Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prezentacji serwera, mozna spokojnie stwierdzic ze nie będziie nudno na serwerze, ale nudne było przegladanie tej oto prezki po połowie już mi sie nie chciało.Moglibyście zmienić system ulepszeń bo troche jest niezbyt ładny.Mam nadzieję ze  będzie to  prawdziwy serwer easy, a nie medium  czy z domieszka mediuma bo takich mam juz  kompletnie dość.Jeżeli to będzie prawdziwy  easy to z miłą chęcia zagram.Życze udanego startu ;)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem oczarowana prezentacją, choć z chłopakami współpracuję już dłuższy czas.

Cały zespół był informowany o postępach prac na serwerze, choć nie spodziewałam się tylu nowych rzeczy, a współpracę podjęłam w ciemno.

Administracja jest godną grupą ludzi, których mogę polecić jako zwykły szary gracz.

Rozgrywka na Nestium będzie bardzo różnorodna, cechuje się niebywałą liczbą nowości, których nie spotkacie na innych serwerach. 

Gorąco polecam i zapraszam.. :) 

W takim razie jeżeli ty jesteś w teamie to już z góry moge sobie odpuścić serwer bo tam gdzie jest to zawsze są kłopoty przez twoją osobe rozwydrzona księżniczko od siedmiu boleści.

Opublikowano

Pytanie nr 1: Ile waży client?

Pytanie nr 2: Jakieś nagrody za udział w becie?

Prezentacja nie jest zła, lecz posiada wiele błędów i literówek więc nie wiem czy ktoś pisał na szybko czy po prostu ma problemy z poprawną pisownią. Macie dosyć duży Team co jest dla mnie błędem, bo czym więcej GM'ow tym większe prawdopodobieństwo, że będą jakieś afery. Troszkę za dużo nowości jak dla mnie ale zobaczymy. Pozdrawiam

Prezentacja zawiera kilka błędów, aczkolwiek wynika to z pośpiechu. Administracja ma nawał pracy, więc nic dziwnego, że takie literówki mają miejsce. Zespół składa się z dość licznej grupy osób, ale zakładamy, że serwer będzie się cieszył dużą popularnością i wysoką frekwencją graczy. 

c8f7.png

Opublikowano

I Wy chcieliście z Nami rywalizować?
Facepalm

Grafika słaba, nie wiem czym tyle osób się zachwyca.
Sam pomysł na serwer nieprzeciętny, ale jakoś dupy mi nie urwało.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Facepalm

To sie nazywa zazdrość panie Mizune.

Nie wywołuj dyskusji nie mam zamiaru w niej uczestniczyć.

Zaczekamy na twoją zapowiedź bo dotychczasowe twoje grafiki nigdy mnie nie zachwyciły.

Nie pozdrawiam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Facepalm

Jaka rywalizacja?

Rywalizacja byłaby wtedy i tylko wtedy, gdyby nasze serwery byłyby do siebie podobne, 

ale niestety, my kraść zawodowo jak wy nie umiemy i dlatego serwery do siebie podobne nie są.

Grafika mi też osobiście nie przypadła do gustu, ale mimo tego nadal jest lepsza od twojej,

która jest wszędzie taka sama i która opiera się tylko na gradiencie. 

Zaufam twoim "zdolnościom" graficznym i będę czekał aż przebijesz tę grafikę. 

Opublikowano

Jaka rywalizacja?

Rywalizacja byłaby wtedy i tylko wtedy, gdyby nasze serwery byłyby do siebie podobne, 

ale niestety, my kraść zawodowo jak wy nie umiemy i dlatego serwery do siebie podobne nie są.

Grafika mi też osobiście nie przypadła do gustu, ale mimo tego nadal jest lepsza od twojej,

która jest wszędzie taka sama i która opiera się tylko na gradiencie. 

Zaufam twoim "zdolnościom" graficznym i będę czekał aż przebijesz tę grafikę. 

a wszystkie modele które macie na serwerze są ukradzione z innej gry, gratuluje rozumowania, dawac klienta pokaże wam jak się kradnie i udostepnia czyjąś prace z wielką chęcia

Opublikowano

Pytanie nr 1: Ile waży client?

