Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beta zamknięta, czy otwarta? Bo nie doczytałem.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stoimy jeszcze na 34k w update będzie możliwość przejścia na source:)

serio? To koniecznie musicie przejść na source.

Będą dwie. Pierwsza zamknięta.

Ile jeszcze będziemy czekać?

ljbc.png

Opublikowano

Polecam , lepszego serwera nie znajdziecie :)

Polecanie przez administrację serwera jest strasznie słabe.

Kiedy to durne forum i strona?

Opublikowano

Witajcie,

Wielu z was na forum zarówno z facebooka jak i inny portalów gdzie można nas znaleźć, oczekiwało w dniu dzisiejszym na otwarcie forum.

Cel oczekiwania na forum był spowodowany rekrutacją na beta testerów, która odbędzie się na 100% w Niedziele.

Pracowaliśmy dziś nad stroną pół dnia, gdyż nie ukryjemy, że były z nią problemy.

Pragniemy podziękować wam za wyrozumiałość oraz wytrwałość.

Głównym faktem informacyjnym tego wątka jest poinformowanie was, że dziś nie możemy udostępnić wam forum byście mogli składać swoje aplikacje na beta testerów, gdyż chcemy aby

każdy aplikator miał równe szanse dostania się na zamkniętą betę 2 powodem była nieobecność osoby od wszystkiego, która musiała wszystko zaakceptować.

Także zapraszamy wszystkich jutro do składania swoich aplikacji na forum, które już jutro się pojawi.

Liczymy, że nas zrozumiecie chcemy dać każdemu szanse.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Aavesil ogarnij się, bo to już robi się śmieszne. Dodawanie prezentacji bez strony i forum jest śmieszne oraz Twoje "przybliżone" daty.

Ma się rozumieć, że na pierwszą betę nie można się już dostać?

Opublikowano

Aavesil ogarnij się, bo to już robi się śmieszne. Dodawanie prezentacji bez strony i forum jest śmieszne oraz Twoje "przybliżone" daty.

Można, my nie odpowiadamy za strone/forum.

Daje informacje takie jak są dawane nam.

Nikogo nie zmuszamy do oczekiwań.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie miej pretensji do nas tylko do Hooltrasa nie nasza wina że to wszystko tak długo trwa

Opublikowano

Nie miej pretensji do nas tylko do Hooltrasa nie nasza wina że to wszystko tak długo trwa

Kajetan nie świruj banderasa, bo Waszym błędem było to, że dodaliście prezentacja bez podstawowej rzeczy - forum. Już nawet nie mówię o stronie. Następnie dosłownie Aavesil obiecuje, że strona i forum zostanie zrobione jutro, jak nie jutro to w ciągu 48 godzin, jak nie w ciągu 48 godzin to w piątek, dzisiaj piątek i nic. Kłamstwo goni kłamstwo, a to naprawdę źle o Was świadczy na samym stracie. A jutro znów może napisze, że forum będzie w niedziele? (:

Proszę odpowiedzieć na moje pytanie dotycząca pierwszej bety.

Opublikowano

Kajetan nie świruj banderasa, bo Waszym błędem było to, że dodaliście prezentacja bez podstawowej rzeczy - forum. Już nawet nie mówię o stronie. Następnie dosłownie Aavesil obiecuje, że strona i forum zostanie zrobione jutro, jak nie jutro to w ciągu 48 godzin, jak nie w ciągu 48 godzin to w piątek, dzisiaj piątek i nic. Kłamstwo goni kłamstwo, a to naprawdę źle o Was świadczy na samym stracie. A jutro znów może napisze, że forum będzie w niedziele? (:

Proszę odpowiedzieć na moje pytanie dotycząca pierwszej bety.

Chłopie nie wiesz to nie gadaj Hooltras powiedział pierw prezka pozniej dostaniecie strone i forum prosilismy o forum powiedzial jak bd strona wiec skoncz swoja gadke 

Opublikowano

Chłopie nie wiesz to nie gadaj Hooltras powiedział pierw prezka pozniej dostaniecie strone i forum prosilismy o forum powiedzial jak bd strona wiec skoncz swoja gadke 

To ktoś już na takim etapie stawia Ci jakieś warunki? Założycielowi tego serwera? No ciekawe się robi. 

Nie bulwersuj się, bo od "gadek" i dyskusji jest właśnie to forum.

Wciąż nie otrzymałem odpowiedzi na swoje pytanie. 

Opublikowano

Powiedziałem raz,dwa mówię raz trzeci.

Rekrutacja się odbędzie jutro.

Naucz się czytać pytania i dokładnie je interpretować, bo to co napisałeś nie jest odpowiedzią na moje pytanie.

Opublikowano

Słabo mi się robi.. jak to czytam :D Olimpia jak wrzód na d***e.. ciężko poczekać.. :) Prezentacja serwera bardzo mi się spodobała, jeszcze czegoś takiego nie miałem przyjemności zobaczyć.. Jak dla mnie najlepszy priv jaki będzie dotychczas.. oczywiście jeżeli to wszystko co tam jest napisane to prawda i się nie "skiepści" tzn. nie będzie masy bugów. Zaproszę znajomych i czuję, że będzie się przyjemnie grało :)

Opublikowano

Słabo mi się robi.. jak to czytam :D Olimpia jak wrzód na d***e.. ciężko poczekać.. :) Prezentacja serwera bardzo mi się spodobała, jeszcze czegoś takiego nie miałem przyjemności zobaczyć.. Jak dla mnie najlepszy priv jaki będzie dotychczas.. oczywiście jeżeli to wszystko co tam jest napisane to prawda i się nie "skiepści". Zaproszę znajomych i czuję, że będzie się przyjemnie grało :)

Cenimy sobie oczekiwanie na nasz serwer każdego z kolei ale nie odpowiadamy za wsparcie serwerowe, nasz zespół jest typowo zespołem tworzącym serwer Nestium.

Ekipa, która zajmuje się sprawami technicznymi jest całkiem inna, my dajemy takie informacje jakie dawane są nam.

Dzięki.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak dostać dostęp do zamkniętej bety jeżeli moge zapytać? :)

Trzeba będzie złożyć aplikacje na forum, które pojawi się jutro.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie wiem, nie znam tego serwera.

Ale znasz swojego sponsora chyba ? :) Mam tylko nadzieję, że to nie jest ta osoba o której pisałem post wcześniej :p 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Ale znasz swojego sponsora chyba ? :) Mam tylko nadzieję, że to nie jest ta osoba o której pisałem post wcześniej :P

Znam ale mnie nie interesują inne serwery i ich historia.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...