Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast robić perfy na wszystkie klasy to zróbcie sobie również komplet na surę i szamana. U mnie po takim zabiegu szamany walą mi po 10k ze skowytu.

Co do expa na mapie 115 jest faktycznie ciężko, ale nie jest problemem wbić 130 w 1 cały dzień. Zejdą Wam jakieś 15-20 PDków A to na prawdę nie wiele w porównaniu do późniejszego expa, co będziesz zużywał do 3 pd na 1 lv.

Oczywiście mówię o grze bez IS kompletnie bez.

Wbijcie ten 130lv i zróbcie całe EQ na ten lv. Mało to robi szamana z takim lv to będziecie wszystkich kłaść.

Mówię o Ninjy, gdyż tym gram. Dagger,

Ile pdków ?! Ja bez pd z isu wbiłem w niecałe 3h ...

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer strasznie nastawiony na IS, bez itemów z is'u nie ubijecie bossów :)

Ceny w IS sa strasznie drogie i jeszcze dali przedmioty tylko na 30dni.

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Działa servere ?:3

Całe OVH padło na chwile ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Jak używać bs ?? Nie ma nic tylko suwak, lista bonów. Jak klikne żeby zmieniał to raz zmieni i wyłącza.. pomoże ktoś ?

Lewy dolny róg bs'a masz ' X ' odznacz go i będzie działał normalnie

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Bez IS idzie wszystko ogarnąc ;) ja zrobiłem 15x dt wziełem trute sprzedałem za 1k sm i mam już 2 pety;) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Wszystko co jest w IS jest do kupienia w grze wiec w czym problem? Do roboty i nie płakać.

Opublikowano

Nie mam żadnej opcji właśnie na te kupowanie zmianek

Onyks - 101lvl [ON]

Serwandes - 90lvl [banned] | 70lvl [OFF]

Gram na privach pod nazwą Donath !

Opublikowano

Invoria coraz bardziej mnie denerwuje, W is jest wszystko, od full eq na ludzi, po ulepki ja k***a siedze, nocki robię żeby wydropic parę perełek, a tutaj widzę w is perły i inne ulepki, w takim razie ktoś kto zaczyna grać może mieć eq na Max lvl w 10min.

Opublikowano

Nastąpi przerwa techniczna około 20-30minut. 

w dupe sobie wsadzcie tą przerwe 50% osób z serwera było na dt  a wy robicie nie zapowiedzianą przerwe a przepustka poszła niech je*ać. Szaman oraz sura dalej bije po 15k+ a wy nie zrobicie balansu

@kamilos barana to sobie szukaj w rodzinie. O 16:30 ball napisał że nastąpi przerwa  powinni zapowiedzieć 

Opublikowano

Invoria coraz bardziej mnie denerwuje, W is jest wszystko, od full eq na ludzi, po ulepki ja k***a siedze, nocki robię żeby wydropic parę perełek, a tutaj widzę w is perły i inne ulepki, w takim razie ktoś kto zaczyna grać może mieć eq na Max lvl w 10min.

A myślisz że serwer jest za darmo? To nie jest tania zabawa do tego profesjonalny team...

w dupe sobie wsadzcie tą przerwe 50% osób z serwera było na dt  a wy robicie nie zapowiedzianą przerwe a przepustka poszła niech je*ać. Szaman oraz sura dalej bije po 15k+ a wy nie zrobicie balansu

Czytaj poprzednie posty baranie.

Opublikowano

Więc tak najwieksza zmora tego serwera to te przerwy techniczne. I padające kanały. Straciłem już +/- 7 przepustek na dt bo wywala kanały lub jest "zapowiedziana" przerwa (5 minut przed przerwą uznali że jest czas nas poinformować).

Oprócz tego mam straszną beke z tego co się stało z isem. Przed startem były tam tylko najważniejsze rzeczy a teraz możesz kupić sobie tam wszystko wydał z 800-1000 zł i masz full eq. (Reszte kupisz za kupony).

I żeby nie było że narzekam bo mnie nie stać na isa bo to było mi potrzeba to kupiłem i rozumiem fakt że ludzie którzy pakują w isa muszą mieć łatwiej (to normalne) ale jest różnica pomiędzy łatwiej a pay-to-win.

Nie wiem po woli zaczynam wątpić w przyszłość tego serwera bo tak naprawdę to opróćz dużej ilości graczy nic tutaj nie ma nowego/ciekawego. A administracja zaczyna gwiazdorzyć co nigdy dobrze nie wpłyneło na żaden serwer.

