Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto grać na serwerze?

Ile osób gra dziennie ? 

Co do prezentacji kusi strasznie , nowości , zobaczymy jak pobierze się client gry.

Prezentację oceniam 9.5/10 

Serwer gry - -/-  . 

i1sWQY0.jpg

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto grać na serwerze?

Ile osób gra dziennie ? 

Co do prezentacji kusi strasznie , nowości , zobaczymy jak pobierze się client gry.

Serwer gry - -/-  . 

Tak

2500-3000 graczy

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

nie ma maks lvla jest 213, a 220 to maks, od 211 bodajze leci lvl co 8 godzin, więc ziomek, hamuj emocje

hehe

polecam i zapraszam

jakie emocje ? tylko napisałem, i pisząc nie byłem pod wpływem żadnych emocji, ta tylko że viceroy wczoraj miał 201lvl więc nie pierdol mi że od 211 8h się wbija lvl :)

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Warto grać na serwerze?

Ile osób gra dziennie ? 

Serwer gry - -/-  . 

osób od 2,5 do 3k

polecam

no ale zdenerwowałeś mnie, że nawet nie spojrzałeś dobrze, bo maks jest 220, a on ma 213, a ty piszesz ze ktos ma maksa..

Opublikowano

nie ma maks lvla jest 213, a 220 to maks, od 211 bodajze leci lvl co 8 godzin, więc ziomek, hamuj emocje

hehe

polecam i zapraszam

jakie emocje ? tylko napisałem, i pisząc nie byłem pod wpływem żadnych emocji, ta tylko że viceroy wczoraj miał 201lvl więc nie pierdol mi że od 211 8h się wbija lvl :)

1390672867-U1080175.png

Opublikowano

To Ty chyba kolego przez całą karierę grałeś wielce wielbionym mentalem lub dagger.

Jeśli sądzisz, że szaman był stworzony tylko i wyłącznie do " wspomagania " innych postaci to grubo się mylisz i nie wiele wiesz o tej grze.

Szaman zawsze był dyskryminowany na większości serwerach, jest to postać zaawansowana i wymagająca, naprawę gracz musi siedzieć w temacie by grać tą postacią, to nie body czy mental by wejść i grać, prosty mechanizm, kilka technik mental czy body opanowany.. Moim skromnym zdaniem najlepsze postacie do pvp to smok, healer, archer i bm, reszta postaci była stworzona dla graczy którzy wolą prostotę a nie zaawansowaną gre. 

@ Jeszcze raz co do tych błędów w grze, zanim naprawiać te błędy które już wyszły na becie to robią codziennie przerwy o 00:00 i w dzień wejdzie łaskaw któryś chłopiec z teamu i napisze : " co tam " lub " :) " i tyle z tego :)

Tak, zwłaszcza ze na serwerze jestem prawie ciagle i codziennie pomagam w kradziezach itd gdzie wcale nie powinienem tego robić, bo to nie moja wina ze pomimo informacji ze hasło i login powinno być unikalne ludzie dalej trzymają przy swoim a potem są okradani, nie mowiac juz o tym ze każda propozycje ktora gracze piszą odrzucam lub przyjmuje, czy to ctrl + g na konia, czy to zwiekszenie dropu pereł, czy to handel zmianami skilli itd, ale oczywiście ty wiesz lepiej. A co do przerw to jak byś nie zauwazył nie robie ich z nudów tylko każda wprowadza jakieś poprawki.

Zresztą nie mam zamiaru się kłócić - wiec nie odpowiadaj na tą wiadomość bo ja i tak ci już nie odpowiem.

Co do zmianek nie da się ich juz wystawić w tobole wiec nawet jak ktoś nie zaaktualizuje clienta to już nie zostanie oszukany.

A w sprawie kolczyków zrobie ankiete na forum serwera.

sygna1.png

Opublikowano

Mam propozycje  

Czy jest mozliwosc wprowadzenia mniejszych zwojow   SM???  Np.100 lub 50  wprowadzi to fajne zmiany w gospodarke serwera i ludzie beda chetniej handlowali 

dziekuje

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Na 213 z full is leci mu 00,05 % za spota, wiec jednak @G00D ma rację, :)

No tak, przecież było mówione że Exp od 213 będzie taki sam jak na starej invori ;) i dobrze, przynajmniej każdy nie będzie biegał w 220. 

Mam propozycje  

Czy jest mozliwosc wprowadzenia mniejszych zwojow   SM???  Np.100 lub 50  wprowadzi to fajne zmiany w gospodarke serwera i ludzie beda chetniej handlowali 

dziekuje

Bardzo dobry pomysł ;)

Co do kolczyków z Int, tak szczerze bez różnicy czy jest tam int czy nie ma, ważne aby te klasy były w miarę zbalansowane. 

Serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

Na 213 z full is leci mu 00,05 % za spota, wiec jednak @G00D ma rację, :)

Hmm 00.05% to leci na plu na 104lvl na zinach i wbija się łącznie lvl 60h więc nie mow mi że 8h leci lvl :)

1390672867-U1080175.png

Opublikowano

Można tu mieć własnego bs'a? Bo gdzieś wyczytałem jak dobrze pamiętam, ze chyba nie.

Pytam, bo ten BS co jest na serwerze to ogólnie dla mnie najgorszy bs jaki powstał. Ustawiam bony perf, weszło patrzę - 2x 20, krytyk, szycie, trucie - propsy i to niejednokrotnie.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Hmm 00.05% to leci na plu na 104lvl na zinach i wbija się łącznie lvl 60h więc nie mow mi że 8h leci lvl :)

Bo koleś przesadza, leci troche wiecej a lv sie wbija tu ok. 5/6h, ale to celowo bo jak widać pozostałe nie są trudne, a jest tak by chociaz troche bylo klimatu jak kiedyś na inv s1.

O kolczykach jest ankieta na forum, dodatkowo pare zmian ktore beda niedlugo (reset najwczesniej po jutrze)

- Poprawienie broni 115 po spaleniu bodziem (wczesniej tworzyla sie taka ktorej nie widać i nic nie dawala)

- Zapisywanie cen w tobole

- Troche poprawek skilli mentala

- Handel setkami, ksiegami lidera itd.

- Poprawienie wkladania KD do zbr do expa

- Przerabianie miecza egzorczysty (na to samo co z bojowego)

- Troche oslabienie bossow w dungeonach 150+

sygna1.png

Opublikowano

usuncie bug z bronmi na 52level bo razi , quarel napisz na pw bo ja napisac nie moge , a tu nie napisze bo zaraz ktos zacznie bugac :p

Opublikowano

Bo koleś przesadza, leci troche wiecej a lv sie wbija tu ok. 5/6h, ale to celowo bo jak widać pozostałe nie są trudne, a jest tak by chociaz troche bylo klimatu jak kiedyś na inv s1.

O kolczykach jest ankieta na forum, dodatkowo pare zmian ktore beda niedlugo (reset najwczesniej po jutrze)

- Poprawienie broni 115 po spaleniu bodziem (wczesniej tworzyla sie taka ktorej nie widać i nic nie dawala)

- Zapisywanie cen w tobole

- Troche poprawek skilli mentala

- Handel setkami, ksiegami lidera itd.

- Poprawienie wkladania KD do zbr do expa

- Przerabianie miecza egzorczysty (na to samo co z bojowego)

- Troche oslabienie bossow w dungeonach 150+

Gosciu dobrze prawi, na starej invorii sam wbijalem te dwa lvle ( bez isu ) raty + pd 3 dni...

Propsy

@DIT

Pytania:

1.Czy dt jest bez limitu czasowego (Prywatne)

2.Czy na dt pieczatki dropia szycbiej

3. czy na dt usuneliscie spot na metku mordu?

4.Czy mozna tepac sie mapka z 2 pietra?

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Zmieńcie te wchodzenie bonów ... nic nie wbija już 3 dzień.

Od wczoraj 3 perfekty, nie jest źle.

Gosciu dobrze prawi, na starej invorii sam wbijalem te dwa lvle ( bez isu ) raty + pd 3 dni...

Propsy

@DIT

Pytania:

1.Czy dt jest bez limitu czasowego (Prywatne)

2.Czy na dt pieczatki dropia szycbiej

3. czy na dt usuneliscie spot na metku mordu?

4.Czy mozna tepac sie mapka z 2 pietra?

1) Ze szkatułek jest przepustka na prywatne DT

2) Nawet do 5 z jednego spota

3) Usunięte moby na piętrze z metkiem

4) Nie można.

Opublikowano

Quarel mam pytanie, bo zacząłem tu grać z myślą o tym, że będzie zabawa na pare dobry tygodniu, a tutaj okazuje się, że jest inaczej. Już wyjaśniam na s1 żeby zrobić eq z 135 na 175 trzebało przez tydzień latać i bić bosy (smok), a tutaj? Wbijamy na mape 180 lvl i w 4h da się ulepszyć wszystkie itemy do 9. Czy eq na 200 i 220 jest ciężej czy dalej będzie takie latwe, że w jeden dzień przerabia się eq. Czekam na odpowiedź.

Opublikowano

Moglby mi ktos powiedziec czy tez macie takie lagi ? ni to sie zalogowac ni cokolwiek ... niech zmienia ta maszyne bo grac sie nie da

Opublikowano

Tyle ludzi gra a nie ma w ogóle bossów ani metinów. W ogóle nie da się robić misji, nie polecam.

nie polecasz bo nie możesz zrobić misji? Aha spoko jednego debila mniej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...