Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wtedy to już nie beda lucznicy.

I? Teraz też powiesz, że nie idziecie z modą serwerową? To uciążliwe kiedy żeby zabić większość spota musisz biegać po całym spocie i bić każdego moba po kolei.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Serwer fajny lecz włożyłem 120 zl w is wbiłem 108 Lv ,  a dzisiaj mam bana ; ] Na tsie nikogo nie ma te forum nie mam pojęcia po co istnieje jak tam nie ma żadnych informacji na temat zbanowanych kont kartoteka jest czysta no nice nice ..

Opublikowano

Serwer fajny lecz włożyłem 120 zl w is wbiłem 108 Lv ,  a dzisiaj mam bana ; ] Na tsie nikogo nie ma te forum nie mam pojęcia po co istnieje jak tam nie ma żadnych informacji na temat zbanowanych kont kartoteka jest czysta no nice nice ..

mozliwe ze masz bana na 24h  za zabawy ze sprzedaza zmianek tak jak uprzedzali :) pojechali po IP  

nie wiem czy tak czy nie ale banow za free tu nie ma skoro GM lata i odzyskuje eq tym co potracili je 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

mozliwe ze masz bana na 24h  za zabawy ze sprzedaza zmianek tak jak uprzedzali :) pojechali po IP  

nie wiem czy tak czy nie ale banow za free tu nie ma skoro GM lata i odzyskuje eq tym co potracili je 

Nie wystawialem zadnych ku*** zmianek czlowieku. Wystawilem sklep z pdkami,rekawiczkami,stalkami o 7 rano teraz wbijam i mam bana nic nie pisze 0 administracji na tsie jedynie co explosiveman na tsie powiedzial ze to "przez zmianki jak ja zmianek nie wystawialem ..."

Opublikowano

Nie wystawialem zadnych ku*** zmianek czlowieku. Wystawilem sklep z pdkami,rekawiczkami,stalkami o 7 rano teraz wbijam i mam bana nic nie pisze 0 administracji na tsie jedynie co explosiveman na tsie powiedzial ze to "przez zmianki jak ja zmianek nie wystawialem ..."

Daj swój nick to ci podam powód bana.

sygna1.png

Opublikowano

Daj swój nick to ci podam powód bana.

Quarel proszę Cie żeby te łuczniku podbiegały pod koła konia ponieważ to jest fun a nie Metin2.pl gdzie od 3-5 miesięcy siedzisz w grocie i dla Ciebie to już znaczenie nie ma, a kolejnym razem jak się do kogoś zwraacasz to "Ci-Tobie" pisz z dużej bo szacunek się należy nam i Tobie :) 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

"Gro?by, obraza, wulgaryzmy"

Powód twojego bana.

Eh i weź tu się uspokój jak typ Ci wjeżdża na spota ksuje i kradnie drop.. Na ile ten ban jest? To czemu jak ja otrzymałem bana to on nie dostał? Jak tez mnie wyzywał wbił mi na spota i jeszcze mi groził;/ Czy mógłbym dostać ub?  Ja wiem ze przegiąłem ale on tez święty nie byl. Jak dal ss rozmowy to czemu ss sayu nie zrobił ..

Opublikowano

Eh i weź tu się uspokój jak typ Ci wjeżdża na spota ksuje i kradnie drop.. Na ile ten ban jest? To czemu jak ja otrzymałem bana to on nie dostał? Jak tez mnie wyzywał wbił mi na spota i jeszcze mi groził;/ Czy mógłbym dostać ub?  Ja wiem ze przegiąłem ale on tez święty nie byl. Jak dal ss rozmowy to czemu ss sayu nie zrobił ..

kolego! wiesz co Ci powiem miałem taką samą sytuacje... oczywiście gm powiedział że ja zaraz zgarnę bana za wulgaryzmy, gościu wbił mi na spota i zaczął pisać że zajęte...

