Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DMG smoka w sensie? Obecnie jest za duży czy za mały?

Ile graczy online? B)

Smok pizga jak głupi.

Na starcie było ok 2000, ale pewnie będzie więcej.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popełniasz sam błędy językowe... 

Pomijając, że chyba nie wiesz jak w zdaniach użyć wtrącenia ale udawaj hiper-mądrego i rób z siebie debila.. 

Poza tym, sprawdź do czego służy "-" i kiedy go się używa a kiedy ",".

Obrońca sprawiedliwych przyszedł na pomoc ? wiem kiedy użyć cudzysłów, nie jestem najmądrzejszy, a kolega wstawia zapożyczone słówka anglojęzyczne tylko po co ? chcesz coś podkreślić czy taka moda panuje ? kto jest debilem nie wiem ale zapewne się zdenerwowałeś czymś i stąd ta agresja " słowna " . Chcesz podyskutować o serwerze czy robić " debila " z siebie bo jesteś hiper ...  :D

Opublikowano

Jesli jest przerwa, to dodajcie wiekszy resp cung-mok i zrobcie by mozna bylo wchodzic i schodzic z konia ctrl+g, jestem do tego cholernie przyzwyczajony i czasami klikam po 20x ctrl+g po czym nie wiem czy to lag, dopiero sie orientuje ze tutaj poprostu nie da sie tak zejsc. Pozdrawiam

Opublikowano

Przypominam ze o 00:00 odbędzie się przerwa poprawione zostaną:

- Prawdopodobnie wywalanie przy expie (głównie ninja)

- DMG szamana smoka

- Zwiekszony resp mobów do misji

Każdy zostanie wylogowany automatycznie, przepraszamy za problem :P

Tak, tylko wiesz jak poprawic ten dmg ? tak zróbcie, że szaman smok teraz będzie się nadawał tylko do buffowania... Znając życie po tej " przerwie technicznej " szaman smok będzie cip ką a nie postacią do pvp...

Druga sprawa to brak książek by zrobić skile konia ... zróbcie coś z tym, bo przedzieranie się przez mapy nie jest najlepszym sposobem na zabicie czasu...

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Obrońca sprawiedliwych przyszedł na pomoc ? wiem kiedy użyć cudzysłów, nie jestem najmądrzejszy, a kolega wstawia zapożyczone słówka anglojęzyczne tylko po co ? chcesz coś podkreślić czy taka moda panuje ? kto jest debilem nie wiem ale zapewne się zdenerwowałeś czymś i stąd ta agresja " słowna " . Chcesz podyskutować o serwerze czy robić " debila " z siebie bo jesteś hiper ...  :D

Twoja interpunkcja na prawdę boli. 

Do kiedy potrwa ta przerwa? 5-10 min czy 5-10 godzin? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Nie stawiamy spacji przed znakami interpunkcyjnymi.

Kiedy skończycie wiki w grze? bo miała być skończona przed oficjalem a nadal nie jest skończona.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Przypominam ze o 00:00 odbędzie się przerwa poprawione zostaną:

- Prawdopodobnie wywalanie przy expie (głównie ninja)

- DMG szamana smoka

- Zwiekszony resp mobów do misji

Każdy zostanie wylogowany automatycznie, przepraszamy za problem :P

Widać Quarel masz mnie w d***e ponawiam pytanie 3 krotnym spamem  zdania ale ty nie odpiszesz ;)

Opublikowano

DMG smoka w sensie? Obecnie jest za duży czy za mały?

Ile graczy online? B)

Mental duchowe 6k

Szamana talik 19k

Opublikowano

Proszę, wróć się do podstawówki, bo Twoja spacja przed znakami interpunkcyjnymi aż razi w oczy. I proszę zaczynaj zdanie od WIELKIEJ litery, bo wychodzi na to, że to ty jesteś idiotą, który nie umie pisać, a sam zwracasz uwagę na to jak ktoś pisze. Nie pozdrawiam. :)

Opublikowano

Powodzenia w expieniu. Ja idę spać.

Petros top 1 na Serwie hehe. (Na samym pd z is  też się da, nie trzeba wydawać 200 zł)

Bo tak naprawe nic wiecej nie potrzeba. Zadnego bonusu na moby, bo dużo nie biją i hp nie maja jakoś mega dużo.

@Troszke boss na mapie od 115 jest za silny.

Opublikowano

Jak widać kolejny popełniłeś, a i nerwy puszczają koledze - to niedobrze, graczom też będziesz odpowiadał w aroganckim tonie ? jak nie spałeś to się połóż - proste ? a no tak zapomniałem kasa się musi zgadzać, a zaglądając do waszego sklepu można się nieźle ubawić widząc ceny za towary jakie oferujecie . Najlepsze w tym wszystkim jest to że masa jeleni wyda nie małe pieniądze na coś co później zniknie  :D

Po wyrazie "operujecie"  postawiles spacje przed kropka. To jest blad. Poprawiasz innych a sam nie umiesz poprawnie pisac ...

Opublikowano

Ogarnij się, gdy Quarel popełnił dwa błędy mieszkając od dawna we Francji, Ty popełniłeś ich +/- 20 mieszkając w Polsce. Teraz wyjdź hipokryto.

@top To tak ma być, że 3h mieszałem 4x kolce, 4x hełm, 3x buty i 3x nasior i nic nie wbiło? ^^

Na ripa trzeba mieć 75 czy można iść na niższym lvlu?

tenor.gif

Opublikowano

jakie bony dzialaja na mapce 115 i 130 ? bo te moby na mapce 115 maja duzo hp albo ja nie mam nic na nie bonow ... po 3k je bije 

Opublikowano

jakie bony dzialaja na mapce 115 i 130 ? bo te moby na mapce 115 maja duzo hp albo ja nie mam nic na nie bonow ... po 3k je bije 

Mistyki na 115, a 130 nie wiem, bo jeszcze nie byłem. ;)

Opublikowano

Zrob typowe mistyki dt diably i powinno byc dobrze

Opublikowano

Jak zwykle prezentacja świetna, serwer sam w sobie też, administracja super. Cóż więcej mogę powiedzieć? Serwer roku 2015 moim zdaniem.

Nic więcej powiedzieć nie można. Ino grać! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...