Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmieńcie ten ostatni set zbrojek i nie dawajcie milionów ulepek na eq. I jak z respem bossów i metinów na nowych mapach? Ile respów, co ile resp?

Opublikowano

Mi się ładują od razu tylko 4 obrazki, potem nic nie idzie, zostawiłem prezke otwartą na parę minut ale nic z tego :) Także chyba nie zobaczę co się będzie dziać na serwie :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Myślę, że serwer można polecić, ze względu na kilka czynników: 

• Zapowiedź została wykonana w sposób obszerny, jednolity oraz oryginalny. W pełni ukazuje to czym będziemy mogli raczyć się na serwerze oraz daje przedsmak kolejnych aktualizacji - chociażby tej poziomowej. Ujęte jest wszystko to co powinno a przy tym niczego nie brakuje.
  • Cała administracja oraz moderacja została już wybrana co w świetnym stopniu zapewnia stabilność zarówno w grze jak i na forum. Nie będzie nieustannej walki o moderatora forum oraz głupiego spamu aby wbić się w łaski administracji. Ponad to team na oko wygląda na solidnie dobrany. 
  • Pełno, wiele i jeszcze więcej innowacji i rozwiązań z którymi dotychczas nie mieliśmy styczności a nawet na to byśmy nie wpadli. Przytaczając np.''konferencje'' - która mogłaby zostać wykorzystana do informowania siebie o czym w grze poprzez bardziej komunikatywny sposób - (tak, tak wiem, teraz są ts'y ale to i tak bardzo fajne urozmaicenie)

Pozdrawiam, dobranoc, czekam na start. :)

PS.  @Nestiumˇ   kiedy będzie teamspeak oraz forum? :)  

Opublikowano

z*******a zapowiedz ! :D ciekawe ile kient bedzie wazyl :D z 5gb ? hehe chetnie zagram ale czy nie za duzo tych nowosci ? mysle ze gracze dopiero po paru miesiacach ogarna co do czego sluzy co gdzie jest itd.. juz widze milion pytan na wolaju co gdzie sie robi itd :D:D szacun dobry projekt a powiedzcie mi ile juz go tworzycie ?

Opublikowano

Myślę że mogę polecić bo nic dobrego ani fajnego nie startuje a to jest serwer który każdemu powinien podejść jeżeli oczywiście w team nie ma pewnej osoby ale głównie z myślą kajetana mogę polecić na dodatek super oprawa graficzna <3 

Opublikowano

Noo panowie :D co tu dużo mówić, prezentacja wykonana 10/10, nie spodziewałem się a tu taki suprajs :P polecam gorąco :)

niestety nie zagram ale powodzenia!

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Myślę że mogę polecić bo nic dobrego ani fajnego nie startuje a to jest serwer który każdemu powinien podejść jeżeli oczywiście w team nie ma pewnej osoby ale głównie z myślą kajetana mogę polecić na dodatek super oprawa graficzna <3

Niestety ale jest...  :rolleyes:

Opublikowano

M5KFWn6.png

Powiedz to Inkowi który pracuje na maszynie 50x mocniejszej od Waszej a widzisz co sie dzieje, wypisywanie czegoś takiego to troche kompromitacja, ale serwer prezentuje sie elegancko i szczerze jestem zdziwiony. Powodzenia

Opublikowano

Tak więc prezentacje już widać w 100% wszystko zostało przeniesione na mocniejsze hostingi cała zapowiedz jest już widoczna dla każdego.

Ts3 jest dostępny pod adresem

sss

Forum w przeciągu 1/2dni .

Dodam tyle, że twórcą tej szaty graficznej jest Studio Graficznie L&A

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Polecam serwer. Administracja się postarała, co widać po obfitej prezentacji. Jest wiele, ale to wiele autorskich rzeczy które zachęcają do gry. Widać też, że team jest zgrany i wie co robi. Pełen profesjonalizm!

Opublikowano

Tak więc prezentacje już widać w 100% wszystko zostało przeniesione na mocniejsze hostingi cała zapowiedz jest już widoczna dla każdego.

Ts3 jest dostępny pod adresem

ts.entergames.pl

Forum w przeciągu 1/2dni .

Dodam tyle, że twórcą tej szaty graficznej jest l&a.

Nie sądziłem, że będziecie pracować pod płaszczem EnterGames'u. 

Nie wiem czy pamiętacie jaki był szał na Edenium, a później spadał na dno.

Mam nadzieję, że tutaj tak nie będzie, bo mam dobre zdanie o Hooltrasie i raczej go nie zmienię. 

Prezentacja już działa i mydli wszystkim oczy. Brawo, brawo panowie. :)

Opublikowano

Nie wiem po co wymyślacie te nazwy npc/itemów z kosmosu skoro później sami się mylicie :D dla przykładu raz dryzord potem dryzrod, raz dalkin potem delkin :D niby niewielkie błędy, ale jak się czyta szczegółowo, kole w oczy.

serwer zapowiada się kozacko, czekamy na start ;) moglibyście forum i daty już udostępnić

who cares?

Opublikowano

Nie wiem po co wymyślacie te nazwy npc/itemów z kosmosu skoro później sami się mylicie :D dla przykładu raz dryzord potem dryzrod, raz dalkin potem delkin :D niby niewielkie błędy, ale jak się czyta szczegółowo, kole w oczy.

serwer zapowiada się kozacko, czekamy na start ;) moglibyście forum i daty już udostępnić

Dziś tylko chcemy aby każdy zapoznał się z zapowiedzią jutro po południu umieścimy konkretne informacje, daty itd.

Także zachęcam wszystkich do oglądania zapowiedzi!

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jako że nie zagram na waszym serwerze to lepszej zapowiedzi nie wiedziałem. Ale pisanie jakie to świetne macie zabezpieczenia nie świadczy o was dobrze, bo to aż kusi. (Oczywiście nie mnie, nie bawie się w ataki nie jestem zazdrosny ani zawistny).

Mimo to serwer uważam godny polecenia ze względu takiego iż ta praca jest tak obszerna, tak wyrazista że osoby które by tu napisały "Oooo.. Typowy stos gotowców posklejany w całość" powinny mocno zastanowić się nad swoim myśleniem.

Tak jak już wcześniej wspomniałem, nie zagram z przyczyn osobistych które i tak nikogo nie obchodzą, ale to jedyny serwer który mogę polecić.

Dobra robota !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...