Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem tylko po co robicie problemy z handlem yang/pln skoro z EQ nie ma problemów

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1) Handel postaciamy, przedmioty - dozwolony / Handel yang - zabroniony - PERM na ALL Konta

2) Kupony SM będą o wartości 10/30/70

3) Drop medali jest na poziomie, nie ma problemu z ich zdobyciem ;) - Damy raty na strt ;] + eventy co weekend

4) Tak, taka nasza tradycja że na weekend dajemy raty serwerowe ;) - dbamy o graczy.

5) SM będą dostępne tylko w itemshop - żadnych doładowań na lewo ma być czysto, i przyjemnie.

6) #-ręka i większe depozyt na stałe.

7) Aktualnie są dostępne dwa sloty na inventory

8) Szansa na pomyślne przeczytanie KU = 33% jedynie Rada pustelnika daje 100% (drop z baronowej)

9) Szansa na ulepszenie FMS na +9 = wynosi 15% chyba że masz Zwój Boga Smoków (dodatkowo 10%) lub Podręcznik Kowala (+15%) szansy = razem odpowiednio 25/30% na +9 ;)

Pozdrawiam

btw: Jeśli ktoś będzie handlował Yang'ami spotka go PERM na wszystkie konta. Będę bezwzględny!!!

Przypominał że będziemy surowo pilnować wszelkich aukcji, żeby nie było płaczu że FuBu to ^uj bo ukradł mi yang.

O ku*wa kozak w ch*j 15 % na ulepszenie na +9  masakra i brak metali :(

A skąd można zdobyć Zwoj Boga Smoków i Podręcznik Kowala ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Nie może być yangów ponieważ duże lvle ,które zarabiają o wiele więcej niż mały lvl będą sprzedawać yangi noobom przez co ceny będą rosły ...

Opublikowano

Nie może być yangów ponieważ duże lvle ,które zarabiają o wiele więcej niż mały lvl będą sprzedawać yangi noobom przez co ceny będą rosły ...

sorry kolego, ale twój argument jest inwalidą, bo jeżeli duży lvl będzie duużo więcej zarabiał, to i tak może wykupować rzeczy, przez co ceny będą rosły czy tak czy tak. coś bardziej sensownego na ten zakaz sprzedaży yang?

Opublikowano

fajne sygnaturki dodaliście:D

fajnie bo teraz żal będzie w cenie na balmorze hehe, a nie tak jak na innych serwerach że zal to gówno.:D

97885401236937515934.png

Opublikowano

sorry kolego, ale twój argument jest inwalidą, bo jeżeli duży lvl będzie duużo więcej zarabiał, to i tak może wykupować rzeczy, przez co ceny będą rosły czy tak czy tak. coś bardziej sensownego na ten zakaz sprzedaży yang?

Widać ,że nie potrafisz pojąć bardzo prostych rzeczy ,które działy się na każdym serwerze gdzie yangi z allegro były w obiegu

Opublikowano

to powiedz mi dlaczego nie można będzie handlowac yangami? bo tamten argument do mnie nie przemówił

Ponieważ nie chcemy aby ktoś na tym trzepał kasę + niszczenie gospodarki serwera.

My ponosimy opłaty, płacimy podatki więc wymagamy, nasze zabawki Twoja piaskownica.

Opublikowano

gospodarka się nie niszczy jeżeli się handluje yangami zarobionymi w legalny sposób

oczywiście że ponosicie opłaty, płacicie podatki, ja też gdybym sprzedał yangi to bym od tego prowizje musiał odprowadzić

a co do ostatniego, to bardziej pasuje nasza piaskownica, twoje zabawki

edit. no i troche frajernia, że boli was to, że ktoś inny od was też by sobie zarobił na serverze

Opublikowano

O ku*wa kozak w ch*j 15 % na ulepszenie na +9  masakra i brak metali :(

A skąd można zdobyć Zwoj Boga Smoków i Podręcznik Kowala ?

Owe przedmioty są do zdobycia z Dungeonów  oraz itemshop ;)

Wszystko co jest w IS prócz petów można zdobyć podczas rozgrywki.

Opublikowano

Owe przedmioty są do zdobycia z Dungeonów  oraz itemshop ;)

Wszystko co jest w IS prócz petów można zdobyć podczas rozgrywki.

Pety też tylko trzeba uzbierać na kupony SM B)

Opublikowano

Każdy się wypowiada, każdy ma swoje zdanie i każdy to piszę, ale widać jest tu jakaś ekipa dzieci neo i mają taki żar na d***e, że naprawdę głowa mała  :D 

Po 2 tygodniach się okażę jaki serwer był i czy 55 ku oraz z*********e twardy exp okaże się skuteczny pod względem ilości graczy xD

Opublikowano

Troszkę beka z tego że, jak wpiszemy w wyszukiwarce balmoras2.pl to wyskakuje ta dziadowska pomp*

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Yangi tak czy siak i tak będą na Allegro jeśli ludzie będą je kupowali :)

