Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szczerze ? jest duzo nowości ale powiem ze zagram jakoś mnie urzekły wasze rozwiązania, w tym konferencja czy nawet droga dobra czy zła(nwm czemu ale mi sie z Gothic skojarzylo) :3

Opublikowano

Jak dla mnie za duzo nowosci, az sie calej prezentacji nie chce czytac tyle tego jest.

Nie zagram.

szczerze ? jest duzo nowości ale powiem ze zagram jakoś mnie urzekły wasze rozwiązania, w tym konferencja czy nawet droga dobra czy zła(nwm czemu ale mi sie z Gothic skojarzylo) :3

Zastanawia mnie szczerze jedna rzecz, dlaczego jak pojawia się przez jakiś okres czasu masa serwerów na plikach (takich bardzo starych), to lecą hejty pod tytułem: "Nic nowego", "Gotowiec, nie zagram", a jak pojawia się coś nowego, to: "Za dużo nowości". Zdecydujcie się ludzie... 

Ja osobiście wolę wiele ciekawych opcji, które można odkryć na nowo i poczuć ten klimat, niż monotonność gry...

PS Fakt, że pewne terminy ulegają zmianie, ale myślę, że to większego znaczenia nie ma, bo i tak bardzo mało osób ma czas w tygodniu. 

Mnie osobiście (po przeczytaniu całej prezentacji) urzekła jeszcze taktyka rozwiązania pewnych problemów. Można bardzo łatwo zdobyć przewagę nad innymi, wykonując misję - bardzo duży plus.

Opublikowano

Jak dla mnie za duzo nowosci, az sie calej prezentacji nie chce czytac tyle tego jest.

Nie zagram.

Jak jest za mało zle... jak jest za dużo też zle...

To jest Polska... :(

Opublikowano

Licze na to ze bedzie te forum jutro chce już wbic na bete i zaczac grac :>

Jutro będzie forum i rekrutacja do bety [off], to nawet nie wiadomo czy się załapiesz. A po 2gie nie sądzę żeby jutro już startowała beta :D

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Jutro będzie forum i rekrutacja do bety [off], to nawet nie wiadomo czy się załapiesz. A po 2gie nie sądzę żeby jutro już startowała beta :D

Jutro nie ma startu bety.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jest już client do pobrania? Kiedy start? Jaka nazwa stronki? 

Start pod koniec miesiąca. Nie ma klienta do pobrania, strona jutro(prawdopodobnie).

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Może dodacie jakaś klimatyczną muzyczkę? :) Pasowałaby do tych mapek robionych przez was :)

Na serwerze pewnego jutubera była zmieniona muzyka i bardzo fajnie się tego słuchało :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Może dodacie jakaś klimatyczną muzyczkę? :) Pasowałaby do tych mapek robionych przez was :)

Na serwerze pewnego jutubera była zmieniona muzyka i bardzo fajnie się tego słuchało :)

Kilka map już ma nowe soundtracki dodać do wszystkich nowych oczywiście można .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Można to zrobić, ale większość graczy ma wszystkie dźwięki(odgłosy + muzyka) w Metinie wyciszone i załącza taką muzykę jaką lubi. 

Dlatego uważam to za zbędny dodatek, ale masz rację, pasowałoby to do nowych mapek(moich^^) i na pewno wprowadziłoby to do nich jakieś klimaty.

Opublikowano

Trochę się ociągacie z tym forum i strona podajcie oficjalną date

Może po prostu mają problemy? Trzeba zrozumieć wszystko, a forum nie jest aż tak ważne jak gra.

Co do serwera to polecam ze względu na dobrego sponsora jak i Nestiuma (bo dalej nie wiem kto tam jest), dobry chłopak u Nas wywiązuje się z pracy to myślę, że gry tez nie zaniedba. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...