Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Array, czy mogłbyś odczytać na forum szkrzynke. Podałem ci login, bo zauważyłem się liście "SM za beta" 4 dni temu już napisałem, ale chyba nie czytasz wgl PW. Pod tamtym tematem też napisałem.

Serwer spoko, Trochę poprawić % na zrobienie przetopu to smoczej biżuterii :D i wyrównać drop tych smoczych oczów, jednych mam 30 a drugich 2(dadać wyróżnik przy tym ulepku ) np smocze oko1 i 2, bo jak chce kupić to nie wiem jaki pisać :D

Przecież dał nowe juz kilka dni temu info ze sm da tylko jeśli w tym temacie dałeś login. Juz nie na pw. A Ty pisałeś o Tym dopiero wczoraj

<3

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem nowy na s2, dopiero pobrałem.

Jak tuta zarabiać od początkowego lv ?

Opłaca się robić tutaj buffa, jeżeli będę grał mental/body czy normalnie bossy klepie bez ?

Jak tutaj z trutą ?

Opłaca się robić dropka pod jakieś wo itp ?

Dam radę bez problemu smokiem expić ?

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jestem nowy na s2, dopiero pobrałem.

Jak tuta zarabiać od początkowego lv ?

Opłaca się robić tutaj buffa, jeżeli będę grał mental/body czy normalnie bossy klepie bez ?

Jak tutaj z trutą ?

Opłaca się robić dropka pod jakieś wo itp ?

Dam radę bez problemu smokiem expić ?

WW/Baronki/Smoki/Wróżki itd

Nie opłaca się.

15 szkatułek ripa/śmierci = dowolna broń 75lvl

Jak kto woli.

Dasz radę.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

@MarueS

A wo itp trzeba w pt ?

WO to Wieża Orków, która się nie znajduje na Invorii s2.

Nie trzeba pt na żadnego dunga, ale mogę się mylić.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Przecież dał nowe juz kilka dni temu info ze sm da tylko jeśli w tym temacie dałeś login. Juz nie na pw. A Ty pisałeś o Tym dopiero wczoraj

Nie będę podawał swojego loginu pod tematem.  Napisałem mu na Pw.Jak podam pod tematem i później będę zdziwiony jak zostane okradziony...

PS: nie pisałem tego wczoraj tylko 13 stycznia.

Opublikowano

Nie będę podawał swojego loginu pod tematem.  Napisałem mu na Pw.Jak podam pod tematem i później będę zdziwiony jak zostane okradziony...

PS: nie pisałem tego wczoraj tylko 13 stycznia.

Okradziony? a co masz taki sam login jak hasło?

Opublikowano

Siema ściągnąłem serwer, ale nie moge go odpalić, wyskakuje błąd (otwarte okienka to fb na polaku :D)

attachicon.gifaa.png

Wyłącz antywirusa, bo usuwa Ci dopiero co pobrany plik .exe

@topic

Serwer bardzo fajny, mam 120 level ale chyba zrezygnuję. Bez Item-Shopu ciężko, a ceny kostiumu(30dni)/peta są prawie po 30 zł za sztukę. SM nie można zdobyć w grze, jedynie odkupić od gracza za wysoką cenę.

Opublikowano

Na temat baronki, ktora administracja zje*ala pewnie juz ani slowa nie uslysze..

Pytanie do graczy: jakie bony na smierc? Wiele trudniejsza od ripa? Ubije solo szamanka?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na temat baronki, ktora administracja zje*ala pewnie juz ani slowa nie uslysze..

Pytanie do graczy: jakie bony na smierc? Wiele trudniejsza od ripa? Ubije solo szamanka?

Trupy. Ale pod WW zrob eq diably/dt. Ubijesz na lajcie.

Opublikowano

Dlatego ja już zakonczyłem gre wczoraj tutaj, Sprzedałem głowna postać chcialem od nowa sobie pograć, a tu drop z Baronki tak osłabiony ze juz na niej nie zarobisz, tymbardziej jeszcze wzmocniona

Opublikowano

Dlatego ja już zakonczyłem gre wczoraj tutaj, Sprzedałem głowna postać chcialem od nowa sobie pograć, a tu drop z Baronki tak osłabiony ze juz na niej nie zarobisz, tymbardziej jeszcze wzmocniona

Drop jest nadal taki sam, ale jest tak wzmocniona ze z nawet b.dobrym eq jej nie ubije.. Chyba ze wladuje w IS, wtedy dodatkowe sporo % na moby i jazda ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Większy problem będziesz miał z ubiciem zjawy niż śmierci, podobno na zjawę działają mistyki, ile w tym prawdy nie wiem bo nie sprawdzałem, ale ludzie tak piszą.

