Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile online?

Czy są dodane nowe channele? Podobno ludzie kończą grę z wymówką "Nie gram bo za dużo online".

2,5-3k.

Channele będą dodane jak będzie nowa maszyna, która ma być do 5 stycznia.

tenor.gif

Opublikowano

Pytanie:

Czy tutaj tak jak na s1 też można wymienić x szkat ripa na broń 75lv?

Jak tak to ile i u kogo się wymienia?

Serwer bardzo dobry i przyjemnie się gra, polecam :)

Opublikowano

Tyle ludzi gra a nie ma w ogóle bossów ani metinów. W ogóle nie da się robić misji, nie polecam.

Porażająca logika. Serwer jeszcze tygodnia nie ma, więc to nie dziwne, że gra tak dużo ludzi, a jak wiadomo - ilu ludzi tyle opinii.

Od wczoraj 3 perfekty, nie jest źle.

3 perfekty powiadasz, już ci 'mówię' które; tarcza, bransa, hełm lub broń <ponieważ te najszybciej wchodzą.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pytanie:

Czy tutaj tak jak na s1 też można wymienić x szkat ripa na broń 75lv?

Jak tak to ile i u kogo się wymienia?

Serwer bardzo dobry i przyjemnie się gra, polecam :)

U strażnika DT, 15 szkat.

cały czas wywala nie da się grać omg 

Mnie nie wywala.

tenor.gif

Opublikowano

Porażająca logika. Serwer jeszcze tygodnia nie ma, więc to nie dziwne, że gra tak dużo ludzi, a jak wiadomo - ilu ludzi tyle opinii.

3 perfekty powiadasz, już ci 'mówię' które; tarcza, bransa, hełm lub broń <ponieważ te najszybciej wchodzą.

Nom one bardzo łatwo wchodzą :P Zrobiłem wczoraj 4x tarcze w 10 minut i broń 2-3 minuty :D

Jeszcze raz pytam co z tymi łucznikami i mistykami. @Quarel™

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

Ja wczoraj odpaliłem 39 itemków na perfy. 20 naszyjników, 10 butów i 9 kolczyków. Było to koło 18. Rano chodzę postać wylogowana także pewnie koło północy znowu był restart. Perfy weszły do 7 naszyjników, 4 butów i 5 kolczyków. Dzisiaj się posprzedaje za 150kk, postoję sklepem z 10h i będzie na trutę. oczywiście dla siebie mam komplety już od dawna. Dzisiaj expię, a na boku leci 7 perfów. zanim zejdzie PD, to ze 3 się wbiją.

kmputervip

Ty jeszcze nie wbiłeś tego 95?? Człowieku ja bym już dobijał 115...

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ja się pytam dlaczego kur*a jest taki mały exp na mapie 115... 

Przecież już lepiej zostac na mapie 95 i dropić co chwile perły, pd i inne rzeczy niż nie mieć na mapie 115 żadnego metka, a exp jest taki sam...

Nie przemyślana mapa. Jedynie ten boss na mapie 115 jest ale solo go nie daję rady ubić więc się nie wypowiem.

Prosiłbym o poprawienie expu na tej mapie (leci tyle samo co na 95, bo są mniejsze spoty ale większy exp z potworka = brak sensu).

Pozdro

Opublikowano

Ja się pytam dlaczego kur*a jest taki mały exp na mapie 115... 

Przecież już lepiej zostac na mapie 95 i dropić co chwile perły, pd i inne rzeczy niż nie mieć na mapie 115 żadnego metka, a exp jest taki sam...

Nie przemyślana mapa. Jedynie ten boss na mapie 115 jest ale solo go nie daję rady ubić więc się nie wypowiem.

Prosiłbym o poprawienie expu na tej mapie (leci tyle samo co na 95, bo są mniejsze spoty ale większy exp z potworka = brak sensu).

Pozdro

Zamiast płakać to siedź na spocie i expij. Ja już dobijam 127 i dzisiaj wbiję 130. Z jednego PDka wbijam lv i 3 kółka. A w międzyczasie na tym i 3 innych kontach lecą perfekty. Na prawdę nie trzeba mulić na metkach aby zarobić. Chociaż ja od 115 na tej mapie zabiłem z 6 metków solo bez ksujów i mam parę ulepszaczy + 6 darmowych PD.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Zamiast płakać to siedź na spocie i expij. Ja już dobijam 127 i dzisiaj wbiję 130. Z jednego PDka wbijam lv i 3 kółka. A w międzyczasie na tym i 3 innych kontach lecą perfekty. Na prawdę nie trzeba mulić na metkach aby zarobić. Chociaż ja od 115 na tej mapie zabiłem z 6 metków solo bez ksujów i mam parę ulepszaczy + 6 darmowych PD.

1pd = 1h

1h - 1lvl i 3 kółka

No ciekawie... Na mapie 95 tyle samo czasu pewnie byś wbił z 3lvle i dwa metki w godzinę minimum.

Ja muszę się nastawić na nocne expienie, bo naprawdę lepiej mi się expiło na s1 ;p

Ale serw mimo wszystko najlepszy ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...