Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się jeszcze zaczynać, ile średnio ludzi jest na serwerze?

Opłaca, opłaca.

2,5k na luzie

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

@Quarel™

No nie zgodze sie :) Wczoraj probowalem bez ubijania jajek nie dalem rady, ubijalem dokladnie tyle hp ile sie respilo, dzis po probie z ubiciem WSZYSTKICH kokonow - to samo, nic sie nie poprawilo, wiec albo Wam cos nie dziala albo nie wiem.. :) Poza tym nawet jesli by to zadzialalo, to dung ten bedzie trwal 20min zamiast 5 i przestaje sie oplacac go robic.. Po raz kolejny prosze o przywrocenie poprzedniej sily baronowny, jest to niesprawiedliwe ze teraz zostala ona zmieniona :)

Serio, zrobcie cos z tym, bo mi przez taka p******e sie nawet odechciewa tu grac. Fajnie moznabylo podrpic chodzac 2h na metki, kilka baronek i powtorka, a teraz co? Klucze w piach czy do sprzedania za grosze..? Licze, ze jednak to zmienicie, bo to smieszne jest.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mrok moim zdaniem nie powinien być ruszany... na 30 raidów - 20x spokojnie gwiazdki polecą - czyli mamy 40 gwiazdek. Nie wiem po co to ulepszać...

ja te gwiazdy bym opór zmniejszył ich drop, ja nie mówie o tych gwiazdach tylko o monoklach i eliksirach..

Opublikowano

Jaki jest najlepszy zarobek na 150 lvl? Mam slabe eq, jestem body,  95% na potwory, nie mam peta, mam lwa z IS'u (+40 na potwory=135 razem)

Bije bossy po 85k na marmurze, potrzebuje szybkiej kasy, mam cierpliwosc.

Mieszam teraz 28 nasiorow pvp na noobie, a co moge robic glowna postacia?

Opublikowano

Jaki jest najlepszy zarobek na 150 lvl? Mam slabe eq, jestem body,  95% na potwory, nie mam peta, mam lwa z IS'u (+40 na potwory=135 razem)

Bije bossy po 85k na marmurze, potrzebuje szybkiej kasy, mam cierpliwosc.

Mieszam teraz 28 nasiorow pvp na noobie, a co moge robic glowna postacia?

Chodzić na DT lub mapka 130 i farmić perły.

­

Opublikowano

A jakbym doexpil do 170 i chodzil na dunga, bil go z kims ?

To też dobry sposób, ponieważ jest tam drop cennych ulepszaczy. 

­

Opublikowano

na 200-220 jest gorszy zarobek od 100-130, nie wiem czemu tak k***a jest, zamiast dropić grube hajsy na wyższych poziomach to jest odwrotnie, te ulepy z 200 + nie opłaca się sprzedawać, bo prawie nic za nie nie mamy.

Opublikowano

na 200-220 jest gorszy zarobek od 100-130, nie wiem czemu tak k***a jest, zamiast dropić grube hajsy na wyższych poziomach to jest odwrotnie, te ulepy z 200 + nie opłaca się sprzedawać, bo prawie nic za nie nie mamy.

Może dlatego ze serwer jeszcze się aż tak nie rozwinął... I ludzie mający życie prywatne w porównainiu do tych no-lajfow.. Nie osiągneli jeszcze 200lv.

Więcej ludzi jest na niższym lvlu niz na wyzszym... Cala filozofia twojego bulwersu o zarobku..

Opublikowano

Może dlatego ze serwer jeszcze się aż tak nie rozwinoł... I ludzie mający życie prywatne w porównainiu do tych no-lajfow.. Nie osiągneli jeszcze 200lv.

Więcej ludzi jest na niższym lvlu niz na wyzszym... Cala filozofia twojego bulwersu o zarobku..

rozwinął*

musi być jakaś alternatywa zarobku dla wyższych lvl`i, czy mamy iść na dungi 130 i potem słuchać płaczu na forum, że `ojeju 200 lvl na mapie 130`.

Kiedy planujecie następna przerwę? Czy moglibyście pisać co będzie naprawione zawsze w każdym poście kiedy piszecie o przerwie?