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Jak chcesz wyjaśnić to pisz do SGM Ciupa na ts bo to na cie zbanowała.

sygna1.png

Opublikowano

Ej no wszyscy ktorzy juz skonczyli przygode w grocie meczyli sie zeby wybijac tych lucznikow dlaczego teraz wy macie miec ulatwione? poza tym lepiej biegac za lukami i cos robic a nie stac jak glupi kolek xD Nie wiem czy to bug ale napisze encyklopedia dropu nie dziala poprawnie, i Bog zaplac za Ctrl = G

Opublikowano

Quarel proszę Cie żeby te łuczniku podbiegały pod koła konia ponieważ to jest fun a nie Metin2.pl gdzie od 3-5 miesięcy siedzisz w grocie i dla Ciebie to już znaczenie nie ma, a kolejnym razem jak się do kogoś zwraacasz to "Ci-Tobie" pisz z dużej bo szacunek się należy nam i Tobie :)

Przecież expienie w grocie to chwila... Ja na 82 lvlu założyłem tam PD na 1h to dobiłem 95 i jeszcze trochę na mapie 95 poexpiłem. Przemęczysz się tą chwilę ^^

tenor.gif

Opublikowano

Przecież expienie w grocie to chwila... Ja na 82 lvlu założyłem tam PD na 1h to dobiłem 95 i jeszcze trochę na mapie 95 poexpiłem. Przemęczysz się tą chwilę ^^

Tak szczególnie jak Ci koleś pół spota podbiera :D

Ja tam dalej jestem żeby podbiegali.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

MEGA SERWER WBIJAC ZIOMKI

120 zł przelewem i gra się z*********e, tak lubie. Nic więcej nie chcieć, wyjebany serwer w kosmonaute. 

Polecam ziomki wbijać!

Dobra robota Quarel i Hooltras :))

Dobra, w*****a mnie że zamyka klienta czasami i trace rzeczy na dungi :(

po zamknięciu klienta

http://wklej.to/4zYXd
Opublikowano

Wtedy to już nie beda lucznicy.

Widzę,że na pytania od innych masz czas odpowiedzieć. Ładnie się olewa graczy. Dlaczego wojownik jest dyskryminowany? Nie ma kolców do przerobienia.

projekt.jpg

Opublikowano

Widzę,że na pytania od innych masz czas odpowiedzieć. Ładnie się olewa graczy. Dlaczego wojownik jest dyskryminowany? Nie ma kolców do przerobienia.

Nie jest, inteligencja byla dodana do kolczykow bo bez tego na wyzszych lv szaman itd byli za slabi w porownaniu do innych klas.

sygna1.png

Opublikowano

Nie jest, inteligencja byla dodana do kolczykow bo bez tego na wyzszych lv szaman itd byli za slabi w porownaniu do innych klas.

No a teraz jest k***a zdeka za silny :v 7k co 3s to nawet dagger nie wycisnie takiego dmg w 10s co szaman

1367591241-U459639.png

Opublikowano

No a teraz jest k***a zdeka za silny :v 7k co 3s to nawet dagger nie wycisnie takiego dmg w 10s co szaman

Ze smoka zrobili teraz chara który się nadaje tylko na buffa. Śmiech na sali. W sumie serwer polecam mimo zjechania mojej postaci nadal gram. Jest mila atmosfera tylko nooby czasem spamia ze to beta lecz to nie prawda. Troche tloku na spotach ale w sumie ilosc graczy online robi swoje. Polecam i zapraszam

Opublikowano

Teraz szaman,sura wp,bm są za silne. Proszę o dodanie możliwości przerobienia kolczyków dla wojownika i ninji.

Ile dają int kolczyki na max lvl? Możecie przecież zrobić tak,że kolce u wojownika i ninji dają mniej (sily,zr) w porównianiu z kolczykami dla szamanow,bm itd. aby wyrównać klasy.

projekt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...