Ahh zapomniałbym -- balans klas.. No tak już 30 razy zmieniali szamany który i tak z wachlarzem na 65 jest wstanie wyciągnąć + 40k ze skowytu. Rozumiem że smok nie może być słaby bo ma małą ilość skilli atakujących ale bez przesady.. Nie po to mam full eq do pvp(natury +9 wszystko oprócz kolców) żeby 90 szaman pod dt mi po 13k z talika bił. (Mental 3k duchowe xD )

Opublikowano

Pay 2 win,wszystko masz w is

Klasy 0 balansu

Przerwy w godzinach szczytu zapowiadane 5 min przed nią kiedy 40% osób siedzi w dt

Kijowy resp bossów i metków na 3k osób

Wydasz w uj na is i masz już wszystko gotowe ; )

79160594027661829163.png

Opublikowano

Więc tak najwieksza zmora tego serwera to te przerwy techniczne. I padające kanały. Straciłem już +/- 7 przepustek na dt bo wywala kanały lub jest "zapowiedziana" przerwa (5 minut przed przerwą uznali że jest czas nas poinformować).

Oprócz tego mam straszną beke z tego co się stało z isem. Przed startem były tam tylko najważniejsze rzeczy a teraz możesz kupić sobie tam wszystko wydał z 800-1000 zł i masz full eq. (Reszte kupisz za kupony).

I żeby nie było że narzekam bo mnie nie stać na isa bo to było mi potrzeba to kupiłem i rozumiem fakt że ludzie którzy pakują w isa muszą mieć łatwiej (to normalne) ale jest różnica pomiędzy łatwiej a pay-to-win.

Nie wiem po woli zaczynam wątpić w przyszłość tego serwera bo tak naprawdę to opróćz dużej ilości graczy nic tutaj nie ma nowego/ciekawego. A administracja zaczyna gwiazdorzyć co nigdy dobrze nie wpłyneło na żaden serwer.

Ahh zapomniałbym -- balans klas.. No tak już 30 razy zmieniali szamany który i tak z wachlarzem na 65 jest wstanie wyciągnąć + 40k ze skowytu. Rozumiem że smok nie może być słaby bo ma małą ilość skilli atakujących ale bez przesady.. Nie po to mam full eq do pvp(natury +9 wszystko oprócz kolców) żeby 90 szaman pod dt mi po 13k z talika bił. (Mental 3k duchowe xD )

Tylko nie mów mi że nie jesteś wstanie zarobić w grze i kupić peta czy kostium od innego gracza..

Opublikowano

I tak serwer lepszy niż 3/4 serwerów w polsce. Polecam Budzinowski i nie płakać. Zastanówcie się. Może znaleziono buga. Lepiej żeby go usuneli natychmiast niż by mieli robić potem cofki i wtedy byłby większy hejt. ;)

Opublikowano

Tylko nie mów mi że nie jesteś wstanie zarobić w grze i kupić peta czy kostium od innego gracza..

A gracz z IS w tym czasie co on będzie zarabiał zniszczy mu wszystkie metki, bossy, zjedzie jego 10 razy i zdobędzie całe EQ. A DelmaN będzie miał na reszcie kostium na 7 dni!

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Również nie podoba mi się to, że w IS jest tak dużo rzeczy. Wiadome, że serwer trzeba utrzymać ale bez przesady z pakowaniem itemów do tego IS.

Bardzo długo czekałem na s2 a teraz coraz bardziej mnie to irytuje. Ktoś sobie wyda xx zł na IS i ma praktycznie wszystko. Mi szkoda np wydawać kasę na IS, wolę się trochę pomęczyć i mieć parę zł więcej w portfelu, lecz przewaga nad graczem który nie ładuje w IS a graczem który wysyła grube pieniądze na IS jest zbyt duża.

Warte dodania jest to, że np na mapce 95 jest od zaje*ania i jeszcze raz od zaje*ania ludzi, a pereł dropi po 2 sztuki -  a nie każdy ma czas siedzieć i chęci siedzieć o 3-4 nad ranem gdy i tak wszystko jest ubijane od razu.

Moim zdaniem spartoliliście sprawę z IS, lecz serwer nadal jak najbardziej polecam, jedyny w swoim rodzaju.

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...