Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z broniami na 75lv? Tylko riper?

Sorry, że tak pytam ale prezentacja ma wiele stron więc nie chce mi się tyle czasu marnować ;)

2662114216934981012447.png

Opublikowano

@ZeuSio Tak, tylko riper. Albo otwierasz szkaty albo oddajesz 15 już za konkretną broń

Duża szansa na drop truty ?  Jeszcze 7 razy musiałbym iść by mieć pewniaka  :ninja:

Opublikowano

Sorry, że tak pytam ale prezentacja ma wiele stron więc nie chce mi się tyle czasu marnować ;)

ONLY   R.I.P

Opublikowano

Misję na małym lol opłaca się robić?

Teraz jeszcze są warte uwagi, ze względu na początek serwera i ludzie nie posiadają miliardów yang, przez co każda misja jest warta dużo. Później będzie jak na innych dłużej stojących serwerach - misje nie będą posiadały nagród dostosowanych do rynku, ponieważ jest to niemożliwe do wykonania.

Opublikowano

Dlaczego okno bonowania  mi nie działa? Tzn. odpalam i tylko raz zmienia bon w broni...

w lewym dolnym rogu w bs masz " X " odznacz go i bedzie działać.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Moglibyście zmniejszyć czas respu metków pung-ma? o 3 rano w lesie ciężko o metka bo ludzi od groma. Jeszcze na dodatek trzeba 4 ubić. 

Opublikowano

Moglibyście zmniejszyć czas respu metków pung-ma? o 3 rano w lesie ciężko o metka bo ludzi od groma. Jeszcze na dodatek trzeba 4 ubić. 

Zapraszam na Krainę Gigantów - tam również respi się Metin Pung-Ma.

Opublikowano

Ze szkat śmierci również lecą bronie 75 (mi poleciał łuk) możesz też wymienić szkaty śmierci bądź ripka x15 za wybraną broń na 75lvl

Serwer polecam :)

Opublikowano

Quarel mam pytanie, bo zacząłem tu grać z myślą o tym, że będzie zabawa na pare dobry tygodniu, a tutaj okazuje się, że jest inaczej. Już wyjaśniam na s1 żeby zrobić eq z 135 na 175 trzebało przez tydzień latać i bić bosy (smok), a tutaj? Wbijamy na mape 180 lvl i w 4h da się ulepszyć wszystkie itemy do 9. Czy eq na 200 i 220 jest ciężej czy dalej będzie takie latwe, że w jeden dzień przerabia się eq. Czekam na odpowiedź.

ponawiam.

Opublikowano

ponawiam.

W 4h wszystkie itemy? Ciekawe.Ludzie narzekają właśnie na zbyt małą ilość bossów i metinów.Jeżeli dla ciebie jest za łatwo, to idź na jakiegoś harda, tam będziesz robił eq parę miesięcy.

Opublikowano

W 4h wszystkie itemy? Ciekawe.Ludzie narzekają właśnie na zbyt małą ilość bossów i metinów.Jeżeli dla ciebie jest za łatwo, to idź na jakiegoś harda, tam będziesz robił eq parę miesięcy.

Gówno wiesz, a się odzywasz. Eq na 130 jest łatwo zrobić, ale z 130 na 170 eq można zrobić w chwile dosłownie. Nawet już nikt nie bije bossów na 180, bo każdy ma juz eq zrobione + po 200 ulepszaczy. :)

Opublikowano

Gówno wiesz, a się odzywasz. Eq na 130 jest łatwo zrobić, ale z 130 na 170 eq można zrobić w chwile dosłownie. Nawet już nikt nie bije bossów na 180, bo każdy ma juz eq zrobione + po 200 ulepszaczy. :)

No i dobrze jak tak łatwo jest bo to serwer easy, nie widzisz napisu? Mówię ci człowieku, idź na globala albo harda i się wykaż, a nie rób z siebie Achillesa na serwie easy, bo to jest śmieszne jak ludzie srają się z tą rywalizacją i trudnością.

Opublikowano

No i dobrze jak tak łatwo jest bo to serwer easy, nie widzisz napisu? Mówię ci człowieku, idź na globala albo harda i się wykaż, a nie rób z siebie Achillesa na serwie easy, bo to jest śmieszne jak ludzie srają się z tą rywalizacją i trudnością.

Słuchaj, po pierwsze to medium, tylko mod dał easy. Po drugie rozumiem, że jesteś graczem, który lubi serwery, gdzie dostaje się eq u npc. Teraz może do administracji, bo jeśli ulepszanie z 130 na 170 tak ma wyglądać, to polecam dać same yangi, bo na to samo wyjdzie. 

@1361622928-U485574.pngKelar Nie martw się wbijesz kiedyś to eq na 90 lvl i proszę Cię nie odpisuj na moje posty, bo jesteś graczem, który wbił 90 lvl i nie ma pojecia o serwerze.

Opublikowano

Słuchaj, po pierwsze to medium, tylko mod dał easy. Po drugie rozumiem, że jesteś graczem, który lubi serwery, gdzie dostaje się eq u npc. Teraz może do administracji, bo jeśli ulepszanie z 130 na 170 tak ma wyglądać, to polecam dać same yangi, bo na to samo wyjdzie. 

@1361622928-U485574.pngKelar Nie martw się wbijesz kiedyś to eq na 90 lvl i proszę Cię nie odpisuj na moje posty, bo jesteś graczem, który wbił 90 lvl i nie ma pojecia o serwerze.

To jest easy/medium z przewagą na easy.Jeżeli dla Ciebie serwer na którym dostajesz skile na P od 5 levela i masz nieskończoną zmiankę jest medium to jesteś w poważnym błędzie.A no i ten drop ulep na każdym levelu...

Dla twojej wiadomości stoję na 31 levelu i robie sobie perfy.Czekam na nową maszyną i stabilizacje serwera.Po za tym mówię ci człowieku, idź się wykazywać na globala albo jakiegoś harda a nie prężysz muskuły na tym serwie.I tak nikomu nie zaimponujesz grając na easy/medium, więc się tak nie napinaj.

A i jeszcze jedno.Cisze, się, że grasz 24 godzin 7 dni w tygodniu i masz już 180 czy któryś tam level, ja gram dla rekreacyjnie i dla przyjmności, a nie, żeby pokazać jaki jestem z*******y.To apropos jakbyś się przywalił do mojego levela.

Opublikowano

Jeśli wbiłem +180 poziom to już gram 24/7. Gram dla przyjemności i rywalizacji, bo głównie o to w tej grze chodzi, a tej rywalizacji nie będzie jeśli tak jest. Są dwa rodzaje graczy, ten slaby i ten lepszy. Ty jesteś ten słabszy, bo nawet nie wiesz o co w tej grze chodzi. Chciałbym jeszcze Ci pogratulować, że jeszcze nie udało Ci się zdobyć perf. itemów. Jeśli będziesz miał dalej problem to napisz pw, a zrobie Ci cały set. Wnioskując po twojej wypowiedź rozumiem, że jesteś graczem serwer "pvpmt2". 

"Czekam na nową maszynę i stablizacje serwera"

Pisałem Ci, że nie wiesz nic o tej grze. Nowa maszyna dodatkowe channele. Tak będziesz miał gdzie bossa ubić. I kolejny raz Cię prosze nie pisz nic, bo nie wyszedłeś z doliny orków, a wypowiadasz się o ulepszeniu eq na 170 lvl. 

Opublikowano

super serwer polecam w 100% rano zagrałem 1 raz juz mam 115 lv bez is naprawde da sie grać leprzy od s1 w 100% :) brak lagow

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...