarobic na nim wystawiasz aury po np 200k przez 12h stania sklepiku 750 Kowalskich przejdzie obok sklepiku i nie kupi nic bo nie beda mieli za co(graja sobie bez spiny na spokojnie) przyjedzie gracz Marian ktory jest koxem 79lvl i nie kupi od Ciebie bo juz bedzie mial skille zrobione :) ale z racji ze ma yangi i chce kupic pd-ka z IS wystawi yangi na allegro 

z 750-ciu Kowalskich 30-stu z nich stac aby sobie kupic tych yangow i tak zrobia bo pomysla sobie ze chca miec skille po czym przyjada do Ciebie i majac juz yangi wykupia Twoj sklepik przez co same + 

+ Ty masz yangi jestes szczesliwy

+ Kowalscy maja aury sa szczesliwi

+ Marian ma zl dzieki czemu ma sm-y jest szczesliwy 

+ Administracja jest szczesliwa bo Marian wykupil cos z IS przez co oni maja wplywy 

to ze Ciebie stac na IS nie znaczy ze kazdy ma placic z wlasnego portfela itd 

chcialbym zobaczyc jak sie ustosunkujesz do mojej wypowiedzi 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Ale to nie jest tak, że od razu masz bardzo dużo % szansy na wejście umiejętności z M7 na G1. Raczej rzadko to się zdarza..

50596142255057180250.png

Opublikowano

bez 2-3 stówek na starcie nie ma co grać   :)

Serwer  bardzo pod is

kolejne to samo gowno od jarka :D ps. tylko is bo to jest ten sam serwer praktycznie

Hahaha takie posty to są na prawdę żałosne :D  

@patrykkAND1 Ty masz juz chyba tak na kazdym privie zakodowane , że bez IS'a na start nie ma co grać ^.^ , uwierz , że będą tacy co bez isa osiągnął bardzo dużo.

@kozapdg nie rozumiem , czy Jarek wcześniej wypuszczał taki serwer jak s2 ? Wątpię to nie to samo co s1 . przykro mi koleżko. Pozdrawiam . 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Jeszcze nie ma strony :(

Co do IS od niego będzie wiele zależało ceny i w ogóle jeżeli będzie tani i będą rzeczy typu wierzchowce 20% potwory i 100 def coś takiego warto będzie kupować czy też kostiumy, zwierzaki pierścienie w końcu serwer HARD, więc takie bonusy dużo ułatwiają, ale jak IS będzie tani all będzie latać w IS a jak drogi all będzie marudzić, że pod IS itd.

W sumie jest jedna sprawa dajcie sobie spokój to w końcu czyjaś sprawa czy wydaje w IS czy też nie waszej kasy nie kradnie :)

I jeszcze ch*j ze stroną klienta mogli by dać bo jak wszyscy zaczną ściągać to transfer 35kb/s.

Edit. Wiadomość z FB

[iNFORMACJA] Świat Drugi

Dzisiaj o godzinie ok. 11:00 pojawi się Oficjalny Klient Balmora S2 w dwóch wersjach: z instalatorem lub w archiwum rar.
Źródeł do pobierania jest kilka więc myślę, że każdy kto będzie chciał zagrać to spokojnie go pobierze do startu.

Pozdrawiamy, administracja Balmora.pl

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...