Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem na co narzekacie. Może jest i trudniej niż na S1 ale jedno jest pewne klimat będzie nieziemski. 

BH powraca ;D

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla Ciebie to jest dobry pomysł! Zrozum, że nikt nie robi serwer pod jedną osobę xD Ku nie będzie w cenie, bo fubu ojebie bryłki, a zapewne osoby, które znam kupią je od fubu już w dniu startu, a nawet 1 godzinę przed... 200 osób lubi 55ku, a 13500 tylko 10ku... Metin2 PL nigdy nie wróci, nikt nigdy nie będzie w 8 osobowym party expił na BO, a łucznik już nigdy nie będzie lurował... Metin2pl gdyby cenił sobie fanatyków to już by nie miał graczy, bo przecież pety są "za epickie" jak na starego dobre pl...

­

Japie*dole, chłopie zrozum, że tu nawet nie ma bryłek. Pls, zanim zaczniesz komentować to przeczytaj prezkę...

Administracja chce zrobić harda i dała 55 ku, ale masz szansę wbicia skilla z m7 co oszczędza połowę książek. Jak dla Ciebie to jest za trudny serwer to nie graj i tyle.­

tenor.gif

Opublikowano

Dla Ciebie to jest dobry pomysł! Zrozum, że nikt nie robi serwer pod jedną osobę xD Ku nie będzie w cenie, bo fubu ojebie bryłki, a zapewne osoby, które znam kupią je od fubu już w dniu startu, a nawet 1 godzinę przed... 200 osób lubi 55ku, a 13500 tylko 10ku... Metin2 PL nigdy nie wróci, nikt nigdy nie będzie w 8 osobowym party expił na BO, a łucznik już nigdy nie będzie lurował... Metin2pl gdyby cenił sobie fanatyków to już by nie miał graczy, bo przecież pety są "za epickie" jak na starego dobre pl...

­

To wypieral*** stad jak CI sie nie podoba. Jesli chcesz serwer easy to idz na easy.

Opublikowano

­

To spadaj z tej zapowiedź, jak Ci nie pasuje. Ich serwer i oni dyktują warunki, a Ty możesz sobie w głowie tylko myśleć, jak ma wyglądać ten serwer. Dobrze, że znasz osoby, które kupią. Ja też już kupuje brylki fubu już mi produkuje, ale nie wiem czy na start maszyna im wyrobi, bo tyle brylek zamówiłem. Czy ja pisałem o jakimś jebanym lurowaniu czy expieniu w 8 na bo? 55 ku do G jest o tyle dobre, że ku będzie zawsze w cenie, a nie tylko przez miesiąc, a potem ku nic nie warte. Skończ p********, bo to już jest postanowione. Tak myśląc logicznie mamy serwer "HARD" exp zbliżony do pl'a, a Ty byś dał 10 ku do g? O ile pamietam ten sewer ma być wzorowany trudnością do pla, a Ty byś wpierdolil tam 10 ku do g. Najlepiej jeszcze dodać, jakieś kamyki do isa gdzie wbiją sie z g1 do p jednym kamolem. 

Tak na zakończenie dam Ci ogromną rade i dla Wszystkich płaczków, którym jest za trudno. Jeśli dla Ciebie 55 ku za dużo, to polecam nawet Ci nie pobierać clienta, bo jak zobaczysz, jak leci exp, to sobie nie poradzisz twoim tokiem myślenia. ;) Pjona polecam... serwer fajny, ale tam u medrca masz od razu skille P, easy exp i dużo osób online tam jestem pewien, że się odnajdziesz. ;))

Opublikowano

Mam kilka pytan 

- Czy bedzie mozliwosc sprzedawania (yang,eq,postaci) za realna gotowke(mam na mysli allegro itd)

- Czy beda kupony sm o "normalnych" wartosciach mysle 50, 100, +  lub od 100+

- Czy bedzie zwiekszony drop medali lub jakies urozmaicenie tego (np pewne wejscie misji) gdyz ja np grajac archerem bede mial problem aby militara zrobi, lub zwyklego kuca chociaz...

- Jakie raty przewidujecie w trakcie weekendow oraz czy przewidujecie jakies ox-y z drobnymi nagrodami 

- Czy sm-y beda dostepne tylko z is

- Czy 3-cia reka oraz powiekszony sklad bedzie na stale(juz nie mowie o butach wiatru chociaz byloby fajnie je miec)

- Czy beda dwa sloty czy wiecej? mam na mysli np exp w v2 pd + pieczec wierzcha i juz po slotach 

- Czy istnieje troche wieksza szansa na przeczytanie kiegi czy tak jak na pl-u 

- Czy bedzie % ulepszenia lub dacie przykladowe ulepszenie broni na 30(mam na mysli ze np do +3/4 100%)

to tyle jezeli cos zedytuje posta 

Dziekuje za odpowiedzi

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Witam , czytam wasze komentarze to jednym słowem marudy i płaczki... To jest HARD ma być trudno ,a nie w 3 dni wbic 75 lvl ... exp... kurw bedziecie mieli dostep do wielu misji którę mają wam pomóc rozwijac postać.. pety pieczecie itp... tego jest dużo ... skile ? nie przeginajcie nauczyliscie sie z innych serwerów wbijanie na szybkiego skili i expienie szybkie ... na Łatwiznę byscie chcieli isc , trzeba sie nameczyc ,zeby coś mieć przynajmniej mozesz być z czegosc dumny ,bo Balmora s2 to drugi global bedzie bez kitu ! który po stoi pare lat ;)

