Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer oczywiście polecam, ale te % na ulepszenie to fake :D jak można przy 80% na ulepszenie spalić 4x trute na v3 ? ^^

Żaden fake. Na PLu jest 20 lub 18% na ulepszenie broni +8 [ 65 ] a zrobiłem 6x bojowy na +8 z rzędu.

Serwer naprawdę z*******y, lecz ogrom osób może troche odstraszyć. Jak nie ma co ubić aby wydropić coś, to ktoś zacznie ksuć.

Bardzo się wtedy odechciewa grać.

­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Serwer bardzo dobrze dopracowany ale to ze kazdy ksuje na spotach to az sie odechciewa grac masakra ;/

Wbijajcie ;c

To nie exp na głównych spotach gdzie expią wszyscy. Ja na spotach pobocznych, mniejszych wbiłem już 163lv ninją i jak na razie nie mam zamiaru kłócić się z innymi o spociki.

Żaden fake. Na PLu jest 20 lub 18% na ulepszenie broni +8 [ 65 ] a zrobiłem 6x bojowy na +8 z rzędu.

Serwer naprawdę z*******y, lecz ogrom osób może troche odstraszyć. Jak nie ma co ubić aby wydropić coś, to ktoś zacznie ksuć.

Bardzo się wtedy odechciewa grać.

­

Drop na WW, DT a za handel kupuj ulepszacze. Jeden cały dzień WW, cały czas i masz 1,5-4kkk zależnie jak szybko robisz. Później sklep na drugiej postaci ze szkatami, medalionami ewentualnie broniami 75 jeśli szkaty otwierasz.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Mnie zastanawia skąd ludzie maja eq na 215 skoro metina na dungu 215 spada w scianie i nie da się go ubić...a tylko tam można zdobyć ulepki ? #CIEKAWE.

Opublikowano

Mnie zastanawia skąd ludzie maja eq na 215 skoro metina na dungu 215 spada w scianie i nie da się go ubić...a tylko tam można zdobyć ulepki ? #CIEKAWE.

Nie byłeś na dungu, więc po co piszesz takie bzdety... Respiły się w ścianie, ale nie zawsze. Po drugie dziś zostało to poprawione. Po trzecie eq jest na 220 lvl,a nie na 215

Opublikowano

Te ulepszanie jest poebane 80% na przerobienie Truty v3 i spaliłem 4 razy xD Najlepsze jest to, że nie tylko mi tak pali, ale innym również, także ja nw czy % są oszukane, czy każdy ma takiego pecha xD

Co do serwera polecam, sporo osób jest z kim się bić i handlować. Zapraszam ;x 

xD 

Opublikowano

Jakie są tutaj sposoby zarobku na mniej więcej 95-115? Bo bossa na mapie 115 rzadko znaleźć, dungeon 115 robi się długo i nie bardzo opłacalne.. Zostaje tylko dt/ww? Medaliony/szkatułki śmierci stoją na rynku już bardzo tanio 80/100kk :/

Opublikowano

bo prawidlowy metin byl losowy, a czesto byl taki pech ze ten prawidlowy byl w sciane ale nie zawsze.

sygna1.png

Opublikowano

Jakie są tutaj sposoby zarobku na mniej więcej 95-115? Bo bossa na mapie 115 rzadko znaleźć, dungeon 115 robi się długo i nie bardzo opłacalne.. Zostaje tylko dt/ww? Medaliony/szkatułki śmierci stoją na rynku już bardzo tanio 80/100kk :/

Wbij 130 i rób dungeona na 130 ponieważ lecą maski, kręgi oraz broszki a dunga robi się parę minut ;) No i metki na 130, jest 7 respów co 15 min a lecą z nich m.in Oczy, torby, rzemyki i perełki ;) all jest sporo warte. 

xD 

Opublikowano

Te ulepszanie jest poebane 80% na przerobienie Truty v3 i spaliłem 4 razy xD Najlepsze jest to, że nie tylko mi tak pali, ale innym również, także ja nw czy % są oszukane, czy każdy ma takiego pecha xD

Co do serwera polecam, sporo osób jest z kim się bić i handlować. Zapraszam ;x 

Ponieważ w bazie są dwa magiczne metale a gracze dostali ten drugi który ma większą ilość niepowodzeń w kodzie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ponieważ w bazie są dwa magiczne metale a gracze dostali ten drugi który ma większą ilość niepowodzeń w kodzie.

Więc jednak te ulepszanie jest oszukane i Array nie pisze prawdy? I jak to zrobić/naprawić?

Opublikowano

Więc jednak te ulepszanie jest oszukane i Array nie pisze prawdy? I jak to zrobić/naprawić?

owszem.tak jak pisal naid niby jest te 60% etc. , ale jest traktowane jakby tego nie bylo i nie ma zadnego pokrycia w rzeczywistosci

Nothing.

Opublikowano

Metal jest standardowy o id 25041 i nic z nim nie było zmieniane, w sumie można nawet porównać sobie z bodziami.

77071808921630636284.jpg

Jest to najlepszy program anty key'owy w wersji pro, ktoś sie wypowie?

To nie jest groźne i nie ma się co bać.

sygna1.png

Opublikowano

Metal jest standardowy o id 25041 i nic z nim nie było zmieniane, w sumie można nawet porównać sobie z bodziami.

tego ze invoria.exe próbuje przechwycić informacje wpisywane na klawiaturze tez nie ?

bo virusa totala to gratis dodalem

Opublikowano

tego ze invoria.exe próbuje przechwycić informacje wpisywane na klawiaturze tez nie ?

bo virusa totala to gratis dodalem

to sa zwykle pliki eix spakowane moleboxem do binki.

sygna1.png

Opublikowano

to jak wyjaśnicie że wszystkim tak pali czy to 90% czy to 80% czy to 70% to po kilkanaście razy, coś na pewno musi być nie tak

Opublikowano

Truta v3 za 3 razem przerobiona 

Tarcza na 200 przerobiona za 9 razem :>

Według mnie % na ulepszenie troche okłamany bo potrafi palić przy 90% po kilkanaście razy ale no cóż nie narzekam i gram dalej :D

Serwer polecam tak czy siak ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...