Pytanie nr 2: Jakieś nagrody za udział w becie?

Jeszcze nie wiemy musimy go jeszcze przeczyścić ze zbędnych rzeczy.

Tak.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Przewijam tą prezentacje i przewijam i do końca dojechać nie mogę :) Prezentacja miazga i jeszcze nigdy w życiu takiej nie widziałem. Na serwerze może zawitam bo naprawdę się zapowiada super tyle nowych rzeczy autroskich jak i udostępnianych ale cóż liczy się pomysł i potencjał. Powodzenia z serwerem.

Opublikowano

a wszystkie modele które macie na serwerze są ukradzione z innej gry, gratuluje rozumowania, dawac klienta pokaże wam jak się kradnie i udostepnia czyjąś prace z wielką chęcia

Ahahahah... Harnaś internetowy bandyta  :ninja: A ja myślałem ze potrafisz tylko łaskotać serwery z botneta za kilka $...

Pełen szacun i podziw  xD  xD  xD

Co oni tutaj 3 maja na tym MPC ja jebie :D

@Nestium

Dziś bd forum?

Opublikowano

Facepalm

Powiedział ten co nawet belki nie potrafi zrobić i do tego kradnie innym cudze prace ;) Logo Atreyi to śmieć w porównaniu z logo Nestium. Nie potrafisz nawet 1/1000 tego co Invor więc się nie wypowiadaj. Jakby nie The Naid to ta MPCforum to byłoby takie gówno, że nawet by się wejść nie dało ;) 

Grafika słaba. Hahahahaha. Zrób lepszą i się wypowiadaj.

Opublikowano

a gdzie te interfejsy co xD xD xD xD xD

niemiec nie chciał wypakować czy kasy zabrakło ;c oj jaka szkoda..

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Nestiumˇ

Dałoby radę usunąć efekt fraga? Na wojnach bd tego przepełnienie a nie jest to dość ładne.

I bardzo mi przypomina taki śmienszy serwer który do teraz stoi i maja taki zbędny bajer.

Opublikowano

Powiedział ten co nawet belki nie potrafi zrobić i do tego kradnie innym cudze prace ;) Logo Atreyi to śmieć w porównaniu z logo Nestium. Nie potrafisz nawet 1/1000 tego co Invor więc się nie wypowiadaj. Jakby nie The Naid to ta MPCforum to byłoby takie gówno, że nawet by się wejść nie dało ;)

Grafika słaba. Hahahahaha. Zrób lepszą i się wypowiadaj.

Tylko że jak na razie panie kolego, 100% rzeczy które udostępniliśmy do pokazania, zrobiłem ja.

Naid zajmuję się kodem, a tego się raczej nie pokazuję, więc albo się doinformuj albo przestań siać ferment.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Prezentacja mega, wszystko ładnie opisane.

Zagram na 100% (Już hajsy na is odkładam ;D)

Kiedy planowany start?

Start zostanie podany po ukończeniu bety.

Beta prawdopodobnie w ten week.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Tylko że jak na razie panie kolego, 100% rzeczy które udostępniliśmy do pokazania, zrobiłem ja.

Naid zajmuję się kodem, a tego się raczej nie pokazuję, więc albo się doinformuj albo przestań siać ferment.

Ja wiem że Wy dużo potraficie z Naidem i Wasz serwer również będzie mega napakowany nowościami i będzie prezentował się mega.

Mizune mógłbyś już dać sobie siana bo na każdej prezentacji widzę że ciągle mówisz że albo to c*****e albo tamto kradzione.

Chłopie wyluzuj to tylko metin daj sobie luzu i nie odpisuj w ogóle tylko zajmij się MPCforum.

To będzie lepsze dla Ciebie i dla wszystkich serwerów startujących które cisniesz non toper w prezentacjach.

Podkreślam że wiem że potraficie dużo ale strasznie dużo gadasz :f

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

I co z tego, że grafika lepsza grosza, kod lepszy, gorszy jak olaliście i zamknęliście serwer.

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...