Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodaj zmianę channeli

miały być ostatnie sety zmienione

wybór widoczności zbroi/kostiumu

dodanie w końcu może różnorodności kostiumów, fryzur i masek do itemshopu, bo chujufka, że wszyscy czarny zjebany bojownik i ta maltańska brzydka maska.

aa no i ogarnij te mumie pojebane, które podchodzą i 5 min się zastanawiają czy bić czy spierdalać

Miały być tylko zbr, jednak niestety nie znalezlismy ładnych zbr pasujacych do broni, a w polsce praktycznie nikt zbroi nie robi a na metin2dev osoby które robily zbroje na zamowienie robiły tylko na daną postać, czyli każda zbroja na każdej postaci była inna.

Możliwe ze dodam niedługo nowe kostiumy i fryzury ktore beda dawały to samo co bojowniki jednak beda miały inny wygląd.

sygna1.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak btw. to z*******e forum macie jeśli napisałem 'k***a' i od razu warna dostałem i mój został edytowany na 'kurde', więc pozdro 600 z tym forum, nie wiem kto jest tak popierdolony i stworzył taki regulamin

Na forum gdy napiszesz bez cenzury "kur*a" to automatycznie poprawia na "kurde". Dodatkowo - gdy napiszesz "ch*j" bez cenzury, to automatycznie poprawia na "ptak". Jak dla mnie to całkiem zabawne i pomysłowe. :D

Za ocenzurowane wulgaryzmy typu "k***a" nie ma warnów. Jeśli takiego dostałeś, to z chęcią Ci zdejmę.

Regulamin jest jeszcze z zamierzchłych czasów s1.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Ludzi od zajeban... gra się bardzo przyjemnie

Zapraszam!

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Na forum gdy napiszesz bez cenzury "kur*a" to automatycznie poprawia na "kurde". Dodatkowo - gdy napiszesz "ch*j" bez cenzury, to automatycznie poprawia na "ptak". Jak dla mnie to całkiem zabawne i pomysłowe. :D

Za ocenzurowane wulgaryzmy typu "k***a" nie ma warnów. Jeśli takiego dostałeś, to z chęcią Ci zdejmę.

Regulamin jest jeszcze z zamierzchłych czasów s1.

wyjebane mam w te wasze forum, bawcie się tam sami w moderatorów, porządek porządkiem, ale jednak jest to forum serwera metina, więc nie powinno być takiego rygoru, że ktoś użyje k***a i od razu dostaję 1 punkcik.

Miały być tylko zbr, jednak niestety nie znalezlismy ładnych zbr pasujacych do broni, a w polsce praktycznie nikt zbroi nie robi a na metin2dev osoby które robily zbroje na zamowienie robiły tylko na daną postać, czyli każda zbroja na każdej postaci była inna.

Możliwe ze dodam niedługo nowe kostiumy i fryzury ktore beda dawały to samo co bojowniki jednak beda miały inny wygląd.

a np. bombwork? nie wiem nie znam się, aczkolwiek z tego co pamiętam przed startem serwera mówiliście, że set albo będą albo już są zastąpione.

Mogę bez problemu przemiksować trutę v3?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngG00D tak

co do forum bany nie powinny byc wogle dawane po to jest forum aby wyzywac lapac spine i pisac to co sie uwaza? a moderator jedynie moze usunac nie ktore komentarze na prosbe w czyjims temacie

Opublikowano

A czy przywrocicie poprzednia "sile" baronki? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jest dobra, wystarczy zabić metiny ktore teraz są duzo słabsze.

No nie zgodze sie :) Wczoraj probowalem bez ubijania jajek nie dalem rady, ubijalem dokladnie tyle hp ile sie respilo, dzis po probie z ubiciem WSZYSTKICH kokonow - to samo, nic sie nie poprawilo, wiec albo Wam cos nie dziala albo nie wiem.. :) Poza tym nawet jesli by to zadzialalo, to dung ten bedzie trwal 20min zamiast 5 i przestaje sie oplacac go robic.. Po raz kolejny prosze o przywrocenie poprzedniej sily baronowny, jest to niesprawiedliwe ze teraz zostala ona zmieniona :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

sam zaczynam wierzyć, że te % ulepszania nie są takie jak jest napisane, 80% i spalić 2x Trutę na v3, no nie wierzę ^^ 

Serwer polecam, sporo ludzi, jest z kim handlować i co się bić. Zapraszam. 

xD 

Opublikowano

Wypierd.olcie ten s**t administracyjny z forum bo gówna nie wiedzą za co warnują. 

Getto nie forum, nie napiszesz nic bo zaraz 5 moderatorów Ci nakłada warna.

Brakuje tam wolności słowa, a z chęcią można było powiedzieć coś na ten temat.

Serwer kozacki, wbijamy i gramy !! :)

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngG00D tak

co do forum bany nie powinny byc wogle dawane po to jest forum aby wyzywac lapac spine i pisac to co sie uwaza? a moderator jedynie moze usunac nie ktore komentarze na prosbe w czyjims temacie

Ciekawe czy ty tak  samo szukasz spiny w realu? 

Opublikowano

Zagrałbym na serwerze ale mam pewne wątpliwości, aczkolwiek mam kilka pytań.

• Czy bez Buffa się obejdzie? Czy trzeba go mieć bo trzeba robić Dungeony?
  • Skąd dropne Trute/ Bronie na 75?
  • Postacie zostały Zbalansowane?

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

­

1. Obejdzie się.

2. Ze szkaty ripa lub wymieniając 15 szkat ripa/śmierci na wybraną broń na 75.

3. Jak na razie to balansem nazwać tego nie można.

tenor.gif

Opublikowano

Co do buffa jak nie walisz w IS'a czyli wszystko na potwory itd. to będzie Ci o wiele prościej z buffem jeżeli nie grasz taką postacią jak np. WP.

Opublikowano

Co do buffa jak nie walisz w IS'a czyli wszystko na potwory itd. to będzie Ci o wiele prościej z buffem jeżeli nie grasz taką postacią jak np. WP.

Buff wcale nie jest potrzebny. Do 143lvl'a expiłem w łusce i w eq z nieb łez i spokojnie dawałem radę, choć prawda, że coraz mocniej biją potwory. Ale buffa nie polecam robić, bo naprawdę szkoda czasu jeśli nie zamierzasz nim grać normalnie.

Opublikowano

1.Bufa nie rób.

2.Rip/WW

3. Są zbalansowane, widać to na 200 lv gdy odda się biola, kolekcjonera z 3 misie i zrobi all eq na 200 ; ] Niżej nie wiem jak jest bo nie biłem się :>

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Oto przykład nielicznych baranów grających na invorii :)

Przepraszam za lekkie lagi, ściągałem filmy.

https://www.youtube.com/watch?v=csHKYSJ58gM

Szczerze, nie wiem po co niektóre osoby nagrywają takie filmiki.. może i trochę zachował się jak cebulak, ale zapewne miał większą bekę z was, niż wy z niego xD

ps. Ile % na moby daje v3 na +9?

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...