Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodajcie ten licznik Online.. To takie ciężkie do zrobienia? 15 minut roboty..

Pisałem już, nie zamierzamy robić licznika online.

sygna1.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA ZADAM OSTATNI RAZ PYTANIE  w tym temacie : DODACIE KSIĘGI KONIA  TE CO SKILLE KONNE UMOŻLIWIAJĄ  ? 3 raz zadaje te same pytanie i nie raczy nikt odpowiedzieć .

Opublikowano

JA ZADAM OSTATNI RAZ PYTANIE  w tym temacie : DODACIE KSIĘGI KONIA  TE CO SKILLE KONNE UMOŻLIWIAJĄ  ? 3 raz zadaje te same pytanie i nie raczy nikt odpowiedzieć .

Ctrl + j

Takie trudne ?

Opublikowano

Przecież jest dodana do NPC.

sygna1.png

Opublikowano

Pisałem już, nie zamierzamy robić licznika online.

Boicie sie może małej liczby Online? Że będzie pokazywało prawde? :) Jak tyle graczy prosi Cię o to to czemu tego nie zrobisz? Podobno wszystko jest pod " graczy " :)

Opublikowano

Ogarnij się, gdy Quarel popełnił dwa błędy mieszkając od dawna we Francji, Ty popełniłeś ich +/- 20 mieszkając w Polsce. Teraz wyjdź hipokryto.

@top To tak ma być, że 3h mieszałem 4x kolce, 4x hełm, 3x buty i 3x nasior i nic nie wbiło? ^^

Na ripa trzeba mieć 75 czy można iść na niższym lvlu?

+/- 20 wskaż mi je kolego czy hipokryzją zajechało ? a przepraszam, to może być " hejt " bo ktoś się ośmielił skrytykować serwer " Invoria " i jej autora ! posłuchaj mnie, nie jetem byle chłopczykiem którego łatwo przegonić, a takie docinki pisz do autora co to am problemy z prawidłową odmianą . Jak chcesz zgrywać cwaniaka chętnie podyskutuję, a no tak przecież znów " hejtuję "

Opublikowano

Boicie sie może małej liczby Online? Że będzie pokazywało prawde? :) Jak tyle graczy prosi Cię o to to czemu tego nie zrobisz? Podobno wszystko jest pod " graczy " :)

Pisał już !!! licznik się dużo razy buguje ... i jak np będzie się zawiesał to będą hejtować ludzie że podkręcony licznik ..... ale ty ziomek tego nie zrozumiesz.

Opublikowano

Ja bym też nigdy nie wstawiał licznika Online - będzie grało dla przykładu 2.1k ludzi a i tak napiszą że licznik kręcony albo zacznie się że 300 to buffy, 200 to shopki a 500 miesza EQ i kozackie liczenia, ile to nie gra na serwerze, bo licznik kłamie. Lepiej nie wstawiać, jak ktoś jest ciekawy ile gra osób to sobie wbije do gry i zobaczy sam.

Opublikowano

+/- 20 wskaż mi je kolego czy hipokryzją zajechało ? a przepraszam, to może być " hejt " bo ktoś się ośmielił skrytykować serwer " Invoria " i jej autora ! posłuchaj mnie, nie jetem byle chłopczykiem którego łatwo przegonić, a takie docinki pisz do autora co to am problemy z prawidłową odmianą . Jak chcesz zgrywać cwaniaka chętnie podyskutuję, a no tak przecież znów " hejtuję "

aha, ok. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Ogarnijcie dmg szamana i wp xD Expie sobie, podchodzi do mnie smok i z skila 30k ; ( 

Co do serwera w chuy ludzi, all zajęte ale jest git ;d 

polecam. 

xD 

Opublikowano

Ogarnijcie dmg szamana i wp xD Expie sobie, podchodzi do mnie smok i z skila 30k ; ( 

polecam. 

wp jest slaby bo sam go mam a smok chyba juz naprawiony

Opublikowano

polecam. 

sura i szaman zostali osłabieni 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

polecam. 

Bylo poprawiane przy resecie.

sygna1.png

Opublikowano

zbugowany toggle przy czarowanym ostrzu , mimo tego że po dednięciu skill był wyłączony to nadal ikonka skilla była podświetlona , administracja ma graczy w dup..ie stałem w m1 obok GM przez 10 min pisałem żeby się odezwał bo znalazłem więcej bugów to on oczywiście zablokował sobie szept :)

Opublikowano

I off...Quarel jesli mozesz ustaw to wsiadanie/zsiadanie na ctrl+g, naprawde jest duzo lepiej. Druga sprawa, ten bs jest bardzo wolny, nie da sie ustawic go jakos inaczej?

Opublikowano

Poprawiamy błąd z mobami na mapie 130lv (expem), który znalazł gracz Shayder który jako jedyny wbił aktualnie 130 poziom, level zostanie mu cofnięty do 130 a błąd naprawiony i nie wystąpi nigdy więcej.

Serwer niedługo będzie działał.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...