Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, to zapraszam na TS3, czas oczekiwania na administrację wynosi aż 15 prawie 16 godzin!

Wszyscy czekają bo nie ma zasranego gówienka naprawionego, a jest nim: "Zapomniałem hasła" GG WP IZI <3

Taki mały screen <3

Miłego porozumiewania się z administracją na TS3!

13999608150659156552.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem jak ty, ale ja wchodze na ts, pisze do Arraya i od 1 - 30 min mam odpowiedź i od razu można popisać, nie wiem czy wiecie, ale jak klikniecie na kanał invoria s2 i zjedziecie na sam dół klikacie array i wiadomość do niego możecie pisać

Opublikowano

Mi tam się serwer już powoli nudzi, niedługo pewnie skończę grę i przejdę na coś nowego.

Zero frajdy z gry, cała gra polega na chodzeniu 500x na kazdy dungeon, a nie o to chyba chodzi w grach? :)

A co myślałeś, że pójdziesz raz na dungeona i zrobisz Full EQ ? ; d na każdym serwerze jest identycznie, trzeba cały czas bić metiny,bossy oraz chodzić na dungeony by osiągnąć i to jest normalne, jeżeli uważasz że jest to monotonne i bezsensu to chyba czas zmienić grę. 

500x na dunga idziesz jak chcesz mieć dobre eq, expić możesz w łusce do 150lvla nawet na woju. Metin tak wygląda, a serwery only PVP też są, wystarczy poszukać :)

Invoria jest boska, a mi dzisiaj udało się po 10 perełek z każdego rodzaju wydropić w godzinę chyba na mapie 115 ;p

Gratuluje, jesteś zarobiony po same kule. 

Mam to samo i jest coraz mniej ludzi nie wydaje mi się mozna m1 porownac kiedyś teraz jest duzo sklepów ale nie tak jak wczesniej

"Kiedyś" czyli kiedy ? jak ten serwer dopiero stoi 3 tyg. Moim zdaniem, gra coraz więcej ludzi. 

Za dużo narzekacie. Macie po 65-75% na ulepszenie. Na 200 lvl eq jest po 50-60 % na zrobienie i i zrobiłem w parę dni to eq. Latania kilka dziesiąt razy na dunga. Też mnie wkurzało jak spalił 3x. To tylko gra-dziś nie ulepszyło, jutro na pewno spali hehe ^_^

PS:Chyba najgorsze te perły. Później już z górki do 200 lvl.

Perły to lajcik, leci ich wszędzie od chuya, wbij 200 i zobaczymy czy z górki będzie Ci eq zrobić ;x 

xD 

Opublikowano

500x na dunga idziesz jak chcesz mieć dobre eq, expić możesz w łusce do 150lvla nawet na woju. Metin tak wygląda, a serwery only PVP też są, wystarczy poszukać :)

Invoria jest boska, a mi dzisiaj udało się po 10 perełek z każdego rodzaju wydropić w godzinę chyba na mapie 115 ;p

10 all perel w 1h?

jeszcze tylko 150kazdej :)

56096062140461666809.png

Opublikowano

10 all perel to ja mam w okolo 15 minut na mapie 95 :)

Opublikowano

3x Perła leci ze smoka z Atla, którego robi się około 30 sekund - wbijasz ubijasz / zbierasz drop / wychodzisz i  następny smok i tak w kółko.

Opublikowano

3x Perła leci ze smoka z Atla, którego robi się około 30 sekund - wbijasz ubijasz / zbierasz drop / wychodzisz i  następny smok i tak w kółko.

2 sztuki masz z metinow mapka 95, masz zapisane 5x resp metina latach po CH i masz w max 15 minut po 10 perelek. Smoka nie daje rady ubic -.- Bez broni 95 gowno mu robie na poli :D

Przydalo by sie ograniczenie dropu do max 50 lvli bo ludzie wbijaja 200 lvl na bossa 115/95...

Opublikowano

No i to jest właśnie bez sensu, nie opłaca się robić innych rzeczy jak dungi. Metków praktycznie nie warto bić. Dropić yang też nie ma gdzie, jedyny zarobek to dungi. Jeżeli wam takie granie sprawia frajde to pozdrawiam :) Pamiętajcie że to jest gra, powinna chodź troche dawać człowiekowi rozrywki. Na innych serwerach można zarobić sporo kasy z samego expienia i misji, nie trzeba było robić milona stopek na lvlach i powtarzać jedną rzecz w kółko.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

2 sztuki masz z metinow mapka 95, masz zapisane 5x resp metina latach po CH i masz w max 15 minut po 10 perelek. Smoka nie daje rady ubic -.- Bez broni 95 gowno mu robie na poli :D

Przydalo by sie ograniczenie dropu do max 50 lvli bo ludzie wbijaja 200 lvl na bossa 115/95...

Będzie ograniczenie ^^ własnie jest ankieta na forum i większość jest za. 

No ta, przecież te perełki są łatwo dostępne ; ) i wydropić je to nie żaden wyczyn. 

xD 

Opublikowano

No i to jest właśnie bez sensu, nie opłaca się robić innych rzeczy jak dungi. Metków praktycznie nie warto bić. Dropić yang też nie ma gdzie, jedyny zarobek to dungi. Jeżeli wam takie granie sprawia frajde to pozdrawiam :) Pamiętajcie że to jest gra, powinna chodź troche dawać człowiekowi rozrywki. Na innych serwerach można zarobić sporo kasy z samego expienia i misji, nie trzeba było robić milona stopek na lvlach i powtarzać jedną rzecz w kółko.

a może k***a chciałbyś, żebyś tak jak te cymbały expiły do 220 i z dropu yang pozbierali po 10000000000kkkkkkkkkkkkkkkkk, bez wysilłku, najlepiej pójść na łatwiznę.

metki to opór dobry zarobek, dungi tak samo, bossy tak samo, jesteś słaby i tyle powiem, ja zarabiam grube lolo, mam calutkie eq, wszystkiego pod dostatek i jakoś dalej mi rozrywki dostarcza serwer, po prostu nie nadajesz się na serwery medium, idź na easy.

