Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strasznie ciekawi mnie co dają te drogi ciemności/światłości, jakie bonusy. Mam wrażenie, że pomysł zaczerpnięty troszkę z AIONA :D Duże wrażenie na mnie zrobił ten system umiejętności (Karta umiejętności), czegoś takiego jeszcze nie było i uważam, że bardzo dobre.. jakieś urozmaicenie jeżeli chodzi o rozwoje postaci, będzie więcej możliwości. Jest tego wszystkiego na prawdę cała masa.. co mi się podoba :) Jedyne czego się obawiam to przewaga IS'u ale to normalne i nie wiadomo jak z balansem postaci.. W dodatku sety niektóre a zwłaszcza ostatnie są okropne i nie pasuje zbroja do broni.. ale to moje gusta.. da się to wybaczyć. Mam zamiar grać Daggerem i preferuję samotny styl grania (wolę być zaradny) gdzie rodzi się pytanie, czy będzie można ubijać bosy w pojedynkę ? (mam na myśli w eq do expa a nie pvp :D) chyba, że to jeszcze nie wiadomo bo nie było bety :P W prezentacji nie widziałem chyba biżuterii do pvp ile tego jest(A może to tajemnica).. albo przegapiłem bo prezentacja strasznie długa.

Z mojej strony jeszcze gratuluję pomysłu na serwer i powodzenia przy starcie  :)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z marmurami ? Będzie sklep lub drop ?

Wystarczy czytać prezentacje a wszystkiego się dowiesz.

69494901920219808832.jpg

W ekwipunku jest opcja zamiany się w danego stwora.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Szkoda że dwie zakładki eq. W tych czasach cztery to powinien być standard...

Szkoda.

Zrozum, że nie wszyscy pracują na source i nie wszystkie serwery to easy z milionem ulepszaczy :) 

Opublikowano

Zrozum, że nie wszyscy pracują na source i nie wszystkie serwery to easy z milionem ulepszaczy :)

ale on ma racje co do tych 4 zakladek w eq bo to znacznie ulatwia gre :) 

przydalo by sie miec 4 zakladki patrzac na prezke i liczac dropiace rzeczy :) 

dla przykladu grzybki wszelkiego rodzaju ulepszacze ziola i inne to juz masz 1 zakladke zajeta a 2 zapelnic to no problem :)

Opublikowano

Dobra dodamy button przy eq, który będzie włączał się od razu z 3 slotowym ekwpiunkiem.

Możecie tam sobie przechowywać przykładowo te cenniejsze przedmioty typu ulepszacze itd itp

Ogólnie będzie 5 stron do użycia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Co z buffowaniem? Jest ten cały toogle skill pomocy i błogo, jak to działa na innych graczy? Da rade buffać?

Powinieneś uważnie czytać prezentacje, bo na początku jest informacja nt. toogle.

Tak, znajduje się to na Pomocy Smoka oraz na Błogosławieństwu.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie podoba mi się to, że pety są na 7dni.. jak dla mnie, jeżeli kupujemy coś w IS to powinno to być na stałe lub chociaż na czas jednego miesiąca.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Nie podoba mi się to, że pety są na 7dni.. jak dla mnie, jeżeli kupujemy coś w IS to powinno to być na stałe lub chociaż na czas jednego miesiąca.

Już nam ktoś o tym pisał i jest na miesiąc.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Już nam ktoś o tym pisał i jest na miesiąc.

troche to jest lipa ;/ ja rozumiem jak stroje fryzurki itd. sa na jakis okres czasu np. miesiac ale pety powinny byc na stale bo pewnie i tak ich koszt nie jest maly ;/

tak samo na bete chcialbym wbic ale pewnie i tak sie nie dostane ;/

jeszcze takie male pytanko odnosnie heallera czy go zmieniliscie tj jego skile i dmg ? bo standardowo to wiadomo jak on wypadal ... a zwlaszcza jego zwiekszenie ataku ;/ cos okolo 100 wartosci atk moze dawac a tutaj np. pet daje 300 wartosci ataku wiec ten skill jest do D**** ;/ no chyba ze zmieniliscie to :P

Opublikowano

troche to jest lipa ;/ ja rozumiem jak stroje fryzurki itd. sa na jakis okres czasu np. miesiac ale pety powinny byc na stale bo pewnie i tak ich koszt nie jest maly ;/

tak samo na bete chcialbym wbic ale pewnie i tak sie nie dostane ;/

jeszcze takie male pytanko odnosnie heallera czy go zmieniliscie tj jego skile i dmg ? bo standardowo to wiadomo jak on wypadal ... a zwlaszcza jego zwiekszenie ataku ;/ cos okolo 100 wartosci atk moze dawac a tutaj np. pet daje 300 wartosci ataku wiec ten skill jest do D**** ;/ no chyba ze zmieniliscie to :P

Robiliśmy balans ale czy jest dobrze dostosowany to się okaże na becie.

ps: Będzie zamknięta i otwarta beta.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ja bym zrobił tak:

Peciki : 60 dni ( czas leci nawet jak nie gramy )

Kostiumy/Fryzy : 30 dni ( czas leci nawet jak nie gramy )

Wierzchowce : 250 godzin ( czas nie leci jak nie gramy / siedzimy na nim )

I gitara :) Serwer musi się z czegoś utrzymywać i myślę że gospodarka by nie padła :)

Nie zapominajcie o tym że SM'y dostajemy za zalogowanie się do gry codziennie :)

Opublikowano

Ja bym zrobił tak:

Peciki : 60 dni ( czas leci nawet jak nie gramy )

Kostiumy/Fryzy : 30 dni ( czas leci nawet jak nie gramy )

Wierzchowce : 250 godzin ( czas nie leci jak nie gramy / siedzimy na nim )

I gitara :) Serwer musi się z czegoś utrzymywać i myślę że gospodarka by nie padła :)

Nie zapominajcie o tym że SM'y dostajemy za zalogowanie się do gry codziennie :)

Również jestem za takim czymś, ewentualnie danie petów na stałe.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...