Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja mega, wszystko ładnie opisane.

Zagram na 100% (Już hajsy na is odkładam ;D)

Kiedy planowany start?

Pod koniec miesiaca.

1EPZ6G.gif

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie słabo.

Mało klimatu przypomina, nasrane nowościami od c***a.

Raczej nie zawitam.

Lecz powodzenia :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie mogłem się doczekać. Dużo filmików z nowościami widziałem, a znam trochę administrację. Mogę w 100% polecić . ;d 

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Nie mogłem się doczekać. Dużo filmików z nowościami widziałem, a znam trochę administrację. Mogę w 100% polecić . ;d 

W prezentacji nie możemy wszystkiego zaprezentować .

Ale do bety/startu nadal będą wstawianie filmy z nowych terenów jakie nadal tworzymy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

W prezentacji nie możemy wszystkiego zaprezentować .

Ale do bety/startu nadal będą wstawianie filmy z nowych terenów jakie nadal tworzymy.

Już i tak w tej prezentacji zamieściliście tyle, że mi się 10 minut ładowała :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Bijecie na głowę konkurencję.

Po około 30h macie 10 kart w zapowiedzi.

Szykuje się mistrzowski serwer! :)

Opublikowano

Jeszcze raz skomentuje bo jestem naprawdę pełen podziwu, te stylizacje naprawdę bardzo fajne :D

Nie myśleliście może żeby dodać jakiś nowy system rang? :) Bo te napisy Przyjazny, dobry itp. już dawno wielu graczom się znudziły :)

Ciekawie by było dostawać takie rangi np. za jakieś osiągnięcia np. za pójście x razy na jakis dung i tak dalej :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Jeszcze raz skomentuje bo jestem naprawdę pełen podziwu, te stylizacje naprawdę bardzo fajne :D

Nie myśleliście może żeby dodać jakiś nowy system rang? :) Bo te napisy Przyjazny, dobry itp. już dawno wielu graczom się znudziły :)

Ciekawie by było dostawać takie rangi np. za jakieś osiągnięcia np. za pójście x razy na jakis dung i tak dalej :)

Każda ranga jest inna.

xNZ.png

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dostanę link do filmików z serwera ? Chodzi mi o nowości. Czy takowych filmików nie ma ?

Opublikowano

Na propsie widzę, aż mnie wryło. :) Przyznam, że serwer robi wrażenie, co można stwierdzić po samej prezentacji. Zapewne w grze wygląda to jeszcze lepiej. Oby wszystko wypaliło, gdyż obstawiam masę czasu włożoną w projekt. :D

Opublikowano

Prezentacja świetna, zachęca do gry. Aż chce się rzec, że to nowy wymiar Metina. Z chęcią zawitam, a i zagram na becie. Wiadomo kiedy beta? Start pewnie za miesiąc jak nie lepiej, ale beta może wcześniej? Będzie zamknięta czy otwarta ?

ZjaranaPanda

Opublikowano

Graficznie prezentacja ładna, co do tego to zbyt dużo w niej podaliście na tacy. Klimatu starego nie ma, nie każdy go lubi. Aczkolwiek zapowiada się dobrze.

...................\/...................

Opublikowano

To na 100% nie bedzie easy, nikt z zalozycieli serwerow nie wie co oznacza to pojecie.

Serwer jest petarda, ale pewnie masa bugow.

Btw. Nie ma co sie prezka podniecac, bo niemcy takie od kilku lat robia, po prostu zerzniete.

Opublikowano

To na 100% nie bedzie easy, nikt z zalozycieli serwerow nie wie co oznacza to pojecie.

Serwer jest petarda, ale pewnie masa bugow.

Btw. Nie ma co sie prezka podniecac, bo niemcy takie od kilku lat robia, po prostu zerzniete.

Ale też nie można podchodzić tak jak Ty.. Serwer mógł przejść testy, i bugi mogły zostać wyeliminowane, a to,że widać podobieństwo to +. Polska w jakiś sposób się rozwija, idzie w nowe konwencje i się tego nie boi. + dla Panów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...