Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawicie to aby nie wywalało metina oraz nie wywalało z chanela grając ninja bo się wbić 30 lvl nie da.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do którego lvl można zmienić klasę postaci?

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Naprawicie to aby nie wywalało metina oraz nie wywalało z chanela grając ninja bo się wbić 30 lvl nie da.

Jesteś chyba 50ta osoba która to pisze. Omg ludzie, admini juz o tym wiedzą. Zostanie to naprawione w najbliższej przerwie technicznej ;)

Do którego lvl można zmienić klasę postaci?

Do 90 za yang, do 115 za IP, do 130 is.( ze 130 mogę się mylić możliwe ze tez za IP jest ta zmiana)

<3

Opublikowano

Zmieńcie nazwę na Medium już sam exp jest słaby, moby biją ciut mocno, a roski zdobywamy z biletu na loterię które dropimy - do tego słaby drop dla biologa, słaby drop yang, cena auto poty za wysoka . Tak jak przeczuwałem kolejny easy nie mający pokrycia w rzeczywistości, jakoś nie czuje tutaj gry dlatego dobrej zabawy wszystkim na tym serwerze  :D

Opublikowano

Miałeś rację ale jak zgłaszałeś tylko Ty to nie sądziliśmy, że to problem globalny. 

Dzisiaj o 00.00 zostanie to poprawione, podczas przerwy 

widzisz.

rozumiem, że załadowałem już 120 zł przelewem, ale możecie mnie wynagrodzić za to i tak :p

Opublikowano

xxxx

nie ważne

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Miałeś rację ale jak zgłaszałeś tylko Ty to nie sądziliśmy, że to problem globalny. 

Dzisiaj o 00.00 zostanie to poprawione, podczas przerwy 

Długo potrwa ta przerwa techniczna ? Myślę że będzie to krótka przerwie a nie taka jak na Male**i.pl xD

ddz8gi.png

Opublikowano

Zmieńcie albo usuńcie tą misje z cung-mokami, bo tego się kur wa znaleźć nie da.Na serwie easy mam jakiś zielonych wilków szukać...

Opublikowano

Naprawcie szamana, bo to jest śmieszne.. dwa skille i gryzę glebe.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Słaby exp? Mooby dużo bija? W jakies 2h wbilem 100lvl, ani razu nie dedlem.

Serwer doskonały wbijac, bo warto

@Dodajcie ch5,6 bo z bossami i metkami będzie masakra, w sumie ze spotami tez.

Opublikowano

Zmieńcie albo usuńcie tą misje z cung-mokami, bo tego się kur wa znaleźć nie da.Na serwie easy mam jakiś zielonych wilków szukać...

to easy/medium, a nie samo easy - a ze prefix jest sam Easy możesz dziękować moderatorą którzy to zmieniają.

A szaman będzie troche oslabiony, a ch nie bedziemy dodawać az nie zmienimy maszyny (była by już na starcie, ale opoznienia są przez ovh)

sygna1.png

Opublikowano

to easy/medium, a nie samo easy - a ze prefix jest sam Easy możesz dziękować moderatorą którzy to zmieniają.

A szaman będzie troche oslabiony, a ch nie bedziemy dodawać az nie zmienimy maszyny (była by już na starcie, ale opoznienia są przez ovh)

Ale jak można dać taką głupią misje...Ona nie jest trudna ona jest upierdliwa, 2k luda na serwie i połowa szuka tego gówna.Najwiekszy absurd Metina, moby nie są trudne do zabicia tylko ciężkie do znalezienia.Zamiast z tym walczyć to robicie swoje.

Opublikowano

Ale jak można dać taką głupią misje...Ona nie jest trudna ona jest upierdliwa, 2k luda na serwie i połowa szuka tego gówna.Najwiekszy absurd Metina, moby nie są trudne do zabicia tylko ciężkie do znalezienia.Zamiast z tym walczyć to robicie swoje.

Będzie powiekszony resp ich x4.

sygna1.png

Opublikowano

" moderatorą " ile Ty masz lat że takie babole robisz ? 

Opublikowano

" moderatorą " ile Ty masz lat że takie babole robisz ? 

Boże, nie spalem od praktycznie 2 dni + mieszkam od dawna w Francji i masz problem bo jeden bląd zrobiłem, ciekawe ile ty popełniasz.

up, u npc "Czarownik"

sygna1.png

Opublikowano

Boże, nie spalem od praktycznie 2 dni + mieszkam od dawna w Francji i masz problem bo jeden bląd zrobiłem, ciekawe ile ty popełniasz.

up, u npc "Czarownik"

Jak widać kolejny popełniłeś, a i nerwy puszczają koledze - to niedobrze, graczom też będziesz odpowiadał w aroganckim tonie ? jak nie spałeś to się połóż - proste ? a no tak zapomniałem kasa się musi zgadzać, a zaglądając do waszego sklepu można się nieźle ubawić widząc ceny za towary jakie oferujecie . Najlepsze w tym wszystkim jest to że masa jeleni wyda nie małe pieniądze na coś co później zniknie  :D

Opublikowano

Quarel jak mam wbić skille konne skoro nie ma nigdzie książek

Opublikowano

Przypominam ze o 00:00 odbędzie się przerwa poprawione zostaną:

- Prawdopodobnie wywalanie przy expie (głównie ninja)

- DMG szamana smoka

- Zwiekszony resp mobów do misji

Każdy zostanie wylogowany automatycznie, przepraszamy za problem :P

sygna1.png

Opublikowano

Jak widać kolejny popełniłeś, a i nerwy puszczają koledze - to niedobrze, graczom też będziesz odpowiadał w aroganckim tonie ? jak nie spałeś to się połóż - proste ? a no tak zapomniałem kasa się musi zgadzać, a zaglądając do waszego sklepu można się nieźle ubawić widząc ceny za towary jakie oferujecie . Najlepsze w tym wszystkim jest to że masa jeleni wyda nie małe pieniądze na coś co później zniknie  :D

Popełniasz sam błędy językowe... 

Pomijając, że chyba nie wiesz jak w zdaniach użyć wtrącenia ale udawaj hiper-mądrego i rób z siebie debila.. 

Poza tym, sprawdź do czego służy "-" i kiedy go się używa a kiedy ",".

PS: popełniłeś więcej błędów od Quarela.... ale czepiaj się go... 

japierdole.gif

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Przypominam ze o 00:00 odbędzie się przerwa poprawione zostaną:

- Prawdopodobnie wywalanie przy expie (głównie ninja)

- DMG szamana smoka

- Zwiekszony resp mobów do misji

Każdy zostanie wylogowany automatycznie, przepraszamy za problem :P

DMG smoka w sensie? Obecnie jest za duży czy za mały?

Ile graczy online? B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...