Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobrze, że szybko zareagowali i tylko 1 osoba to wykorzystała + mam nadzieję, że cofnięty zostanie tej osobie lvl :)

Widać, że administracja nie olewa serwa tylko cały czas obserwują co się dzieje na serwerze

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dlaczego ranking tak wolno sie odnawia? 
dlaczego na mapce 115 czuje sie jak na hardzie ? tam leci po 0,10% z moba na pd 1h + pd z is .. ciakaw jestem jak jest bez tego 

Opublikowano

I off...Quarel jesli mozesz ustaw to wsiadanie/zsiadanie na ctrl+g, naprawde jest duzo lepiej. Druga sprawa, ten bs jest bardzo wolny, nie da sie ustawic go jakos inaczej?

to dziwne bo u mnie jest na tyle szybki ze przeoczyl ustawione srednie ;p

Opublikowano

Poprawiamy błąd z mobami na mapie 130lv (expem), który znalazł gracz Shayder który jako jedyny wbił aktualnie 130 poziom, level zostanie mu cofnięty do 130 a błąd naprawiony i nie wystąpi nigdy więcej.

Serwer niedługo będzie działał.

Na drugi raz proszę was, piszcie ze 30 min przed, byłem na DT, prawie ripera biłem, a wy że k***a przerwa techniczna i od razu wylogowywanie..

Opublikowano

Na drugi raz proszę was, piszcie ze 30 min przed, byłem na DT, prawie ripera biłem, a wy że k***a przerwa techniczna i od razu wylogowywanie..

gdyby wylaczyli 30 min pozniej, to wiecej osob by moglo wykorzystac buga i bylyby niepotrzebne niejasnosci, problemy ;)

Opublikowano

Oczywiście ze zostanie cofnięty, najpierw wgramy poprawke i wszystko przetestujemy a później odpalimy serwer - więcej ten bug już nie powinien wystąpić i zaczynał się on od mapy 130, przepraszamy za problem ale nie przewidzieliśmy jednej rzeczy.

sygna1.png

Opublikowano

Następnym razem napiszą, że będzie o tej i o tej godzinie bug i będzie serwer wyłączony.. :|

dlaczego ranking tak wolno sie odnawia? 

dlaczego na mapce 115 czuje sie jak na hardzie ? tam leci po 0,10% z moba na pd 1h + pd z is .. ciakaw jestem jak jest bez tego 

10 mobów = 1% 100 = 10% 1000 = 100% = lvl up, nie ogarniam cię :v

Opublikowano

ja tu sie caly poodpalalem w te super hiper dodatkowe roski tu zalacza ostrze i ........  jeeeeeeeeeeeeeeeb serwer off :D 

nie no spoko niech naprawia chociaz zareagowali a nie olali :D

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Następnym razem napiszą, że będzie o tej i o tej godzinie bug i będzie serwer wyłączony.. :|

dobra to ja ciebie ogarne :) 

jakie tam sa spoty to po 1 (mizerne)

moby tam maja duzo hp wiec to bicie wydluza sie i to masakrycznie 

niby fajnie sie liczy ze 1000 mobow i lvl ale ubicie ich zajmuje sporo czasu a to tylko 1 lvl gdzie pozostale 14 ? 

Opublikowano

bo exp jest tragiczny tak samo w grocie, od 86 do 95 bez pd.... to jak j*b*ny hard

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Oczywiście ze zostanie cofnięty, najpierw wgramy poprawke i wszystko przetestujemy a później odpalimy serwer - więcej ten bug już nie powinien wystąpić i zaczynał się on od mapy 130, przepraszamy za problem ale nie przewidzieliśmy jednej rzeczy.

Ja bym jeszcze te mapki na wyzsze levele sprawdzil ;p

Opublikowano

a ty myslisz ze kazdy ma kase na pd z is'u?

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

I off...Quarel jesli mozesz ustaw to wsiadanie/zsiadanie na ctrl+g, naprawde jest duzo lepiej. Druga sprawa, ten bs jest bardzo wolny, nie da sie ustawic go jakos inaczej?

masz pod ctrl +h

musimy poprawić expa bo przelobowaliśmy bonusy expa i na wyższych mapach się zbugowało jak ktoś miał za dużo bonus. Poprawimy limit i odpalimy. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

A kto mówi, że musisz realne pieniądze wydawać? za yangi/itemy też możesz mieć sm'y

Opublikowano

masz pod ctrl +h

musimy poprawić expa bo przelobowaliśmy bonusy expa i na wyższych mapach się zbugowało jak ktoś miał za dużo bonus. Poprawimy limit i odpalimy. 

pod ctrl+g jest lepiej i nie rozumiem czemu to usuneliscie

Opublikowano

dobra to ja ciebie ogarne :) 

jakie tam sa spoty to po 1 (mizerne)

moby tam maja duzo hp wiec to bicie wydluza sie i to masakrycznie 

niby fajnie sie liczy ze 1000 mobow i lvl ale ubicie ich zajmuje sporo czasu a to tylko 1 lvl gdzie pozostale 14 ? 

wybonowane eq, pod ścianę i heja. Przesadzacie :v 

Niezbyt mnie to interesuje. Jeśli nie potrafisz grać na easy/medium to nie graj, lol

Opublikowano

pod ctrl+g jest lepiej i nie rozumiem czemu to usuneliscie

Dokladnie to w hooy utrudnia zsiadanie z konia i komfort jak klawisz jest dalej xD

Opublikowano

Dokladnie to w hooy utrudnia zsiadanie z konia i komfort jak klawisz jest dalej xD

Prawda i prawdziwy gracz metina jest przyzwyczajony do ctrl+g i nie ma innej opcji ;)

Opublikowano

masz pod ctrl +h

Wiem ze jest pod ctrl+h ale na wiekszosci serwerow jest ctrl+g i ciezko sie przyzwyczaic, nie tylko ja pisalem o tym na wołaj ale reakcji nie ma, zreszta na forum tez byly posty na ten temat

Opublikowano

Ale pewnie wlacza jak juz wiekszosc mlodziezy wstanie z lozka xDD no coz przez dzien sie pojdzie balwana lepic a pozniej nocke pyknie :D

Opublikowano

wybonowane równoważnika, pod ścianę i heja. Przesadzacie: v 

Niezbyt Mnie się Interesuje. If Nie potrafisz grac na łatwy / średni To Nie graj, lol

Do h ci wd madrusiu :), sama samica cisnie na is to ma wbite jak sie expi... jeszcze z 5os. na spocie.

22344265592089132691.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...