Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serio ? :( nie da się wcześniej ? Nie mogę się doczekać startu :D

Przestań się mazać, bo może być nawet i później. :D

W tym tygodniu będzie najprawdopodobniej już beta.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i co tu powiedzieć? 
Prezentacja bardzo ładna (widać włożony trud w tworzeniu jej) 
na temat serwera wstrzymam się dopóki nie zagram ;) ale jeżeli będzie tak jak z prezentacją to głowę chylę dla administracji.

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Jestem oczarowana prezentacją, choć z chłopakami współpracuję już dłuższy czas.

Cały zespół był informowany o postępach prac na serwerze, choć nie spodziewałam się tylu nowych rzeczy, a współpracę podjęłam w ciemno.

Administracja jest godną grupą ludzi, których mogę polecić jako zwykły szary gracz.

Rozgrywka na Nestium będzie bardzo różnorodna, cechuje się niebywałą liczbą nowości, których nie spotkacie na innych serwerach. 

Gorąco polecam i zapraszam.. :) 

c8f7.png

Opublikowano

Więcej się chyba nie da upchać o.O Czytałem prezkę 20 minut i doszedłem gdzieś do 2/5, dalej mi się nie chce. Ale jeśli client nie będzie ważył 10gb to mogę polecić, widać trud włożony w serwer.

Osobiście nie zagram, bo planuję grę na innym serwerze, ale jakby mi się nudziło to chętnie wbiję.

tenor.gif

Opublikowano

Prezentacja wywarla na mnie ogromne wrazenie.Bardzo spodobal mi sie system konferencji, pierwszy raz spotykam sie z taka innowacja, fajna sprawa.

Serwer posiada duzo nowosci, nikt w tej kwestii nie ma watpliwosci, jednak system kart umiejetnosci/system energii i run jak dla mnie sa zbedne i wrzucone na sile.

Wiem,ze planowaliscie dodac wolfmana, szkoda ze sie nie pojawil :)

W serwer zostalo wlozone duzo pracy ale przy tylu mapach/mountach czy chociazby kostiumach obawiam sie, ze klient bedzie generowal znaki zapytania, z wiadomych przyczn.

Srij9JT.png

Opublikowano

Prezentacja wywarla na mnie ogromne wrazenie.Bardzo spodobal mi sie system konferencji, pierwszy raz spotykam sie z taka innowacja, fajna sprawa.

Serwer posiada duzo nowosci, nikt w tej kwestii nie ma watpliwosci, jednak system kart umiejetnosci/system energii i run jak dla mnie sa zbedne i wrzucone na sile.

Wiem,ze planowaliscie dodac wolfmana, szkoda ze sie nie pojawil :)

W serwer zostalo wlozone duzo pracy ale przy tylu mapach/mountach czy chociazby kostiumach obawiam sie, ze klient bedzie generowal znaki zapytania, z wiadomych przyczn.

Na tym kliencie pracujemy ok ~pół roku i gwarantuje, że nigdy nie zdarzył się żaden błąd po stronie klienta wywołany przez np. jego wage.

Ukaże się beta każdy będzie mógł się przekonać .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zapowiada się świetnie, jeśli serwer będzie na tym samym poziomie co prezentacja wyczuwam duuże problemy a starce! ZAGRAM!

Opublikowano

Serwer naprawdę godny uwagi jak i polecenia ! 

Robiony przez dobrą grupę i naprawdę włożyli w serwer duuuużo pracy.

Zapraszam na serwer i polecam :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Prezentacja - perfekt, ale można było zrobić szerzej cały projekt prezentacji bo odechciewa się czytać przez małe literki. :)

Powodzenia :D

e2TT2Na.png

Opublikowano

Zapowiedź serwera naprawdę powala na kolana .

Nigdy jeszcze nie widziałem tak rozpisanej prezentacji i użyte do niej tak dobrej grafiki.

Polecam gorąco na pewno zagram.

Pozdrawiam.

80905622020518233637.png

Opublikowano

O k***a prezentuje sie bardzo ciekawie, ale...

Na 100% to nie jest easy, daje sobie reke uciac, po drugie system ulepszen to najwieksza kupa w metinie jak na taki serwer, po trzecie waga klienta 20gb?

Opublikowano

Prezentacja malina *.* ale już wiele takich serwerów było że zapowiedz mega a potem dupka , ja jestem nastawiony pozytywnie na ten serwer i będę na 100 % na starcie z dobrą reklamą i rzetelną pracą nad serwer może to być druga in**ria z 3k graczy ; ) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Tak piszecie o kliencie to ile waży teraz?

Nie wiem co oni piszą ale nigdy nie spotkałem clienta co waży ponad 4 gb , a oni wyskakują z 30 :D .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Po tym jak prezentacja mi sie zaladowala wyczytalem ze Kajetan to smietnik . xDD

Fajnie wszystko zrobione, trud wlozony :D 

Inni pisza ze nie mozna zrobic fajnego serwera z e'pvp i mpc a mozna :D Nie pisze ze wszystko jest ale 20% tego mam na kompie :P

Opublikowano

Client nie waży więcej niż 2gb nie wiem dlaczego dzieci wyskakują z 10gb + beka :)

Serwer nawet nawet spodziewałem się czegoś lepszego ale jak widzę troche się napracowaliście.

niektóre systemy/nowości są bez sensu i lepiej by było gdyby ich nie było :D

system ulepszeń marny.. 

system energii i run to największe gówno jakie może się znaleźć w metinie.. nie wiem po co dodaliście to na swój serwer.

serwer fajny ale nie zagram bo wole już poczekać na serwerek FuBu który z góry zakładam że będzie lepiej przemyślany od Waszego spontana :)

nQ 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna, ale bardzo obszerna. Co do serwera, bardzo dużo systemów, można się pogubić, będzie pewnie sporo bugów, ale wszystko zobaczymy na starcie, życzę powodzenia.

2 Pytanka, skąd truta, jak z reklamą?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Pytanie nr 1: Ile waży client?

Pytanie nr 2: Jakieś nagrody za udział w becie?

Prezentacja nie jest zła, lecz posiada wiele błędów i literówek więc nie wiem czy ktoś pisał na szybko czy po prostu ma problemy z poprawną pisownią. Macie dosyć duży Team co jest dla mnie błędem, bo czym więcej GM'ow tym większe prawdopodobieństwo, że będą jakieś afery. Troszkę za dużo nowości jak dla mnie ale zobaczymy. Pozdrawiam

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

2 Nexanity pewnie padnie po miesiacu

Nwm co ty tutaj wspólnego z nexanity widzisz :)

Prezka mega! Ekipa mam nadzieję zgrana a sponsor potrafi załatwić reklamę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...