Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta tabelka umiejętności to z jakiego servera? Na milion % widziałem ją na jakimś zagranicznym serverze który dalej stoi.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start zostanie podany po ukończeniu bety.

Beta prawdopodobnie w ten week.

A jak dostać się na bete? potrzeba jakieś wymagania?

Opublikowano

A jak dostać się na bete? potrzeba jakieś wymagania?

Do 1/2 dni pojawi się forum a w nim informacje jak dostać się na bete (Closed)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Do 1/2 dni pojawi się forum a w nim informacje jak dostać się na bete (Closed)

Troszkę nie feir że beta bd zamknięta :) Lepiej zrobić dla wszystkich... tych co chcą się bić jak pajace w m1 i tych co chcą testowac.

Opublikowano

Troszkę nie feir że beta bd zamknięta :) Lepiej zrobić dla wszystkich... tych co chcą się bić jak pajace w m1 i tych co chcą testowac.

Mniejsza grupa przetestuje serwer potem open beta dla wszystkich.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Takiej prezentacji jak żyje jeszcze nie widziałem.

Orgazm na miejscu.

Serwer będzie hitem tego roku.

Zbieram ekipę i ruszymy na wasz serwer.

Opublikowano

Co do servera łądnie wam to wyszlo niestety nie zagram bo za duzo juz tych serverów wychodzi oczywiscie chlopaki zycze wam powodzonka ;P  

Co nie co se  porzycze od was z clienta  np mapy bo fajne 

Co do npc  Podoba mi sie nazwa Rias Gremory tez lubie High School DxD 9 (cycki) 

Ogolnie co do serwera cud miód malina ale za duzo ich jest ;/ 

Opublikowano

Prezka niezla jak utrzymacie poziom i nie bd duzo bugow jeszcze po becie to mozecie sie spodziewac sporo osob pewnie i ja znajomych sciagne a tak btw kiedy start bo sie doczytac nie moge.Rozumiem ze w ten week bd beta a oficjalny?nie bywam czesto na forum wiec mniej wiecej date mozecie przyblizyc? I lepiej odlozyc start na kolejne dni po becie jak bd duzo bugow bo i tak szybko tego wszystkiego nie wylapiecie a w tej masie tego wszystkiego co dodaliscie napewno bugi sa. Jezeli chodzi o mnie napewno zawitam i powodzenia zycze.

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Prezka niezla jak utrzymacie poziom i nie bd duzo bugow jeszcze po becie to mozecie sie spodziewac sporo osob pewnie i ja znajomych sciagne a tak btw kiedy start bo sie doczytac nie moge.Rozumiem ze w ten week bd beta a oficjalny?nie bywam czesto na forum wiec mniej wiecej date mozecie przyblizyc? I lepiej odlozyc start na kolejne dni po becie jak bd duzo bugow bo i tak szybko tego wszystkiego nie wylapiecie a w tej masie tego wszystkiego co dodaliscie napewno bugi sa. Jezeli chodzi o mnie napewno zawitam i powodzenia zycze.

Tak raczej ten week.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

A kiedy? Skoro beta dla wybranych jest w ten weekend. (: 

Nie zadawaj idiotycznych pytań.

PS. Nie w ten. 

W ten rusza sss także nasi koledzy wolą zrobić start później ;) :P

Opublikowano

W ten rusza Montera także nasi koledzy wolą zrobić start później ;) :P

Dobrze prawisz. Kiedy Wasz nie wypali, to od razu zlecą się na Nestium. 

Opublikowano

Dobrze prawisz. Kiedy Wasz nie wypali, to od razu zlecą się na Nestium. 

Raczej nie możliwe, ale zawsze są jakieś szanse ;) Zresztą to byłby poroniony pomysł, aby takie serwery startowały w podobnym czasie ;)

Opublikowano

Zresztą to byłby poroniony pomysł, aby takie serwery startowały w podobnym czasie ;)

Wciąż nie wiem czemu się czepiasz tej daty, skoro nikt nie ma żadnych problemów z nią, tym bardziej ja. Raz napisać chyba starczy, no nie? Spokojnie, Montera pierwsza, potem Nestium. ;)

Opublikowano

Nasz Harmonogram (Beta).

#Strona - Pt/sb.

#Forum - Pt/sb.

#Ts3 - sss

#Beta (Closed - nabór odbędzie się na forum max. 50 osób ) - Start zamkniętej bety sobota godziny wieczorne. 01.17 - 01.21

#Beta (Open - dla wszystkich) -  Start otwartej bety potrwa 2 dni myśle, że wystarczająco. (Środa) 01.21/22 - 01.23/24. 

Start serwera zostanie podany po wszystkich fazach napisanych wyżej.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Tylko że jak na razie panie kolego, 100% rzeczy które udostępniliśmy do pokazania, zrobiłem ja.

Naid zajmuję się kodem, a tego się raczej nie pokazuję, więc albo się doinformuj albo przestań siać ferment.

Co do Twojego serwera jak i reszty ekipy, to mam spore wątpliwości. Już raz otworzyliście serwer gdzie wystartował z bugami i 90% rzeczy było w itemshopie. Ukradzione pomysły z innych gier przeniesione na serwer z lekką zmianą modelu i koloru nie świadczy o tym, że będzie wystrzałowy. 

Co do servera - Strasznie mi się podoba to, że wszystko chcecie mieć dopięte na ostatni guzik, szukając każdej możliwej luki. Grafika sama w sobie jest przejrzysta dla oczu. 

Dobrze dobrane kolory, czcionka. Nic tylko życzyć powodzenia i oby to trwało jak najdłużej.  :)

Opublikowano

Powiem tak, serwer na ogromnej bajerce :) Myślę że może to być naprawdę bardzo fajny który prędko się nie znudzi :)

Takie jedno pytanko, ile lat mają ludzie z ekipy? Są jakimiś poważniejszymi ludźmi?

Dosyć mam serwerów stawianych przez jutuberów i 16latków które padają po tygodniu, gubią bazy czy nie potrafią włączyć logowania.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Powiem tak, serwer na ogromnej bajerce :) Myślę że może to być naprawdę bardzo fajny który prędko się nie znudzi :)

Takie jedno pytanko, ile lat mają ludzie z ekipy? Są jakimiś poważniejszymi ludźmi?

Dosyć mam serwerów stawianych przez jutuberów i 16latków które padają po tygodniu, gubią bazy czy nie potrafią włączyć logowania.

Na pewno amatorów nie ma. 

Serwer nie składa się z "gimbateam" jak większość tutaj serwerów. 

Obawiać się nie ma czego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...