Opublikowano

a może k***a chciałbyś, żebyś tak jak te cymbały expiły do 220 i z dropu yang pozbierali po 10000000000kkkkkkkkkkkkkkkkk, bez wysilłku, najlepiej pójść na łatwiznę.

metki to opór dobry zarobek, dungi tak samo, bossy tak samo, jesteś słaby i tyle powiem, ja zarabiam grube lolo, mam calutkie eq, wszystkiego pod dostatek i jakoś dalej mi rozrywki dostarcza serwer, po prostu nie nadajesz się na serwery medium, idź na easy.

Całe życie grałem na hardach i mediumach, właśnie przyszedłem na serwer easy? I co? Nici z gry tutaj, 0 frajdy i zabawy. Pozdrawiam i szukam dalej serwera dla siebie.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Całe życie grałem na hardach i mediumach, właśnie przyszedłem na serwer easy? I co? Nici z gry tutaj, 0 frajdy i zabawy. Pozdrawiam i szukam dalej serwera dla siebie.

Całe życie na hardach i mediumach i nie może zarobić hajsu na ulepszacz, bo za ciężko i nudno XDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kiedy będą wprowadzane propozycje, które są już akceptowane w dziale?

Opublikowano

Te rosy się bugują zauważyłam to już jakiś czas temu, odpalam wszystkie widzę ze np rosa fioletowa daje 2k hp, po jakiś 5-10 minutach się wyłącza i już tych 2k nie daje bo widzę w statystykach. Wszystkie się buguja, naprawcie to 

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Te rosy się bugują zauważyłam to już jakiś czas temu, odpalam wszystkie widzę ze np rosa fioletowa daje 2k hp, po jakiś 5-10 minutach się wyłącza i już tych 2k nie daje bo widzę w statystykach. Wszystkie się buguja, naprawcie to 

Ponieważ najpierw się odpala rosy a potem dopiero wody. 

xD 

Opublikowano

Nie wiem czemu jest napisane ze serwer jest Easy, bardziej pod Hard/Medium podpada. Moge napisac ze administracja dba o serwer oraz o graczy, fajne nowosci lecz nie jest ich za duzo. Jedyne co mi sie nie podoba na serwrze to exp. 

je0o.png

Opublikowano

Nie wiem czemu jest napisane ze serwer jest Easy, bardziej pod Hard/Medium podpada. Moge napisac ze administracja dba o serwer oraz o graczy, fajne nowosci lecz nie jest ich za duzo. Jedyne co mi sie nie podoba na serwrze to exp. 

Nie bądź śmieszny, exp jest za łatwy.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie bądź śmieszny, exp jest za łatwy.

Za latwy? Powtarzam ze to jest niby serwer easy, pierwszy raz widze serwer easy gdzie na 215lvlu leci juz tylko 0.04% z FULL IS. 

je0o.png

Opublikowano

Za latwy? Powtarzam ze to jest niby serwer easy, pierwszy raz widze serwer easy gdzie na 215lvlu leci juz tylko 0.04% z FULL IS. 

Oh straszne, tak trudno wsadzić zapałkę w spację i oglądać film?

Z resztą jeżeli leci po 0.04% ze spota to w jakąś godzinę masz lv, jest to śmieszna ilość czasu jak na tak wysoki poziom.

0LsM05U.png

Opublikowano

Z resztą jeżeli leci po 0.04% ze spota to w jakąś godzinę masz lv, jest to śmieszna ilość czasu jak na tak wysoki poziom.

Zanima zaczelem tutaj grac to gralem na globalnym serwerze i mi nie przeszkadza expienie lecz jesli pisze ze to jest serwer easy i mam expic 0.04% za spota to ja dziekuje. I mowisz ze 1h - 1lvl? Od 215 do 220 1lvl - 5-7h 

je0o.png

Opublikowano

To widzę, że na Atreyi 100lvl będzie się wbijało z 80h skoro tak myślisz o expieniu :unsure:

Sproum nie wiem gdzie Ty expisz, że na full IS masz 0.04% za spota. Powinno lecieć o wiele więcej. Zresztą to jest ostatnie 5 lvli, pomęcz się. Na każdym serwerze końcowe lvle są trudne do wbicia (albo powinny być).

tenor.gif

Opublikowano

To widzę, że na Atreyi 100lvl będzie się wbijało z 80h skoro tak myślisz o expieniu :unsure:

Sproum nie wiem gdzie Ty expisz, że na full IS masz 0.04% za spota. Powinno lecieć o wiele więcej. Zresztą to jest ostatnie 5 lvli, pomęcz się. Na każdym serwerze końcowe lvle są trudne do wbicia (albo powinny być).

Nie wypisuj nazwy mojego serwera w tematach innych serwerów ponieważ preferuję rywalizację fairplay więc nie chcę promować serwera na krzywy ryj. ;P

Ogólnie zgazam się z Tobą, że ostatnie lv to powinien być challenge dla gracza bo po co tak to dawać maksymalny poziom jeżeli byle pion może go mieć. :D

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...