Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile jest osó na serwie bo piszą niektórzy ze 2k+ a patrze na ten wołaj to jakos nie wyglada na 2k

Określać liczbę graczy po przez osoby piszące na wołaj.

1329411809_9de_20.jpg

Polecam przejść się po takich mapach jak Grota, Red Las oraz pierwsza Nowa Mapka.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 / 2.5 / 3k

Bo nie każdy pisze na czacie?

Takie gadanie, że expią, że dropią nic nie zmienia na virtua*u też jest 2k ale tam gdy zalogujesz sie na serwer masz już cały czat tutaj tak nie ma

@Edit Sh4ke kiedy odcinek z zarabiania ?

Opublikowano

Sa 2 mapki na ktorej sie respia jeszcze malo? wam zawsze jest malo.....

Co z tego że dwie mapki skoro powtarzam ze nawet w 3 nocy nie da się znalezc metka. Zresztą skoro nic z nich nie leci oprócz sztabek to co za problem zwiększyć resp? Raczej nikt się na nich nie dorobi. 

Opublikowano

Do 95lv Jest zmiana klasy dostepna u npc w m1 a zeby zmienic klase na max 130lv trzeba taki zwoj w IS'ie kupic.

Nie, zwój klasy na 130 jest do zakupienia u NPC za IP. 

xD 

Opublikowano

Nie, zwój klasy na 130 jest do zakupienia u NPC za IP.

Ok ale w is tez jest :P

Wie ktos jak dojde do Piekielnego Labiryntu?

Opublikowano

Co z tego że dwie mapki skoro powtarzam ze nawet w 3 nocy nie da się znalezc metka. Zresztą skoro nic z nich nie leci oprócz sztabek to co za problem zwiększyć resp? Raczej nikt się na nich nie dorobi. 

To ja nie wiem jak ty szukasz tych metinów.. ja za każdym razem trafię na przynajmniej jednego.

Niech nic nie zwiększają.. Wystarczy chcieć i się znajdzie. :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ludzie, jak mam zrobić misje od Beak-Go jak ide na spota, klikam pele i mi ekran freezuje? Są za duże spoty :)

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ludzie, jak mam zrobić misje od Beak-Go jak ide na spota, klikam pele i mi ekran freezuje? Są za duże spoty :)

Raczej masz kompa z drewna, a nie za duże spoty.. Mi wszystko normalnie śmiga.

Będzie drop z ripa na 129 lvl?

Opublikowano

Będzie zamiana mobów na psy.

­

Opublikowano

Czy opłaca się zaczynać na serwerze od Zera?

Jaką klase polecacie, ?

czy wszystko jest zbalansowane?

Jaki jest najlepszy zarobek na początek ?

W ile wbije 100 level? 

W jakim królestwie więcej ludzi?

Jakieś rady? :) 

Dzięki i pozdrawiam :)

Opublikowano

Raczej masz kompa z drewna, a nie za duże spoty.. Mi wszystko normalnie śmiga.

Będzie drop z ripa na 129 lvl?

Bez k***a jaj, CS:GO chodzi na najniższych z dobrą rozdzielczością koło 30 fpsów a metin na najmniejszej rozdziałce się freezuje...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

To ja nie wiem jak ty szukasz tych metinów.. ja za każdym razem trafię na przynajmniej jednego.

Niech nic nie zwiększają.. Wystarczy chcieć i się znajdzie. :)

A zdajesz sobie sprawę że oprócz Ciebie jest jeszcze z 2k innych graczy? Czy to już ciężko pojąc. Ja rozumiem że coś ma być trudniejsze, ale to chyba nie chodzi o misje na 70 lv o.O W red lesie jest szybszy resp metków, ba nawet w m2 ;) 

Opublikowano

Ktoś jeszcze tak ma:

257511420235094525929.png

610701420235094525929.png

Masz za małe okienko, musisz miec nisety na full. Miałem tak smao. Chujwo, bo nie umieja albo im sie nie chce zrobić tego aby rozdzielczośc ikon  byłą taka sama jak metin 

d2dp.png

Opublikowano

Za mało kanałów na taką ilość graczy, jest godzina 23 a wszystko jest zajęte, nie da się zrobić nawet tych głupich misji. Wrócę na serwer jak postawią na inną maszynę albo trochę graczy odejdzie.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Za mało kanałów na taką ilość graczy, jest godzina 23 a wszystko jest zajęte, nie da się zrobić nawet tych głupich misji. Wrócę na serwer jak postawią na inną maszynę albo trochę graczy odejdzie.

Jak będzie nowa maszyna to zostaną dodane CH :)

Opublikowano

A zdajesz sobie sprawę że oprócz Ciebie jest jeszcze z 2k innych graczy? Czy to już ciężko pojąc. Ja rozumiem że coś ma być trudniejsze, ale to chyba nie chodzi o misje na 70 lv o.O W red lesie jest szybszy resp metków, ba nawet w m2 ;)

Ja jak i również te 2k graczy zrobiło tą misję ,tylko ty jęczysz ,że za słabo się metiny respią :)

Posiedz na tych metinach 1h i ubijesz. Chyba ze 1h to za długo wiec idz exp ,wbij 200 lvl i dopiero zrób misję na 70 lv.

a jezeli to jest takim problemem to nikt Cię tu nie trzyma.

// Wiadomo kiedy będzie ta nowa maszyna ?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ja jak i również te 2k graczy zrobiło tą misję ,tylko ty jęczysz ,że za słabo się metiny respią :)

Posiedz na tych metinach 1h i ubijesz. Chyba ze 1h to za długo wiec idz exp ,wbij 200 lvl i dopiero zrób misję na 70 lv.

Do 5.01 ma być.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Te 2k graczy tej misji nie zrobiło. Nawet durna misja z Mahoonem wymaga od graczy, żeby stali i pilnowali spota.

Poza tym nie sądzisz, że siedzenie 1h i czekanie na metka to trochę dużo prawda? I nie, nie mam zamiaru wbijać pustego lv ;)

Skoro mam misje na 70 to chce ją zrobić na 70.

Tym bardziej, że bardzo możliwe, że się tego metka nie ubije bo dużo osób, gówno z niego dropnie i gówno się dostanie za tą misję.

Tak samo było z królową, jednak droga "genialna" administracja zmniejszyła jej resp. Tak samo zmniejszyli resp metków w red lesie.

Jednak rozumiem, że durne metki na których nikt się nie dorobi to już coś trudnego i niewykonalnego.

@ A jęczeć to może Twoja matka co najwyżej i tak się do niej odzywaj jeśli Ci pozwoli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...