Opublikowano

­

1. Obejdzie się.

2. Ze szkaty ripa lub wymieniając 15 szkat ripa/śmierci na wybraną broń na 75.

3. Jak na razie to balansem nazwać tego nie można.

A to chyba podziękuje za grę. Nie chce mi się 15 razy jeden Dungeon robić, by mieć trutę. Znając życie, to bym go i tak nawet nie przeszedł ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

­

A to chyba podziękuje za grę. Nie chce mi się 15 razy jeden Dungeon robić, by mieć trutę. Znając życie, to bym go i tak nawet nie przeszedł ;)

lol. Jak masz w miarę EQ to przechodzisz DT w 20 minut. Ale skoro płaczesz, że trzeba 15x DT robić, żeby mieć trutę to faktycznie, lepiej tu nie graj. Idź na serwery gdzie truta jest u handlarzy, a maxa wbijasz w 1 dzień ;>

tenor.gif

Opublikowano

­

lol. Jak masz w miarę EQ to przechodzisz DT w 20 minut. Ale skoro płaczesz, że trzeba 15x DT robić, żeby mieć trutę to faktycznie, lepiej tu nie graj. Idź na serwery gdzie truta jest u handlarzy, a maxa wbijasz w 1 dzień ;>

20 min robi sie gdy mapke zin przyfarcisz ;]

i dobrze nie graj. bez is jest ciezko + is straznie drogi.

Opublikowano

a chciałbyś pewnie normalne DT tak jak zawsze jest na wszystkich serwerach, że idziesz na ripa pierwsza szkata i truta co nie?

20 min robi sie gdy mapke zin przyfarcisz ;]

i dobrze nie graj. bez is jest ciezko + is straznie drogi.

bez is jest ciężko, z is jest łatwo - is w grze easy, na dzień dzisiejszy powiem wam, że jak zainwestujecie w itemshop na najpotrzebniejsze rzeczy to potem odrobicie to w przeciągu kilku godzin jak dobrze pójdzie, ewentualnie można zawsze pozarabiać, znam osoby które na 100 lvl`ach już miały pety, kostiumy i sami na to zarabiali, na niskich lvl`ach jest masa zarobków, więc prosze was.

Opublikowano

a chciałbyś pewnie normalne DT tak jak zawsze jest na wszystkich serwerach, że idziesz na ripa pierwsza szkata i truta co nie?

bez is jest ciężko, z is jest łatwo - is w grze easy, na dzień dzisiejszy powiem wam, że jak zainwestujecie w itemshop na najpotrzebniejsze rzeczy to potem odrobicie to w przeciągu kilku godzin jak dobrze pójdzie, ewentualnie można zawsze pozarabiać, znam osoby które na 100 lvl`ach już miały pety, kostiumy i sami na to zarabiali, na niskich lvl`ach jest masa zarobków, więc prosze was.

Pet to wydatek 30 zł więc IS nie jest taki drogi :)

Pet do tego jest na zawsze, a co do serwera to naprawdę polecam z czystym sumieniem.

W grze nie ma problemów, gra się przyjemnie ^^

Nic tylko wbijać :D

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Pet to wydatek 30 zł więc IS nie jest taki drogi :)

Pet do tego jest na zawsze, a co do serwera to naprawdę polecam z czystym sumieniem.

W grze nie ma problemów, gra się przyjemnie ^^

Nic tylko wbijać :D

Jak pomyślisz i zajrzysz na pewna stronę to pet wyjdzie Cię 15zł  :D 

Opublikowano

PvP bardzo wyrównane! Zapraszam na serwer

Dowód

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

pograłem 2 dni i masa bugów niestety zmusiła mnie do porzucenia tego serwera. Więc nie polecam serwera. 

nie wiem o jakich bugach mówisz ale ja żadnego super przeszkadzającego nie znalazłem, a gram od początku serwa.

Opublikowano

Array, czy mogłbyś odczytać na forum szkrzynke. Podałem ci login, bo zauważyłem się liście "SM za beta"  4 dni temu już napisałem, ale chyba nie czytasz wgl PW. Pod tamtym tematem też napisałem.

Serwer spoko, Trochę poprawić % na zrobienie przetopu to smoczej biżuterii :D i wyrównać drop tych smoczych oczów, jednych mam 30 a drugich 2(dadać wyróżnik przy tym ulepku ) np smocze oko1 i 2, bo jak chce kupić to nie wiem jaki pisać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...