Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bambus3k™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie czy serwer ma być na dłużej bez żadnych przekrętów, wystawiania baryłek na allegro itp ... ?

@Widzę że ktoś tu grał w Neverwinter "Astralne diamenty ciekawa rzecz"

ddz8gi.png

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE MA  TUTAJ BRYLEK !!!!!!!!!!!!!!!!!

Nudne sa juz te teksty  popelnil blad przyznal sie  kto ich nie popelnia???  p******e sie uczepili 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

co niektórzy chyba nie rozumieją o co mi chodzi z ku...Jak dla mnie na m2 może być i 10 sztuk
Chodzi o to aby każdy miał równe szanse, jednemu wejdzie skill z m7 i jest do przodu o 25ku, 25rad, 25egzo względem osoby której skill wejdzie z m10.

Opublikowano

Mam takie pytanie czy serwer ma być na dłużej bez żadnych przekrętów, wystawiania baryłek na allegro itp ... ?

@Widzę że ktoś tu grał w Neverwinter "Astralne diamenty ciekawa rzecz"

Na serwerze nie ma bryłek :)

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

po prostu to odbugowali wzgledem pl-a  na ktorym tez niby moze wskoczyc ale nie wskakuje bo jest zbugowane rownie dobrze mogliby tego nie ruszac i bys nawet nie poruszal tego tematu...

Opublikowano

po prostu to odbugowali wzgledem pl-a  na ktorym tez niby moze wskoczyc ale nie wskakuje bo jest zbugowane rownie dobrze mogliby tego nie ruszac i bys nawet nie poruszal tego tematu...

Chyba na pl nie ma opcji z m7 i nie było i nie ma buga.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Pasjonat
Opublikowano

Chyba na pl nie ma opcji z m7 i nie było i nie ma buga.

swojego czasu na pl był opis po najechaniu na skill że może wejść od m7-m10 na g

Opublikowano

co niektórzy chyba nie rozumieją o co mi chodzi z ku...Jak dla mnie na m2 może być i 10 sztuk

Chodzi o to aby każdy miał równe szanse, jednemu wejdzie skill z m7 i jest do przodu o 25ku, 25rad, 25egzo względem osoby której skill wejdzie z m10.

TO NA FMS DO +9 TEZ POWINNO BY 100% BO JEDNEMY WEJDZIE ZA 1 RAZEM A DRUGIEMU ZA 20.. NO ZOBACZ ILE TEN DRUGI MA YANG W DUPE.. taki tok myslenia jest zly..

Opublikowano

Jeszcze na takim hardzie nie grałam xD trzeba będzie poszukać sponsoringu w postaci buffa na ts :v c: 
widzimy sie na starcie, mam nadzieje że dzieci sRavi nie utrudnią startu

Opublikowano

Jeszcze na takim hardzie nie grałam xD trzeba będzie poszukać sponsoringu w postaci buffa na ts :v c: 

widzimy sie na starcie, mam nadzieje że dzieci sRavi nie utrudnią startu

moge ci pobuffac ale tylko na skype :D 

Opublikowano

Przy systematycznym czytaniu z radami pustelnika 1 skill bedziemy robic 14 dni..   14x4 mamy 56 ku gdzie z uzyciami zwojow czas pewnie bedzie skrocony o 7 dni.. no faktycznie trzeba wprowdzic 10 ku do g zeby co poniektorzy w 1 dzien wbili to :) nie przesadzajmy.. z tymi ku nie jest tak zle.. mysle ze w 6h azdy body zarobi na te 4 aury a pozniej tylko systematycznie wbijac.. a i jeszcze ozliwosc wejsca od m7.. najlepsi moga miec aure na g1 nawet  w kilka dni.. :) luuuudzie to nie bedzie pl.. zwoje i rady beda dropac.. a jak bedzie multum ludzi rynek bd tym zasypany :)

Tak tylko że zwoje rady z baronównej jak coś :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

co to za problem dodać metodę płatności paysafecard? Proszę o odp administracji ,metoda ta jest wygodna i wielu ludzi z niej korzysta dlaczego tego nie ma (jak narazie)?

Proszę wziąć pod uwagę, że najpierw musi Cię polecić inna firma. Są takie, które polecają ale trzeba od każdej wpłaty dać im $.

Co do Zwojów Egzorcyzmu to z Pierwszego Rajdu na 20 poziom!

50596142255057180250.png

Opublikowano

Proszę wziąć pod uwagę, że najpierw musi Cię polecić inna firma. Są takie, które polecają ale trzeba od każdej wpłaty dać im $.

Co do Zwojów Egzorcyzmu to z Pierwszego Rajdu na 20 poziom!

A rady z baronównej tak ?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Może ktoś dokładniej sprecyzować (bo wciąż nie jestem pewien) jakie będą w Pierwszym Sezonie dostępne rajdy/ dungeony oraz kiedy będzie można zacząć dokonywać zakupu itemków w IS.

Opublikowano

Grałem na s1 i bylo z*********e dopóki ktoś mnie nie okradł od tamtej pory mam przerwe z 1.5roku

zagram i na tym az nie moge sie doczekac wypadow na dt i palenia itemkow

pozdro, ZaryThc

img_20160313115024_8b85d9790027eb1e480a3

Opublikowano

Może ktoś dokładniej sprecyzować (bo wciąż nie jestem pewien) jakie będą w Pierwszym Sezonie dostępne rajdy/ dungeony oraz kiedy będzie można zacząć dokonywać zakupu itemków w IS.

W pierwszym sezonie będzie to co opisane w prezce oprócz epików. Kupować pewnie będzie można wraz ze startem.

Kiedy będzie strona i client? Bo jak nawet nie ma strony jeszcze to zaczynam powoli powątpiewać w jutrzejszy start.­

tenor.gif

Opublikowano

JA BYM PROPONOWAL ABY LUDZIE NIE ROBILI TAKICH SAMYCH PASOW I KONT JAK NA INNYCH SERWERACH W SWOIM CZASIE PEWIEN SERWER MIAL DUZO PROBLEMOW Z TYM A I GRACZE CIERPIELI Z TEGO POWODU PROPONUJE ZAPISAC HASLO I LOGIN GDZIES NA KARTCE LUB GDZIEKOLWIEK I MIEC UNIKALNE  

CO WIECEJ NIE WYSYLAJCIE INNYCH PEWNYCH PLIKOW Z METKA GDYZ TAM MOGA BYC ZAPISANE WASZE PASY  TYLE ODEMNIE 

CO DO TYCH CO PYTAJA SIE O YANGI NA ALLEGRO JUZ BYLA DYSKUSJA I SIE NAD TYM ZASTANOWIA ABY ZEZWOLIC OSOBISCIE JESTEM ZA 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...