Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie hejtuje serwera, wyrazam konstruktywna krytyke, iz napisanie easy wiaze sie z elementami latwej gry, po tym jak napisalem kilku stron wczesniej, zostal dodany takze medium, nie ma co sie oszukiwac.

No w polsce takiej prezentacji jeszcze nie bylo (chyba), ale na epvp od kilku lat takie sa, wrazenie moze zrobila, ale przypomnialem sobie skad ja to znam.

Jest w c**j nowosci, cos czego nie widzialem, duzo do testow aby to wylapac, no ale zobaczymy.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie hejtuje serwera, wyrazam konstruktywna krytyke, iz napisanie easy wiaze sie z elementami latwej gry, po tym jak napisalem kilku stron wczesniej, zostal dodany takze medium, nie ma co sie oszukiwac.

No w polsce takiej prezentacji jeszcze nie bylo (chyba), ale na epvp od kilku lat takie sa, wrazenie moze zrobila, ale przypomnialem sobie skad ja to znam.

Jest w c**j nowosci, cos czego nie widzialem, duzo do testow aby to wylapac, no ale zobaczymy.

Co do testów.. Mogą odpalić betę, mogą odpalić i zrobić restart później jest wiele opcji, a Ty widzisz tylko tą najgorszą.. Chłopaki się postarali i jest na prawdę ciekawie, jak sam napisałeś "jest w ch*j nowości,'.. :)

Opublikowano

Był już w tej prezentacji internetowy bandyta ale znalazło się miejsce też dla wróżbity Macieja ^^

Serwer nie jest czystym easy tylko easy/medium... Nie to nie przez cb został dopisany medium... Juz w połowie projektu było wiadomo że to bd easy/medium.

Bugi? Nie wbiłeś na serwer a już mówisz że bd bugi? Ja nwm co to za tok myślenia...

Wypisujecie tutaj ( hejty ) same bzdety... Jak to zle jak jest dużo " członków " w teamie a jakby było k***a za mało to też by było zle... Ze za dużo nowości... a jak bd za mało to tez bd zle... ^^ Wbijcie na start albo na ta bete i wtedy zapraszam na MPC płakać...bo wróżenie z " fusów " nic wam nie da.

Opublikowano

W jaki sposób będą wybierani ludzie do beta testów [off] ? Macie już ich wybranych, czy będziecie wybierać na forum/ts poprzez podania itd ?

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja. 

Beta niestety nie wyeliminuje wszystkich błędów, wszystko wyjdzie w praniu. Nie jeden serwer zapowiadał się fajnie, a nic z tego nie wychodziło. 

Pozostaje życzyć powodzenia ! 

Jak można zdobyć bronie na 75 lvl ? ( Sorki jak nie doczytałem ) 

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja. 

Beta niestety nie wyeliminuje wszystkich błędów, wszystko wyjdzie w praniu. Nie jeden serwer zapowiadał się fajnie, a nic z tego nie wychodziło. 

Pozostaje życzyć powodzenia ! 

Jak można zdobyć bronie na 75 lvl ? ( Sorki jak nie doczytałem ) 

Dungi .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Open beta dla wszystkich? Miło :) Nie ma sensu robić cls takie moje zdanie.

Warto! Brać przykład z pewnego serwera gdzie na becie od kowala mogliśmy dostać całe eq/ is po wybraniu danego przedziału np:

- 1-100

- 100-150

- 150-200

Takim sposobem raczej wszystko zostanie szybciej przetestowane :) 

Opublikowano

Open beta dla wszystkich? Miło :) Nie ma sensu robić cls takie moje zdanie.

Warto! Brać przykład z pewnego serwera gdzie na becie od kowala mogliśmy dostać całe eq/ is po wybraniu danego przedziału np:

- 1-100

- 100-150

- 150-200

Takim sposobem raczej wszystko zostanie szybciej przetestowane :)

Będzie taki npc.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer naprawdę zaimponował ... Dobra robota.
Czekam na start, prezka 10/10

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

jak dla mnie serwer bomba!

skad bronie 75

jak wyglada exp np archerem daje rade w expie?

balans postaci w pvp jak? wp dobry body itp? wyrownane ?

i kiedy start

Opublikowano

Adminom tylko gratki :)

Serwer świetny dużo nowości.

Prezentacja 10/10.

Kiedy będzie dostępna  beta ?

Jak wygląda expo ? (Jak długo się wbija max lvl )

Na pewno zawitam!

Tylko czekać:>

Macie ts?

Opublikowano

Adminom tylko gratki :)

Serwer świetny dużo nowości.

Prezentacja 10/10.

Kiedy będzie dostępna  beta ?

Jak wygląda expo ? (Jak długo się wbija max lvl )

Na pewno zawitam!

Tylko czekać:>

Macie ts?

Beta Week.

Nie wiemy jak długo się wbija max lv zależy od czasu itd. Ale jakimś trudnym wyzwaniem raczej nie będzie.

Ts w profilu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Beta Week.

Nie wiemy jak długo się wbija max lv zależy od czasu itd. Ale jakimś trudnym wyzwaniem raczej nie będzie.

Ts w profilu.

Dam rade ubić bossy szamanem?

ljbc.png

Opublikowano

Dam rade ubić bossy szamanem?

Zależy o jakich bossasch mowa.

Z Tymi na rajdach wątpie czy solo ktoś da rade aczkolwiek to sie okaże na becie.

A jeśli mowa o bossach na expowiskach bez problemu.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Z Tymi na rajdach wątpie czy solo ktoś da rade aczkolwiek to sie okaże na becie.

Tak wlasnie pracuję nad powrotem starych dobrych wypadów gildijnych na dungeony wiec solowanie bossow na dungach odpada:)

Opublikowano

Czemu nie moge dodać tej sygny?

ljbc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...