Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli wbiłem +180 poziom to już gram 24/7. Gram dla przyjemności i rywalizacji, bo głównie o to w tej grze chodzi, a tej rywalizacji nie będzie jeśli tak jest. Są dwa rodzaje graczy, ten slaby i ten lepszy. Ty jesteś ten słabszy, bo nawet nie wiesz o co w tej grze chodzi. Chciałbym jeszcze Ci pogratulować, że jeszcze nie udało Ci się zdobyć perf. itemów. Jeśli będziesz miał dalej problem to napisz pw, a zrobie Ci cały set. Wnioskując po twojej wypowiedź rozumiem, że jesteś graczem serwer "pvpmt2". 

"Czekam na nową maszynę i stablizacje serwera"

Pisałem Ci, że nie wiesz nic o tej grze. Nowa maszyna dodatkowe channele. Tak będziesz miał gdzie bossa ubić. I kolejny raz Cię prosze nie pisz nic, bo nie wyszedłeś z doliny orków, a wypowiadasz się o ulepszeniu eq na 170 lvl. 

Jak chcesz prawdziwej rywalizacji, to idź grać na globala albo na harda, bo tam jest prawdziwa rywalizacja, tam jest prawdziwy balans postaci, tam długo się robi eq, tam można mieć unikalne itemy a nie na serwie easy/medium.W Metina gram od ok. 2009 roku, grałem w czasach kiedy smocza+9 była czymś wyjątkowym, czy w ogóle wszystko miało jakąś wartość, stal+7 była czymś tak niezwykłym jak biały kruk, więc mi nie mówi, że jestem graczem "pvpmt2", bo nigdy raczej nie grałem i nie będę grać na takim serwie, bo to się misja z celem.

Co do perfektów to nie moja wina.Mam już hełm, kolczyki, branse, i buty.Z miłą chęcią przyjmę perf naszyjnik, tarczę i stalkę dla woja.

BTW

Nie mam zmiaru expić w dolinie xD

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Boże jak mnie dziś tekst gma rozwalił

,, Ch1 1000+ osób online, wejdzie jeszcze 119 osób i serwer full :),, Bardzo dobrze wiedzieć że invoria ma aż tylu zwolenników ^^

Mam pytanie odnośnie mapy 115. Wy wiedział się ktoś ile jest tam respów metinów? Bo ja narazie znalazłem tylko 1. Tyyyle wiary ;) Oby ta maszyna co ją kupiliście pozwoliła na postawienie kilku ch dodatkowych bo oj. Będzie ciężko ;) Może dajcie więcej metinów?

Opublikowano

Proszę Was abyście się nie kłócili. 

Dziękujemy za wszystkie opinie ale spamując, zabijacie wartość merytoryczną tego tematu dla innych graczy. 

Gracze nie są w stanie ocenić czy chcą grać czy nie, bo jedyne co czytają przez ostatnie strony to kłótnie. 

UP@ będą 6ch.. respy są bardzo szybkie i powiększone. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Boże jak mnie dziś tekst gma rozwalił

,, Ch1 1000+ osób online, wejdzie jeszcze 119 osób i serwer full :),, Bardzo dobrze wiedzieć że invoria ma aż tylu zwolenników ^^

Mam pytanie odnośnie mapy 115. Wy wiedział się ktoś ile jest tam respów metinów? Bo ja narazie znalazłem tylko 1. Tyyyle wiary ;) Oby ta maszyna co ją kupiliście pozwoliła na postawienie kilku ch dodatkowych bo oj. Będzie ciężko ;) Może dajcie więcej metinów?

http://zapodaj.net/5120f6e227702.jpg.html

Mapa z bossami i metkami

Opublikowano

Jak teraz zacznę grać to będę miał gdzie expić, zarobić itp. ?

Jeśli będziesz wiedział gdzie co i jak to jasne. Zawsze warto zagrać na tak dobrym serwerze! ;)

Opublikowano

Spokojnie.

Idź wbij 50, wróć do miasta i kup roski itd. Idź do V1/v2/v3/ i na mapie 95 się dorobisz na metkach ;)

Opublikowano

Spokojnie.

Idź wbij 50, wróć do miasta i kup roski itd. Idź do V1/v2/v3/ i na mapie 95 się dorobisz na metkach ;)

Dzięki

Muszę robić jakieś eq na V1/2/3/4(?)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Jest troszkę ciężko bo ludzi w chuy i jeszcze więcej, ale dla chętnego nic trudnego ;) Osobiście polecam Ci zarabiać na perełkach, bo teraz są w cenie. 

xD 

Opublikowano

Adminie wiec jak będzie z tymi metkami pung- ma ? zmniejszycie czas respu? 

Opublikowano

Pytanie:

Jeśli wierzch z IS'u jest na 10dni, czas leci tylko jak jest założony czy cały czas?

Opublikowano

Pytanie:

Jeśli wierzch z IS'u jest na 10dni, czas leci tylko jak jest założony czy cały czas?

Tylko jak założony.

Opublikowano

Tylko jak założony.

Tak samo powinno byc z kostiumami i maskami, gdzie jest wejscie na piekielny labirynt?

Opublikowano

Adminie wiec jak będzie z tymi metkami pung- ma ? zmniejszycie czas respu? 

Sa 2 mapki na ktorej sie respia jeszcze malo? wam zawsze jest malo.....

Opublikowano

jest zmiana klasy postaci? jak tak to do którego, licze na szybka odp

Do 95lv Jest zmiana klasy dostepna u npc w m1 a zeby zmienic klase na max 130lv trzeba taki zwoj w IS'ie kupic.

Opublikowano

Ile jest osó na serwie bo piszą niektórzy ze 2k+ a patrze na ten wołaj to jakos nie wyglada na 2k

2 / 2.5 / 3k

Bo nie każdy pisze na czacie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...