Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer padł?

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie lagi w m1 ch1?.Nigdzie nie mam tylko tam.WTF.Na innych serwer nie mam takiego problemu.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Jestem pełen podziwu że autor serwera i tego tematu słucha się nas użytkowników i chcę dla nas jak najlepiej! bardzo polecam serwera, posiadam 104 lv i jeszcze na nic nie narzekam oprócz tego że full eq pvm nie mogłem ubić bossa w ww na 5 pietrze czy tam 6 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Czy tylko ja mam takie lagi w m1 ch1?.Nigdzie nie mam tylko tam.WTF.Na innych serwer nie mam takiego problemu.

Mają słabą maszynę nie spodziewali się 2,5k online :D

Serwer polecam gra się super dużo osób dodałbym tylko dodatkowe 2/3 ch bo lipa jest.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Mają słabą maszynę nie spodziewali się 2,5k online :D

Serwer polecam gra się super dużo osób dodałbym tylko dodatkowe 2/3 ch bo lipa jest.

Nie, ovh się spóźnia z maszyną ponad dwa tygodnie.

­

Opublikowano

Wam też tak wolną dropią itemy do biologa?

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Quarel czy cb popierdoliło? Ja kradnę konta niby? Hahaha. :3 Nie mam co robić tylko konta sprawdzać beczka!

5K Kont mam sprawdzać + nie mam bazy Ethori już dawno pliki zostały usunięte.

Grałem na starcie przez 40 minut wbiłem 78 lvl i wyszedłem z tego serwera beka z ciebie że ja tutaj jeszcze gram i okradam ludzi.

Widzę ludzie cię ładnie w c***a robią ale co mi tam hahaha.  xD  xD  xD

Daj jakieś dowody że to ja...

Wyjdź dziecko i postaw kolejny serwer, który upadnie w ciągu 24 godzin.

Nie jesteś już śmieszny, rozumiesz? Pseudo technik, który myśli, że jak postawi serwer na gotowcu to będzie zarabiał wielkie hajsy.. użyj mózgu o ile go posiadasz i wtedy coś kombinuj.

Pzdr.

Co do Invorii, pograłem chwilę, serwer oceniam 10/10 wszystko jest tak rozbudowane, urozmaicone, że naprawdę.. 0 nudy, sama przyjemność z rozgrywki. Wszystko jest dopracowane, graczy w chu* i jeszcze więcej, nic tylko po prostu grać. Ja niestety nie mam czasu, ale resztę ''zastanawiających się'' zapraszam, bo warto.

P-O-L-E-C-A-M

Opublikowano

@Quarel

Spójrz na quest z wróżkami i jakieś inne co na forum u was są bo nie działają :unsure:

Serwer bardzo dobry :D  Dużo ludzi, jedyne co bym dodał to więcej CH (tak jak na Virtualu)

Jest gdzieś rozpiska co do bonów działających na mapach i dungeonów ? Minotaur to mistyki a smok diabły ?  <3

Opublikowano

a ja zapytam z jakiej broni bron dla BM i dlaczego schodzenie iw chodzenie na konia nie dziala na ctrl+G, dziala tylko ctrl+h

Spatchuj grę omg ? wy umiecie czytać poprzednie posty ??????????

Opublikowano

Ponawiam pytanie.

O co chodzi z szamanem? Na 90lvl metka w lesie bije z 15min, wiedzmy wgl nie ma szans. I nie, nie gram szamanem pierwszy raz. Na kazdym privie nim gram i nie mialem takich problemow z dmg. Dzwonek 52sr kd , full eq exp a bije po 2k... Cos chyba jest nie tak...

Tak to serwer w porzadku, chociaz za duzo ludzi troche :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...