Opublikowano

Wyłącz antywirusa, bo usuwa Ci dopiero co pobrany plik .exe

@topic

Serwer bardzo fajny, mam 120 level ale chyba zrezygnuję. Bez Item-Shopu ciężko, a ceny kostiumu(30dni)/peta są prawie po 30 zł za sztukę. SM nie można zdobyć w grze, jedynie odkupić od gracza za wysoką cenę.

SM nie można zdobyć w grze, trzeba kupić kupon, który jest dla mnie w śmiesznej cenie, raptem 2,5kkk za 500 sm, na wysokości 100/130 lvl`a tyle to dobry gracz zarabia w kilka godzin. Wy nie potraficie po prostu grać, czemu ja znam tyle osób, którzy na 100 lvl`ach już mieli pety i kostiumy?

DT/Diabły, nie wiem dokładnie, łatwo ją ubić, bo nie odpycha, natomiast zjawa jest cięższa do ubicia, na marmurku powinna lajtowo zejść.

Czyli mówicie, że bez IS'a na większym lvl'u ciężko coś ugrać? ;/

Na większym lvl`u będziesz miał tyle hajsu, że będziesz mógł kupić sobie kilka itemshopów. Wiadomo początki trudne.

Opublikowano

Czyli mówicie, że bez IS'a na większym lvl'u ciężko coś ugrać? ;/

To o czym ja mowilem, to baronka, ktora sie bije powiedzmy na 90 lvlu :D Czyli raczej malym, niz wiekszym. A chodzi mi o to, ze dawniej ubijalo sie ja w 2 minuty bez problemu, a teraz nawet po zbiciu wszystkich kokonow nie idzie jej ubic (szamanka przynajmniej..) takze masz porownanie ;)

Czyli antykiem 56sr dam rade taka zjawke polozyc? I czy na marmurku ona przypadkiem nie przewraca? Normalna zjawe do misji ubilem bez zadnego problemu, z konia.

I jeszcze jedno odnosnie ww - czy robi sie je tak samo krotko jak dt? I czy ze smierci leca perly itp?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To o czym ja mowilem, to baronka, ktora sie bije powiedzmy na 90 lvlu :D Czyli raczej malym, niz wiekszym. A chodzi mi o to, ze dawniej ubijalo sie ja w 2 minuty bez problemu, a teraz nawet po zbiciu wszystkich kokonow nie idzie jej ubic (szamanka przynajmniej..) takze masz porownanie ;)

Czyli antykiem 56sr dam rade taka zjawke polozyc? I czy na marmurku ona przypadkiem nie przewraca? Normalna zjawe do misji ubilem bez zadnego problemu, z konia.

I jeszcze jedno odnosnie ww - czy robi sie je tak samo krotko jak dt? I czy ze smierci leca perly itp?

Żeby nie przewracało wchodzisz na marmur i podchodzisz do ściany tak aby zjawa Cię wbijała skillami w ścianę (nie wiem jak to wytłumaczyć :D), podobna sytuacja kiedy Ty blokujesz bossa pod ścianą, ale teraz to boss blokuje Ciebie :D

W WW jest elitarna zjawa, która jest o wiele wiele silniejsza od zwykłej.

Trucie - rzecz niezbędna, i hity po 10-11k na marmurze są minimalną ilością żeby ją położyć.

Opublikowano

Dnia 19.01.2015 o godz. 23:50 odbędzie się przerwa z powodu:

- Osłabienie baronówny (teraz jest za silna)
- Poprawienie dungeonu 215 (metiny)
- Poprawienie wody na magie

i wiele mniejszych błędów, każdy zostanie wylogowany automatycznie, przerwa potrwa do 15 minut.

Pozdrawiamy, Team Invoria.pl

sygna1.png

Opublikowano

Tak spinacie o ten itemshop i o to z ebez niego jest ciezko popatrzcie na Wallandera gra bez Isu sam wszystko zdobywa i gosciu jest z*******y.

Serwer jest mega! :3

Opublikowano

A mam pytanko, jak korzystać z BSa? : ) Jak kliknę bonuj ( czy co tam jest napisane ) na chwilę się włącza, zmieni raz bony i tyle.. Ktoś pomoże? : c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...