Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

macie ku.. zajeb...buga cala kase200kk stracilem w sekunde!!! wystraczy wejsc z bonami na debila co zminaki sprzedaje i cala kas znka za zmianke!!!1

Opublikowano

macie ku.. zajeb...buga cala kase200kk stracilem w sekunde!!! wystraczy wejsc z bonami na debila co zminaki sprzedaje i cala kas znka za zmianke!!!1

Bug? Twoja wina, bo clienta nie patchujesz ;>

Quarel jak z tymi perłami będzie? Bo to trochę głupie, że 200 lvle biją metki na mapie 95...

tenor.gif

Opublikowano

Ogólnie to bicie szamanem metków jest nie realne. Na samym ww (szaman 97lv) bije metka chyba 10min... Zróbcie coś z tym bo to jakaś masakra ;d

Opublikowano

Quarel jak z tymi perłami będzie? Bo to trochę głupie, że 200 lvle biją metki na mapie 95...

a co ma patch do tego dalej mozna tego uzywac pozdro

Opublikowano

Nie działa mi , włącza się na chwile , pojawia się czarny ekran i znika . W procesach mam metin2client.bin ( windows 8.1)

Modki to dźiffki

Opublikowano

i to jest właśnie pojebane, idzie taki w topke cep, który do 220 idzie z fmsem, a później wraca na mape 95 i ma drop, tak być nie powinno - usuńcie to!

Opublikowano

wogole jest bug ze zmiankami

czemu niech bija skoro wedlug Ciebie bug ktory kase kradnie to nic to co to ze dropia sobie??

Opublikowano

Przejebana gra szamanem.

Na 90 lvl 52sr bije metka z lasu z 10min, spot zinow ubijam bardzo dluuuugo. Masakra ;/

Tak to jest wszystko w porzadku jak dla mnie.

Opublikowano

wogole jest bug ze zmiankami

czemu niech bija skoro wedlug Ciebie bug ktory kase kradnie to nic to co to ze dropia sobie??

Omg... Spatchuj clienta to nie będziesz miał problemów, bo Quarel usunął opcję "Kupowanie zmianek". Ale po co, lepiej narzekać na forum -.-

tenor.gif

Opublikowano

aproszę was, usuńcie drop dla wyższych lvli to jest bez sensu, mam bossa na mapie 95, a tu nagle kilka 140 + podjeżdża i biją go ze mną, bez sensu

Opublikowano

Ile online?

Oplaca sie grac?

Jest co robic czy nuda po osiagnieciu 100+lvl?

Opublikowano

Można wiedzieć dlaczego szanowna administracja dyskryminuje wojownika?- nie ma kolców które można przerobić.

projekt.jpg

Opublikowano

i to jest właśnie pojebane, idzie taki w topke cep, który do 220 idzie z fmsem, a później wraca na mape 95 i ma drop, tak być nie powinno - usuńcie to!

.

Kto Ci broni, mozesz sobie wbić też 220lvl.Nie będę później robił 10 dropków żeby sobie item wydropić. Na s1 był drop na każdym lvl i nikt nie narzekał

Opublikowano

c**j mnie obchodzi, że wbijasz pod topke i lecisz z lvlem.

ja wbijam dziś na mape 95 patrze boss a od razu masa 140 + lvli do niego, wiec to chyba nie jest logiczne.

Ile online?
Oplaca sie grac?
Jest co robic czy nuda po osiagnieciu 100+lvl?

online z 2,5 - 3k

opłaca

nudzić to się będziesz dopiero po jakiś 3- 4 miesiacach grania

Opublikowano

poniekad jestem za tym jak up  mimo ze mam juz wysoki lvl to jednak potrafie zachowac etykiete gracza i jak widze ze ktos juz ma w polowie ubitego metka/bossa to juz nie podjezdzam ale widze pelno osob co tak robi i to jest nie za mile 

najgorzej wkurza jak ktos podjezdza do takiego 90lvla zabija go i nie daje podniesc dropu(perla x 1) wielki KOX 

STOP PRZEMOCY W RED LESIE  :D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Pobrałem łatke z 29.12.2014 wkleiłem do clienta i nie wiem czy to błąd bo widzę pełno zmianek w shopach zamiast itemów i nie wiem czy ludzie je wystawiają czy ja nie widzę itemów?

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Pobrałem łatke z 29.12.2014 wkleiłem do clienta i nie wiem czy to błąd bo widzę pełno zmianek w shopach zamiast itemów i nie wiem czy ludzie je wystawiają czy ja nie widzę itemów?

NAPISZE WIELKIMI ABY KAZDY ZROZUMIAL :)))

WYKASUJCIE PLIK INVORIA.PL Z KATALOGU GRY  PO TYM ODPALCIE PATCHERA  I JUZ NIE BEDZIECIE MIELI PROBLEMU Z TYMI FRAJERAMI CO WZBOGACAJA SIE NA PONIEKAD GLUPOCIE LUDZI :)  

MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

NAPISZE WIELKIMI ABY KAZDY ZROZUMIAL :)))

WYKASUJCIE PLIK INVORIA.PL Z KATALOGU GRY  PO TYM ODPALCIE PATCHERA  I JUZ NIE BEDZIECIE MIELI PROBLEMU Z TYMI FRAJERAMI CO WZBOGACAJA SIE NA PONIEKAD GLUPOCIE LUDZI :)  

MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM 

Drogi kolego niestety nie wykazałeś się wiedzą i owe czynności wykonałem już wcześniej. Nie pomogłeś.

Opublikowano

Pewnie matoły kupili zmianki- nie przeczytani,że są to nieskończone i teraz próbują to sprzedać naiwniakom.

projekt.jpg

Opublikowano

Pewnie matoły kupili zmianki- nie przeczytani,że są to nieskończone i teraz próbują to sprzedać naiwniakom.

Czyli może rozumieć, że to osoby które chcą zarobić na głupocie ludzkiej a mój client jest w porządku :D Thx.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...