Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dnia 19.01.2015 o godz. 23:50 odbędzie się przerwa z powodu:

- Osłabienie baronówny (teraz jest za silna)

- Poprawienie dungeonu 215 (metiny)

- Poprawienie wody na magie

i wiele mniejszych błędów, każdy zostanie wylogowany automatycznie, przerwa potrwa do 15 minut.

Pozdrawiamy, Team Invoria.pl

dung 200 też? 

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dnia 19.01.2015 o godz. 23:50 odbędzie się przerwa z powodu:

- Osłabienie baronówny (teraz jest za silna)

- Poprawienie dungeonu 215 (metiny)

- Poprawienie wody na magie

i wiele mniejszych błędów, każdy zostanie wylogowany automatycznie, przerwa potrwa do 15 minut.

Pozdrawiamy, Team Invoria.pl

Pytanko - cz baronowna zostanie przywrocona do poprzedniej sily czy i tak bedzie silniejsza niz wowczas?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pytanko - cz baronowna zostanie przywrocona do poprzedniej sily czy i tak bedzie silniejsza niz wowczas?

Przecież napisał że ją osłabi bo jest za silna. 

Opublikowano

Tak spinacie o ten itemshop i o to z ebez niego jest ciezko popatrzcie na Wallandera gra bez Isu sam wszystko zdobywa i gosciu jest z*******y.

Serwer jest mega! :3

Brawo za Inteligencję.

Bynajmniej ja nie zrywam nocek, by jakieś gówna dropić. Wole sobie odpocząć i pospać ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

samo ulepszanie z +0 do 9 około 2 czy 3 bryły, to nie dużo i tak

Ktoś kto nachapał sie bryłek to nie dużo. ;=)

Tak jak już pisze, to wpadło z 1.5k za sellanie brylek ?:)

Skąd truta?

Opublikowano

Dobry drop z misji fabularnej na 200 lvl gdzie trzeba zabić chyba 8 Kalise, ubiłem je i dostałem 2% odbicia ciosu i UWAGA 2x stara strona to ten ulepszacz na 115 lvl :D

Opublikowano

Zróbcie w końcu porządek z tymi mumiami z mapy 130, oraz przydałoby się zmniejszyć cenę tych marmurów, moim i nie tylko moim zdaniem, są one zbyt drogie. 

Opublikowano

5 kk za marmur to drogo ? To dam ci 5 za free jak chcesz

ja bym chętnie chciał jak dajesz za darmo. 5x pająk bym prosił :)

Topic: sspawn metinów jest co 15 minut na mapie 95? Bo w jednym miejscu metek leci co 30 minut, a w innych co 15 xD

Opublikowano

Zróbcie w końcu porządek z tymi mumiami z mapy 130, oraz przydałoby się zmniejszyć cenę tych marmurów, moim i nie tylko moim zdaniem, są one zbyt drogie. 

Ja na 85 lvlu lajtem wyrabiam na marmury i jeszcze sporo kasy zostaje w eq, nie wiem co ty robisz.. Chyba ze na 40 lvlu potrzebujesz marmury zeby zabic wodza orkow, wowczas wszystko zrozumiem ^_^

A patrzac racjonalnie. Chocbys potrzebowal na ripka - to sprzedasz jedna szkate i masz na 20 marmurow, czyli czy na trute czy do misji powinno starczyc ;) W przypadku smierci jeszcze lepiej, bo szkata drozsza, na baronce tez zarabiasz 20x tyle ile warty marmur, takze nie rozumiem chyba.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Która dokładnie buguje a ktora dobrze dziala?

sygna1.png

Opublikowano

Która dokładnie buguje a ktora dobrze dziala?

Jak juz tu jestes to odpowiedz prosze, czy sila baronki bedzie taka, jak przed aktualizacja, czy i tak wieksza niz wowczas?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

buguje sie Niebiańska mumia , zwiekszcie szybkosc poruszania sie mroczego ducha , dlugo  podchodzi do postaci

Ichidai Sanzen Daisen Sekai

Opublikowano

Jak juz tu jestes to odpowiedz prosze, czy sila baronki bedzie taka, jak przed aktualizacja, czy i tak wieksza niz wowczas?

Nie, ale będzie słabsza niz teraz.

Mumia powinna jutro po resecie dzialać.

sygna1.png

Opublikowano

zrób coś z nagrodą za misje fabularną (tę zieloną) na 200 lvl, ubiłem 8 Kalise i dostałem 2x stara strona ulepszacz, który jest na 115 lvl :D

Opublikowano

Mhm zobaczymy :P

To proponuje jeszcze sprawdzic, czy te kokony aby na pewno dzialaja, bo przed ich rozwalaniem i po ich rozwaleniu nie zauwazylem zadnej roznicy.

Swoja droga - czy na elit zjawe dzialaja mistyki? Bo ktos powyzej napisal, ze tak slyszal itd. Wartoby sie dowiedziec zatem u zrodla, niz wierzyc w plotki

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ponawiam pytanko : )

A mam pytanko, jak korzystać z BSa? : ) Jak kliknę bonuj ( czy co tam jest napisane ) na chwilę się włącza, zmieni raz bony i tyle.. Ktoś pomoże? : c

Opublikowano

Ponawiam pytanko : )