Opublikowano

814451422551719142351.png

50596142255057180250.png

86088142255057171879.png

57898142255057133883.png

Ogarniecie to forum? Zrekrutowanie 4/5 moderatorów powinno załatwić sprawę. Aktualnie tam jest taki burdel, że ja bym od razu zresetował całe forum ;x

Btw. czemu ta szamanka w pierwszej sygnaturce ma zeza? xD­

tenor.gif

Opublikowano

Mam kilka pytan 

- Czy bedzie mozliwosc sprzedawania (yang,eq,postaci) za realna gotowke(mam na mysli allegro itd)

- Czy beda kupony sm o "normalnych" wartosciach mysle 50, 100, +  lub od 100+

- Czy bedzie zwiekszony drop medali lub jakies urozmaicenie tego (np pewne wejscie misji) gdyz ja np grajac archerem bede mial problem aby militara zrobi, lub zwyklego kuca chociaz...

- Jakie raty przewidujecie w trakcie weekendow oraz czy przewidujecie jakies ox-y z drobnymi nagrodami 

- Czy 3-cia reka oraz powiekszony sklad bedzie na stale(juz nie mowie o butach wiatru chociaz byloby fajnie je miec)

- Czy beda dwa sloty czy wiecej? mam na mysli np exp w v2 pd + pieczec wierzcha i juz po slotach 

- Czy bedzie % ulepszenia lub dacie przykladowe ulepszenie broni na 30(mam na mysli ze np do +3/4 100%)

Dziekuje za odpowiedzi

BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZI NA W/W PYTANIE 

Opublikowano

ale skoro to są yangi, które są w obiegu wydropione przez gracza, a nie wzięte z navi to jaki to jest problem?

edit. btw co masz na myśli dewaluacja? zgodnie z wikipediową definicją tego słowa to twoja wypowiedź za grosz sensu nie ma

Opublikowano

up ma racje 

mozna to obejsc tak jak na pl-u  

np 

sprzedam kolce ebonitowe +0  w gratisie dodaje 100k yang  za 5zl  

:)

albo np sprzedam postac z super nickiem 

mamKota  na postaci jest 150k yang  cena KT  5zl 

wiadomo ze jezeli chcecie zachowac dla siebie mozliwosc handlu yangami to inna bajka ;)

Opublikowano

BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZI NA W/W PYTANIE

- Czy beda kupony sm o "normalnych" wartosciach mysle 50, 100, + lub od 100+

1) Handel postaciamy, przedmioty - dozwolony / Handel yang - zabroniony - PERM na ALL Konta

2) Kupony SM będą o wartości 10/30/70

3) Drop medali jest na poziomie, nie ma problemu z ich zdobyciem ;) - Damy raty na strt ;] + eventy co weekend

4) Tak, taka nasza tradycja że na weekend dajemy raty serwerowe ;) - dbamy o graczy.

5) SM będą dostępne tylko w itemshop - żadnych doładowań na lewo ma być czysto, i przyjemnie.

6) #-ręka i większe depozyt na stałe.

7) Aktualnie są dostępne dwa sloty na inventory

8) Szansa na pomyślne przeczytanie KU = 33% jedynie Rada pustelnika daje 100% (drop z baronowej)

9) Szansa na ulepszenie FMS na +9 = wynosi 15% chyba że masz Zwój Boga Smoków (dodatkowo 10%) lub Podręcznik Kowala (+15%) szansy = razem odpowiednio 25/30% na +9 ;)

Pozdrawiam

btw: Jeśli ktoś będzie handlował Yang'ami spotka go PERM na wszystkie konta. Będę bezwzględny!!!

Przypominał że będziemy surowo pilnować wszelkich aukcji, żeby nie było płaczu że FuBu to ^uj bo ukradł mi yang.

Opublikowano

1) Handel postaciamy, przedmioty - dozwolony / Handel yang - zabroniony - PERM na ALL Konta

2) Kupony SM będą o wartości 10/30/70

3) Drop medali jest na poziomie, nie ma problemu z ich zdobyciem ;) - Damy raty na strt ;] + eventy co weekend

4) Tak, taka nasza tradycja że na weekend dajemy raty serwerowe ;) - dbamy o graczy.

5) SM będą dostępne tylko w itemshop - żadnych doładowań na lewo ma być czysto, i przyjemnie.

6) #-ręka i większe depozyt na stałe.

7) Aktualnie są dostępne dwa sloty na inventory

8) Szansa na pomyślne przeczytanie KU = 33% jedynie Rada pustelnika daje 100% (drop z baronowej)

9) Szansa na ulepszenie FMS na +9 = wynosi 15% chyba że masz Zwój Boga Smoków (dodatkowo 10%) lub Podręcznik Kowala (+15%) szansy = razem odpowiednio 25/30% na +9 ;)

Pozdrawiam

btw: Jeśli ktoś będzie handlował Yang'ami spotka go PERM na wszystkie konta. Będę bezwzględny!!!

Przypominał że będziemy surowo pilnować wszelkich aukcji, żeby nie było płaczu że FuBu to ^uj bo ukradł mi yang.

A co jakby ktoś kto handluje yangami włamał się komuś na konto i by został przyłapany na sprzedawaniu yangów? To konto, na które się włamał też zostanie zbanowane? ;p­

tenor.gif

Opublikowano

A co jakby ktoś kto handluje yangami włamał się komuś na konto i by został przyłapany na sprzedawaniu yangów? To konto, na które się włamał też zostanie zbanowane? ;p­

Takie sprawy wyjaśniamy na TS.

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...