Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da sie tutaj moby z groty podmienic na psy? O wiele wiele mniejsze lagi wowczas sa ;)
Na konkurencji na "T" mialem taki pliczek, podmienialo sie rooty i tylko w atla byly psy zamiast normalnych mobow. Czy tutaj jest to mozliwe? Ma ktos takie cos?

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja na 85 lvlu lajtem wyrabiam na marmury i jeszcze sporo kasy zostaje w eq, nie wiem co ty robisz.. Chyba ze na 40 lvlu potrzebujesz marmury zeby zabic wodza orkow, wowczas wszystko zrozumiem ^_^

A patrzac racjonalnie. Chocbys potrzebowal na ripka - to sprzedasz jedna szkate i masz na 20 marmurow, czyli czy na trute czy do misji powinno starczyc ;) W przypadku smierci jeszcze lepiej, bo szkata drozsza, na baronce tez zarabiasz 20x tyle ile warty marmur, takze nie rozumiem chyba.

Wróżbita z Ciebie ! Tylko te etapy gry, które wymieniłeś już dawno mam za sobą. Przyjdzie tobie robić jakieś dungi po 50x i wydać 250kk na marmury, to będziesz widział. 

Zawsze można ta yangi w jakiś inny sposób wykorzystać, choćby nawet na ulepszanie eq. Z resztą sam się przekonasz. 

Serwer Polecam, oraz zapraszam ! 

Opublikowano

Po zrobieniu całej misji fabularnej (tej zielonej) po ubiciu ostatniego bossa Yeraka bugują się wszystkie misje i wyskakuje nam kilka misji, które już dawno dawno temu robiliśmy, ale jest napisane, że ubite są potwory i tylko odebrać nagrodę, ja właśnie odbieram kolejne nagrody za misje które już robiłem i dostawałem nagrody

i po co sie przyznałeś:p?

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Mhm zobaczymy :P

To proponuje jeszcze sprawdzic, czy te kokony aby na pewno dzialaja, bo przed ich rozwalaniem i po ich rozwaleniu nie zauwazylem zadnej roznicy.

Swoja droga - czy na elit zjawe dzialaja mistyki? Bo ktos powyzej napisal, ze tak slyszal itd. Wartoby sie dowiedziec zatem u zrodla, niz wierzyc w plotki

Tak mistyki dzialaja na elit zjawe

Po zrobieniu całej misji fabularnej (tej zielonej) po ubiciu ostatniego bossa Yeraka bugują się wszystkie misje i wyskakuje nam kilka misji, które już dawno dawno temu robiliśmy, ale jest napisane, że ubite są potwory i tylko odebrać nagrodę, ja właśnie odbieram kolejne nagrody za misje które już robiłem i dostawałem nagrody

oby nie bylo bugow ze ktos moze sobie np. 2x bonus na ludzi odebrac w ten sposob

Opublikowano

Tak mistyki dzialaja na elit zjawe

oby nie bylo bugow ze ktos moze sobie np. 2x bonus na ludzi odebrac w ten sposob

Bonusów stałych nie odbierzesz dwa razy ale nagrody typu ulepy/ yang da się odbierac więcej razy. Czasem się coś buguje i wyświetlają się misję od nowa do oddania. Zgłaszalem to na becie na początku startu nie było problemu ale od około tygodnia się to zdarza ze mozna odbierać nagrody. :)

<3

Opublikowano

i po co sie przyznałeś :P?

bo musze niektóre robić od nowa, a ja robiłem te misje żeby mieć spokój z lewej strony :P

bonusów stałych nie dostaniesz 2x, ale yang tak

shinsoo

LHEJ791.png

Opublikowano

bo musze niektóre robić od nowa, a ja robiłem te misje żeby mieć spokój z lewej strony :P

bonusów stałych nie dostaniesz 2x, ale yang tak

shinsoo

LHEJ791.png

a to rzeczywiscie moze przeszkadac

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

i po co sie przyznałeś :P?

Żeby nie dostać perma za korzystanie z buga. 

Myślisz czasem?

Swoją drogą, można już na spokojnie zacząć grę, czy nadal tyle ludu na tych mapkach?

­

Opublikowano

nie chodzi o to, że dostałbym bana, ino w*****a mnie że całą lewą strone mam zajebaną, a lubie mieć czyściutko.

Dalej jest ludzi od zajebania, ale jeśli potrafisz sobie rozpisać respy i czasy bossów/metków to jest to easy, zwłaszcza że bardziej opłacalne są dungeony, a na nie, nie potrzebujesz przyjacieli do ksucia.

