Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na prawdę godny uwagi, większość tych nowości można się spotkać na serwerach z ElitePvPers na których miałem okazję grać i na prawdę była to poezja, jeżeli nie będzie bugów to będzie świetnie aczkolwiek nie oszukujmy się zawsze coś się znajdzie jakieś małe drobnostki, ale na pewno zawitam na serwerze jeżeli będzie stabilność i grywalność to czemu nie zostać na dłużej, a te osoby które piszą "bo za dużo wszystkiego" itd... to i tak zawitają chociażby na chwilkę żeby zobaczyć jak wam ten projekt wyszedł. Na pewno będzie się przyjemnie grało tylko również zależy jak to rozegracie, bo nie po to włożyliście tyle ciężkiej pracy w to aby skończyć z garstką ludzi na serwerze. Życzę wam powodzenia i oczywiście czekam na start.

Pozdrawiam JuicyPussy B) .

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer na prawdę godny uwagi, większość tych nowości można się spotkać na serwerach z ElitePvPers na których miałem okazję grać i na prawdę była to poezja, jeżeli nie będzie bugów to będzie świetnie aczkolwiek nie oszukujmy się zawsze coś się znajdzie jakieś małe drobnostki, ale na pewno zawitam na serwerze jeżeli będzie stabilność i grywalność to czemu nie zostać na dłużej, a te osoby które piszą "bo za dużo wszystkiego" itd... to i tak zawitają chociażby na chwilkę żeby zobaczyć jak wam ten projekt wyszedł. Na pewno będzie się przyjemnie grało tylko również zależy jak to rozegracie, bo nie po to włożyliście tyle ciężkiej pracy w to aby skończyć z garstką ludzi na serwerze. Życzę wam powodzenia i oczywiście czekam na start.

Dokładnie zgodzę się z tobą w 100% a serwer posiada bardzo dużo ciekawych rozwiązań żeby gra się po prostu nie znudziła po 3 dniach i nie polegała tylko na expieniu i biciu pvp :)

Opublikowano

A ile osób przyjmiecie na beta testerow i czy potrzebny mikrofon ( jak by cos to mam ;) )

50. Raczej będzie na closed bete potrzebny mikrofon.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­

O ja cie, JuicyPussy! Ja bym go już zbanował za wh ^^

Będziecie zwiększać max lvl? Jak tak to kiedy? Np. po 3 miesiącach, jak 25 osób wbije maxa itp.

tenor.gif

Opublikowano

­

O ja cie, JuicyPussy! Ja bym go już zbanował za wh ^^

Będziecie zwiększać max lvl? Jak tak to kiedy? Np. po 3 miesiącach, jak 25 osób wbije maxa itp.

Tyle będzie roboty że raczej dodawanie lvla eq nie bd miało sensu po np 2-3 miesiacach.

Moze administracja bd urozmaicala rozgrywkę róznymi eventami / ulepszeniami czy tez nowymi systemami :)

Opublikowano

Ok ja chętnie pogram na becie + kiedy to forum bo już sie doczekać nie mogę + macie już ts`a ?

Ts znajdziesz u mnie w profilu.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...