@FuBu°

Jakie wartości bonów wchodzą do itemy? Tak jak na s1 czy zmienione wartości?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

ok wydaje mi sie ze wiem co chcecie powiedziec przez zakaz sprzedawania yangow 

aby nie bylo podejrzen ze ktos z teamu sobie postac zrobil i sella na allegro yangi

spoko ale teraz rownie dobrze ta sama osoba moze sobie wykuc itemy+9 i tez je sprzedawac 

sadze ze nie zniszczyloby to gospodarki serwera jezeli nizszy lvl ktory posiada kase kupuje np yangi ja kupuje od was sm-y wszystko wraca do was + mozna sobie dodatkowo dorobic bez jakiegos kombinowania co wiecej mysle ze jezeli byloby konto ktore by sprzedawalo yangi na allegro i mialoby np 999 paczek to moglibyscie go przeswietlic ale nie kogos kto bedzie mial np 10kk + - 

nie wiem od was to zalezy my mozemy tylko zasugerowac 

bedzie trzeba robic jakies konta krzak z gratisami no trudno 

ps nie mozecie zbanowac za to ze np w gratisie dodaje yangi :) bo to tak samo jakbyscie zbanowali mnie ze koledze daje yangi ;)

ja mowie otwarcie  yangi bede sellal  bo chce tez cos zarobic co wiecej bede kupowal w IS wiec nie wiem w czym wy widzicie problem 

nie zbanujecie mnie na IP bo aukcje beda prowadzily osoby niepowiazane z moim IP :)  

Sorry Admini ale odkad gram w metka nie wydaje mojej kasy a kase ktora zarobie to napedza gospodarke gdyz osoby z wieksza zasobnoscia portfela beda mogly kupic yangi i wydac je w grze :) lub kupic sm-y od ludzi 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

yangi pewnie będą na allegro, na jednej aukcji od jednego człowieka, który jakimś "dziwnym sposobem" będzie nieuchwytny i nie będzie miał banów, a aukcja zostanie

I któremu nie będą się one kończyły. A za jakiś czas ktoś nagle nie będzie mógł się zalogować na swoje konto a postać będzie na allegro :)

To cały fubu.

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

ok wydaje mi sie ze wiem co chcecie powiedziec przez zakaz sprzedawania yangow 

aby nie bylo podejrzen ze ktos z teamu sobie postac zrobil i sella na allegro yangi

spoko ale teraz rownie dobrze ta sama osoba moze sobie wykuc itemy+9 i tez je sprzedawac 

sadze ze nie zniszczyloby to gospodarki serwera jezeli nizszy lvl ktory posiada kase kupuje np yangi ja kupuje od was sm-y wszystko wraca do was + mozna sobie dodatkowo dorobic bez jakiegos kombinowania co wiecej mysle ze jezeli byloby konto ktore by sprzedawalo yangi na allegro i mialoby np 999 paczek to moglibyscie go przeswietlic ale nie kogos kto bedzie mial np 10kk + - 

nie wiem od was to zalezy my mozemy tylko zasugerowac 

bedzie trzeba robic jakies konta krzak z gratisami no trudno 

ps nie mozecie zbanowac za to ze np w gratisie dodaje yangi :) bo to tak samo jakbyscie zbanowali mnie ze koledze daje yangi ;)

ale przecież jak duży lvl da małemu lvlowi yangi, których dużo zarabia, bo ma duży lvl TO JEST NISZCZENIE GOSPODARKI!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

W Yangach chodzi o to, że przedmiot się ciężko sprzedaje, trzeba znaleźć kupca, podyskutować. Yang to taki "przedmiot", który od razu każdy kupi, bo wie, że nie straci. Za to zainwestuje w grze. Dlatego yang stanowczo nie na allegro. Przeglądałem serwery, na których gracze sprzedawali Yang i od razu niszczyło to gospodarkę, a gracze błagali (niestety bezskutecznie), by zbanowano tych co wystawiali Yangi.. Kto wie, ten wie o jakich serwerach mówię.

50596142255057180250.png

Opublikowano

yangi na allegro to tak jakby wprowadzili yangi do IS, czyli P2W.

W Yangach chodzi o to, że przedmiot się ciężko sprzedaje, trzeba znaleźć kupca, podyskutować. Yang to taki "przedmiot", który od razu każdy kupi, bo wie, że nie straci. Za to zainwestuje w grze. Dlatego yang stanowczo nie na allegro. Przeglądałem serwery, na których gracze sprzedawali Yang i od razu niszczyło to gospodarkę, a gracze błagali (niestety bezskutecznie), by zbanowano tych co wystawiali Yangi.. Kto wie, ten wie o jakich serwerach mówię.

ttylko invoria mi sie na myśl nasuwa

Opublikowano

to jest normalne prawo rownie dobrze mozna napisac ze jezeli maly lvl np 15  wystawi fms-a +9 w sklepie za np 9kk i duzy lvl go kupi to co wtedy??? :D

nie wiem co wy widzicie w problemie sprzedazy yangow naprawde nie rozumiem tego 

mozna sellac wszystko oprocz yang  to nie ma sensu 

INVO***   MIALA BUG NA YANGI  NIE WIEM CZEMU O NIEJ MOWA 

CHODZILO O DUNGEON 170+   WIEM DOKLADNIE O CO CHODZILO 

ja mowie o ilosciach normalnych a nie 999+   nie niszczy to gospodarki a ja napedza zobacz np pom...   yangi mozna sprzedawac przez co ludzie ktorzy zaczynaja gre maja troszke latwiej gdyz na nizszych lvl-ach yangi dropia masakrycznie to jest na + dla was 

bo taki gracz co ma hajc kupi sobie yang i bedzie mu latwiej przez co wyda na is ---->  zostanie w grze dluzej ---> bedzie wiecej ludzi + dla serwa 

1098661510207295168367114346251903210680

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...