Opublikowano

Bugusing, świadomie to robisz.

Wróżbita z Ciebie ! Tylko te etapy gry, które wymieniłeś już dawno mam za sobą. Przyjdzie tobie robić jakieś dungi po 50x i wydać 250kk na marmury, to będziesz widział. 

Zawsze można ta yangi w jakiś inny sposób wykorzystać, choćby nawet na ulepszanie eq. Z resztą sam się przekonasz. 

Serwer Polecam, oraz zapraszam ! 

Co masz za problem zrobić sobie dropa nawet 115 poziom/ 125 eq na yangi, monetka zakładana i za niecałe dwa spoty masz na marmurka na lepszym spocie.

Na te 50 marmurów w cale nie musisz długo harować. 

Żeby nie dostać perma za korzystanie z buga. 

Myślisz czasem?

Swoją drogą, można już na spokojnie zacząć grę, czy nadal tyle ludu na tych mapkach?

­

Ludzi jest sporo, ale nie to co kiedyś, ostatnimi czasy w m1 ciężko w jinno było przejść na weekendach a teraz marnie powoli już to wygląda.

Na mapkach to sam wszystko pustoszeje, a wcześniej jedyna opcja to dungi - teraz bez problemu jestem w stanie wybić z 3 bossy spośród 6 channeli solo.

Na moje okok gra coś niecałe 1,5 tysiąca osób teraz może nieco spadać z dnia na dzień. Zresztą nie wiem czy trudno zauważyć ale nagle setki osób sprzedaje konta z niewiadomych przyczyn oraz wymieniają za eq na innych serwerach - dziwna sytuacja.

1500 osób online = a gdyby dobrze się przypatrzyć w m1 po shopkach jest tak że jest kilkanaście takich osób co wystawia po 3 sklepy na raz w moim przypadku i mojej gildii tak jest dropimy dłuższy czas a następnie każdy z gildii stawia po 3 sklepy w mieście, idzie zauważyć że sporo osób tak robi, do tego działające konta na których odpalony jest bs i stojące gdzieś po skarajach mapy, reszta to buffki czyli na oko na serwerze jest 1500 osób. Nie tak jak się wydaje że 2k, nie ma mowy. 

Czy jest sens zmieniania baronównej? Bo ja takiego sensu nie widzę, najlepiej to zróbcie tak że jak się wchodzi do baronównej to od razu perełki leżą już na ziemi, po co to zmieniać 30 razy bo napisze taki jeden który próbuje ją bić bez poli w fms'ie 15 średnie i po czym zgłasza, że jest za mocna.

To jest dung który jest robiony najszybciej z gry bo szybciej się go robi niż smoka. A drop jest korzystny dla gracza bo przy dobrym locie zbieramy po 3 perełki każdego rodzaju sumując mamy około 250kk w  2 minuty. Zresztą co ja mówię jak król jest osłabiony to wchodzę od nie daje nawet rady coś zrobić i automatycznie gleba to samo baronówna. Przez to upadł handel perłami, zauważcie jakie są ceny pereł w m1.

Jedynie czym warto się zająć to tym misjami, poprawić je i można coś grać, oczywiście przydałoby się jakoś urozmaicić grę w postaci dropu jakichś szkatułek najlepiej.

Opublikowano

Bugusing, świadomie to robisz.

Co masz za problem zrobić sobie dropa nawet 115 poziom/ 125 eq na yangi, monetka zakładana i za niecałe dwa spoty masz na marmurka na lepszym spocie.

Na te 50 marmurów w cale nie musisz długo harować. 

Ludzi jest sporo, ale nie to co kiedyś, ostatnimi czasy w m1 ciężko w jinno było przejść na weekendach a teraz marnie powoli już to wygląda.

Na mapkach to sam wszystko pustoszeje, a wcześniej jedyna opcja to dungi - teraz bez problemu jestem w stanie wybić z 3 bossy spośród 6 channeli solo.

Na moje okok gra coś niecałe 1,5 tysiąca osób teraz może nieco spadać z dnia na dzień. Zresztą nie wiem czy trudno zauważyć ale nagle setki osób sprzedaje konta z niewiadomych przyczyn oraz wymieniają za eq na innych serwerach - dziwna sytuacja.

1500 osób online = a gdyby dobrze się przypatrzyć w m1 po shopkach jest tak że jest kilkanaście takich osób co wystawia po 3 sklepy na raz w moim przypadku i mojej gildii tak jest dropimy dłuższy czas a następnie każdy z gildii stawia po 3 sklepy w mieście, idzie zauważyć że sporo osób tak robi, do tego działające konta na których odpalony jest bs i stojące gdzieś po skarajach mapy, reszta to buffki czyli na oko na serwerze jest 1500 osób. Nie tak jak się wydaje że 2k, nie ma mowy. 

