Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie jest metin :)

Co nie? xD Jak ja na to patrze i widzę ekipe nestiuma, to jakbym patrzył jak ktoś robi nową grę.. Postarali się konkretnie. Nowości przyciągają, a nowa gra to już wgl. :D

Serwer zajeb*sty ! Będę grał na 100% :D Zapowiada się naprawdę ciekawie.

I polecam! Bo naprawdę, tam wątpie że komuś się znudzi. Dopracowane na ostatni guzik #KAMIZELKA

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

To nie jest metin :)

Jest, jest :) Ale całkiem inny niż reszta przeciętnych serwerów :)

Mam pytanko ^^ Jest dość dużo dopalaczy ( co mnie bardzo cieszy ) I mając wszystkie razem z alchemią itp bd mógł je odpalić wszystkie razem?

Opublikowano

Jest, jest :) Ale całkiem inny niż reszta przeciętnych serwerów :)

Mam pytanko ^^ Jest dość dużo dopalaczy ( co mnie bardzo cieszy ) I mając wszystkie razem z alchemią itp bd mógł je odpalić wszystkie razem?

Zależy jeśli to są podobne mikstury to nie można ale jeśli się różnią to tak.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Skoro nie Metin, to co to według Ciebie jest? ;) 

Serwer na pewno nie stracił "Metinowskiego" klimatu. ;)

Chyba nie zrozumiałeś przenośni. Mówię, że oni zrobili jakby "inną" grę. Nowości, których nigdzie nie było i nie ma. Coś co jest totalnym nowatorstwem. Nie stracił i nigdy nie straci. Musieli by zrobić z tego 2D :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Serwer bardzo przypadł mi do gustu , pierwszorzędna prezentacja serwera , wszystko zajeb iście przedstawione , bardzo dobry sponsor który na pewno zagwarantuje stabilność i dobrą obszerną reklamę.

Serwer polecam ze względu na profesjonalną Administrację , gwarantowana stabilność , dużo dużo nowości.

Oczywiście polecam serwer jak również  jestem bardzo zaskoczony po samej prezentacji :)

Czekamy na bete ! ! !

Edit.  18:05

Wiadomo że liczy się serwer jaki jest , jeżeli serwer wygląda na gówniany to sami youtuberzy ludzi nie przyciągną , a tu serwer jest znakomity i sam bez reklamy może przyciągnąć dużo ludzi

img12grosikow.gif

Opublikowano

albo nie doczytalem albo nie ma... kiedy serwer startuje ? ;)

Nie ma, start ustalimy pod zakończeniu bety ale przeczuwamy pod koniec tego miesiaca.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Z powodu masowej ilości wiadomości nie chcę powtarzać, że zapisy na bete odbędą sie na forum, które najprawdopodobniej pojawi się w piątek.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

W piątek, a kila postów wczesniej, 2 dni temu, pisałeś, że strona i forum będą do 48h ;x

Za szybko podaliśmy wtedy informacje nie pytając kodera na kiedy to skończy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, prezentacja powalająca. Liczę na udany start serwera, po przejściach bety. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak jest tyle nowości to by się 5 miejsc w inventory przydało. :)

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...