Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Klasy magiczne strasznie źle wyważone. Sury wp i szamani kładą cały serwer. Nie opłaca się grać innymi klasami.. 

Możesz niestety mieć racje.

Co do wywalania z serwa to jeszcze mnie nie wybiło oprócz jednego razu gdy byłem na piętrze z ripem i nagle GM napisał ze za 10s przerwa techniczna i nie zdążyłem go dobić...

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Wszystko bedzie git ludzie ogarnijcie. Lepiej robcie eq, ulepszajcie i tyle.

Zapraszam na serwer, wyjebisty.

Kim grasz? WP czy szamanem? Ja nie mam zamiaru zmieniać klasy postaci, postacie mają byc wyważone. Wiadomo że klasy takie jak bm, heler, archer powinny być trochę lepsze ale k***a bez przesady, żeby wp bił mi z palca przy silnym ciele na P 15k w pełnym eq.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Siema, poda ktoś link   do downloadu klienta ? bo strona off ;c A laptop sie rozjebal i musze na netbooka sciagac ;c

CZEKAMY NA DRACONIS ;)

81492649835315255159.jpg

Opublikowano

Dajcie mi link do clienta a tak  Wgl robcie idioci biologa daje wartosc ataku luda itd. a nie dziwicie sie ze szaman np jebnie ci 40k z krytem na full abs po on ma 90  luda a ty 50

CZEKAMY NA DRACONIS ;)

81492649835315255159.jpg

Opublikowano

Ogarnijcie dupy i tak nie jęczcie.. zrobią coś z tymi klasami.. grajcie na razie tym kim  gracie.

w końcu się doczekacie.
Żałosne się już to robi ,ze tak na wszystko narzekacie.. nawet na liczbe graczy..  -.- 
Za mało osób - źle . 
Za dużo - jeszcze gorzej..
Nie podoba się , BAJO.

//będa jakieś eventy w najbliższym czasie? 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Strona już działa. Przepraszamy za chwilowy brak dostępu. 

Klasy będą balansowane i są balansowane ale głównie w stosunku do ostatnich setów.. Jak to wychodzi na różnych lvl to jest różnie bo siła klasy chwieje się zależnie od lvl i setów. 

poza tym poczekajcie na nową maszynę... jest baardzo dobra i baardzo droga... jeśli na niej ktoś będzie miał lagi to na 100% nie z winy serwera. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Nie prawda, Dagger jest dobry, co najwyżej mogli by z wojem coś zrobić.

Mieli naprawić dzisiaj w nocy wojownika, ale chyba zapomnieli ; ( 

Kurde nie opłaca mi się już iść spać. Idę expić.

Da się zabić ripera i ukończyć WW bez truty czy tam Kruka sr 55 na marmurku?

Tak na spokojnie zabijesz Ripera czy tam Nieb. Śmierć najwyżej jak sobie rady nie będziesz dawał, to kup marmurka w panelu gracza ;) 

xD 

Opublikowano

Ogarnijcie dupy i tak nie jęczcie.. zrobią coś z tymi klasami.. grajcie na razie tym kim  gracie.

w końcu się doczekacie.

Żałosne się już to robi ,ze tak na wszystko narzekacie.. nawet na liczbe graczy..  -.- 

Za mało osób - źle . 

Za dużo - jeszcze gorzej..

Nie podoba się , BAJO.

//będa jakieś eventy w najbliższym czasie? 

Ale klasy są źle zbalansowane a ludzi jest za dużo na 4 channele, więc nie wiem o co Ci chodzi noobie. Żałośni są tacy ludzie jak Ty. Czekam aż dojdzie nowa maszyna a klasy będą równe. Poza tym misje są słabo zrobione, po zabiciu wymaganej liczby moobów nie wyskakuje żadne info, poza tym jak się blokuje drop sztabek wyskakuje informacje że "drop sztabek jest odblokowany" i na odwrót.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Strona już działa. Przepraszamy za chwilowy brak dostępu. 

Klasy będą balansowane i są balansowane ale głównie w stosunku do ostatnich setów.. Jak to wychodzi na różnych lvl to jest różnie bo siła klasy chwieje się zależnie od lvl i setów. 

poza tym poczekajcie na nową maszynę... jest baardzo dobra i baardzo droga... jeśli na niej ktoś będzie miał lagi to na 100% nie z winy serwera.

Kiedy temat z SM dla z bety? Quarel pisal ze 2 stycznia.

Opublikowano

Przydałoby się poprawić drop ze szkatułek serwerowych, bo leci z nich tylko sam syf, w loterii też przydałoby się dać możliwość wylosowania czegoś ciekawszego.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Robicie balans tylko na wyższe lvle, a na mniejszych to jak wbije taki smok czy WP to nie pomoże nawet full eq pvp... Wtedy tylko lognąć i szukać spota. A potem w rankingu same WP lub smoki. GG

tenor.gif

Opublikowano

On ma teraz zapewne ważniejsze sprawy na głowie nie jakieś glupie smy

No zapewne maja pracowac nad zbalansowaniem waszych postaci, bo na 85 lvlu w eq z lez bm bije z duzo, mental za malo, smok za duzo, healer za duzo i nie wiadomo co..

Ja po prostu pytam sie, Quarel pisal ze 2 stycznia wiec po prostu zapytalem lols

Opublikowano

Robicie balans tylko na wyższe lvle, a na mniejszych to jak wbije taki smok czy WP to nie pomoże nawet full eq pvp... Wtedy tylko lognąć i szukać spota. A potem w rankingu same WP lub smoki. GG

na poczatku zawsze jest w uj sur wp bo najlepiej sie expi wp.. poczekaj troche, ludzie porobia eq i zobaczysz..

Opublikowano

Serwer miazga. Dawno nie było serwera easy z taka ilością graczy. Czekamy na te dodatkowe CH, bo znaleźć metka czy wolnego dobrego spota graniczy z cudem. 

Opublikowano

na poczatku zawsze jest w uj sur wp bo najlepiej sie expi wp.. poczekaj troche, ludzie porobia eq i zobaczysz..

Tyle, że ja zrobiłem full eq, a WP z trytona mi bije 10k z palca -.-

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...