Czy jest sens zmieniania baronównej? Bo ja takiego sensu nie widzę, najlepiej to zróbcie tak że jak się wchodzi do baronównej to od razu perełki leżą już na ziemi, po co to zmieniać 30 razy bo napisze taki jeden który próbuje ją bić bez poli w fms'ie 15 średnie i po czym zgłasza, że jest za mocna.

To jest dung który jest robiony najszybciej z gry bo szybciej się go robi niż smoka. A drop jest korzystny dla gracza bo przy dobrym locie zbieramy po 3 perełki każdego rodzaju sumując mamy około 250kk w  2 minuty. Zresztą co ja mówię jak król jest osłabiony to wchodzę od nie daje nawet rady coś zrobić i automatycznie gleba to samo baronówna. Przez to upadł handel perłami, zauważcie jakie są ceny pereł w m1.

Jedynie czym warto się zająć to tym misjami, poprawić je i można coś grać, oczywiście przydałoby się jakoś urozmaicić grę w postaci dropu jakichś szkatułek najlepiej.

Jest na pewno 2k osób jak nie więcej ;-) nie wiem na jakiej mapie udaje Ci się tak wybijać bossy bo np. na mapie od 130 ciężko jest tak zrobić no chyba, że ktoś nie ma wyliczonego czasu kiedy się respi boss bądź ktoś nie siedzi te 30min i nie czeka na niego ;)

Opublikowano

Serwer polecam, fajnie się gra, chociaż przy takiej ilości ludzi ciężko o spoty (sporo też nobków, w tym miejscu pozdrawiam DrAlbonista, wyróznia się spośród towarzystwa). Generalnie polecam, warto pograć.

Opublikowano

Bugusing, zwyzywałbym was nieźle, bo tylko chcecie człowieka wkurwić i żeby dostał bana, pojebana polska cebulo.

Quarel wie o tym, od razu napisałem mu o tym i easy, to nie jest człowiek niedoświadczony, że od razu leci z permem do mnie, bez przesady cebulacy.

Ja polecam serwer, gra gruuubo ponad 2k jak nie 2,5k +, bo można zauważyć ze w m1 nawet na ch2/3/4/5/6 jest od zajebania ludzi i co najlepsze tam też ludzie sklepy wystawiają.

Opublikowano

e tam

Skoncza sie reklamy na yt to sytuacja bedzie wygladala identycznie jak na s1 wiec nacieszcie sie tymi graczami poki jeszcze sa.

Opublikowano

Array pisałem 15 o tym pecie dla wojownika że go odbugujecie, dziś mamy 19 i jest owa przerwa zostanie on naprawiony ? bo masakra ;x Bo jak się bije z marmurka to pet nic nie daje. 

xD 

Opublikowano

­

e tam
Skoncza sie reklamy na yt to sytuacja bedzie wygladala identycznie jak na s1 wiec nacieszcie sie tymi graczami poki jeszcze sa.

Jak skończą się reklamy to normalni gracze zostaną, a gimby pójdą za swoimi panami jutjuberami na inny serwer, z którego znowu pójdą i tak w koło Macieju. Tak było, jest i będzie. Ale miejmy nadzieję, że tu jest jak najwięcej tych normalnych.

tenor.gif

Opublikowano

Quarel wypowiesz się na forum w sprawie bana dla mnie bo administratorka Wendy miala sie z wami skontaktować bo ten typ co mnie zgłosił miał lagi i mam zostać zbanowany -.- a wendy miala sie skontaktować

Opublikowano

Serwer strasznie spoko podoba mi sie w c**j gram z kumplem tutaj najdluzej.122 Szamanka i 95 Woj robia swoje.Dropanie na ww troche jest nudne ale za to dobry zarobek.

sygna.png

Opublikowano

Serwer strasznie spoko podoba mi sie w c**j gram z kumplem tutaj najdluzej.122 Szamanka i 95 Woj robia swoje.Dropanie na ww troche jest nudne ale za to dobry zarobek.

WW Cie nudzi? :D Tu każdy dung będziesz musiał powtarzać w kółko ;d

OsoInternational.jpg

Opublikowano

WW cie nudzi, a ja np. niektóre dungi na wyższe lvle porobiłem po 200 razy już, haha :D

dodacie pełen spis rzeczy jakie były poprawiane w tej przerwie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...