Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie tak próbowałem i się ładuje długo a potem error 502.

Każdym sposobem próbowałem.

A poza tym mam nadzieje, że na tym serwerze obalicie wszelkie schematy metina.

Cos po stronie forum tez nie moge wstawic.

zeby zagrac na becie to bedzie podany klient i konto normalnie zrobic?

Tak.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

No i przyszedł czas na mnie.

(Mimo współpracy z projektem, moja ocena i wypowiedź jest całkowicie obiektywna).

Muszę przyznać, że prezentacja jest jedną z najlepszych, jakie do tej pory widziałem. Fakt, że przede wszystkim liczy się w niej ilość przekazanych umiejętności, a w mniejszym stopniu grafika, lecz tutaj myślę, że zostały zapewnione dwa elementy. Wiadomo, że nie ma ideałów na świecie, a więc błędy występują. Jednak, całokształt prezentuje się wyśmienicie.

Sam serwer, jest wart zachodu. Jeżeli ma ktoś wątpliwości, co do jego istnienia, to warto zobaczyć na inne projekty i porównać sobie czas jego tworzenia. 

Wiele prostych, ale jakże przydatnych i klimatycznych rozwiązań, a ile nowości... Cały ten projekt jest bardzo, ale to bardzo dobry.

Warto dodać także, kto jest jego sponsorem. Myślę, że stabilność to jedna z rzeczy, które można na wstępnie odgadnąć. 

Ten projekt ma przyszłość i nie jest na przysłowiowe "5 minut", bo wiele, wiele gości tu nowości. Osobiście zapraszam wszystkich, a sam także zagram i to bardzo długo.

Opublikowano

Serwer serwerem..ale administracja..szkoda gadać. Niezła panuje dziecinada :) Mimo ciekawej prezentacji nie polecam :)­

r3ePj8E.png

Opublikowano

W jaki sposób będą wybierani ludzie do beta testów [off] ? Macie już ich wybranych, czy będziecie wybierać na forum/ts poprzez podania itd ?

Rekrutacja  odbędzie się na forum.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie wiem o czym mówisz może zagłębisz mnie w swoją historię ? :)

Może z tego nicku mnie nie kojarzysz ale powinniście być świadomi tego co robicie i czynicie. Dziecinada..

­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Rekrutacja  odbędzie się na forum.

Powinna być open beta dla wszystkich, a nie, że robicie komuś łaskę wpuszczając go na serwer. To wam powinno zależeć na wyłapaniu jak największej ilości błędów, a nie nam.

Opublikowano

Powinna być open beta dla wszystkich, a nie, że robicie komuś łaskę wpuszczając go na serwer. To wam powinno zależeć na wyłapaniu jak największej ilości błędów, a nie nam.

Przecież będzie zamknięta i otwarta.

Mniejsza grupa zostanie podzielona na 5 sektorów będą testować dane rzeczy od administracji potem nastąpi beta otwarta gdzie każdy będzie testował.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jest jedna wielka różnica pomiędzy otwartą i zamkniętą betą. 

Na zamkniętej becie, gdzie będzie około 50 graczy, nie będzie nic do roboty poza sprawdzaniem gry(wyłapywaniem bugów). 

Natomiast na otwartej becie będzie o wiele więcej graczy i gracze zamiast skupić się na wyłapywaniu bugów zrobią eq do pvp, założą gildię i będą się tłuc. 

Dlatego pierw zrobimy zamkniętą betę dla dokładniejszego sprawdzenia gry, a potem otwartą do wyłapywania mniejszych bugów. 

Opublikowano

jak dla mnie serwer bomba!

skad bronie 75

jak wyglada exp np archerem daje rade w expie?

balans postaci w pvp jak? wp dobry body itp? wyrownane ?

i kiedy start

Bez problemu archer da rade expić.

Dla nas są wyrównane ale podczas bety gracze do tego dojdą czy balans powinien zostać poprawiony czy też nie.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...