Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze z miesiąc i ludzie będą już sprzedawali itemki 220 nawet +9. Także nabijesz sobie w 4 dni na dungach innych lub na dungu 170 z 20kk i kupisz sobie itemek.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CO do TI3STO - na jego temat większość serwera ma już swoje zdanie - i jak już napisałem wyżej - szkoda sobie kimś takim głowę zawracać. I nie mam zamiaru :) A takie dyskusje to tylko dla mnie powód żeby się z ludźmi pośmiać, bo jak czytamy co on wypisuje i ty to mamy świecie dość ze śmiechu :)

Tak się zastanawiam, co Ty o nim możesz wiedzieć i o jego grze skoro w grze go nie znasz, i nie wiesz jak on gra ani co robi :3

Tak samo jak nic nie wiesz o mnie i mojej grze, ale Ty wiesz, że my siedzimy w m1 i płaczemy xD

Zastanawiam się nad jednym. Kiedy ten serwer padnie. Bo gra na nim jest po prostu żałosna dla nowego gracza.. Mapy 95-115 okupowane przez graczy 200-215 lvl którzy ciągle campią na respach bossów i metinów, nie dość że zabijają, to nie pozwalają wstać i zebrać dropu - to jest żałosne na serwerze o takim poziomie... NA mapie od 130 expić i dropić się nie da bo 215 lvl wpadają tam ...EXPIĆ !!! 

Balans - a raczej jego brak - pomijająć na razie kwestię IS - gracz 130 lvl z IS przegrywa pvp i dostaje ciery na skilla , dwa od graczy 115-120 bez IS, czasami nawet BEZ PETA !!! - Nikt nawet nie raczy na forum nic napisać czy tego poprawić i sprawdzić. Postać 130 lvl z full eq perf do pvp itp itd wali po 4-6 k w gracza 119 lvl bez strojów, bez peta i nie jest w stanie go ubić.

IS - BEZ IS nic nie znaczysz. Krótko zwięźle.. nie bedę się rozwijał bo porównując inne serwery tutaj IS jest tani i rozsądny. Ale i tak bez niego nic nie znaczysz.

Dropienie ulep - NIE DA SIĘ !!! Respy bossów, metinów są okupowane od rana do wieczora przez wysokie lvl, które mogą wejść na każdą mapę i chamsko zabijać innych którzy próbują zrobić sobie chociaż jeden itemek... Bezczelnie jeszcze przy tym się śmiejąc i szydząc że nikt im nic nie zrobi. A dungeony - może i nie są najgorsze.. ale drop z nich jest żałosny...

Pytanie, gdzie w tym wszystkim jest TEAM, Bo z tego co widzę i obserwuję po za forum ( które jest off DALEJ ) Żadnej aktywności któregokolwiek z GMów itp nie ma :) Array nawet się nie odezwie odnośnie problemów, jedyna aktywność teamu to dział z banami... (sry, taka jest przykra prawda) Nie mówiąc już o jakiejkolwiek wypowiedzi Arraya na setki tematów co do resetu bonusów i tego że na serwerze grać sie nie da.. A Ludzie już zaczynają odchodzić. I Co , zrobi S3 ?? Chyba wypadało by , o ile się potrafi zrobić takie podstawowe rzeczy jak balans klas, czy poprawienie komfortu grania , choćby przez blokady dropów ograniczone levelem postaci itp czy wejścia na map...

CO mnie to obchodzi ze ktoś nie zrobil misjii, na serwerze takiej klasy jak Invoria takie podstawy powinny być ogarnięte..

Nowy gracz nie ma siły przebicia na serwerze, a kazdy z topki ( nie kazdy sry, sporo takich mi podpadło, ale są też bardzo w porządku ludzie ) kryją sie za plecami GMów ( bo ciagle tylko teksty bana wyrwiesz jak z tąd nie pójdziesz itp...).

Było by naprawdę miło ze strony Admina gdyby wypowiedział się raz od czasu na forum i pokazał zainteresowanie serwerem a nie uświadamiał ludzi tylko co do jednego - że tylko kasa się liczy. Bo niestety ludzie z takiego założenia wychodzą... A ludzie na serwie zarabiają w jeden sposób - IS i na shopa.

A żeby zarobić czy coś podropić to trzeba chyba z miesiąc siedzieć na jednej mapie albo dungu , żeby zrobić ten jeden item...

No niestety, ciężko jest zarobić. Spoty są okupowane, respy tak samo. Wydropienie ulepszaczy graniczy bardzo często z cudem. A Dungeony nie są zbyt opłacalne ( możliwe że się to zmieni za niedługo ). Więc tak naprawdę jest ciężko. A ceny lecą w dół.

Tutaj jedna strona medalu ^^

A tutaj boisz się o nowych graczy, którzy nie mają zarobku.

TI3STO

Na Serwerze mam 3 postacie, 2 mają już 215, jedna 200 i jedna 145 :) Więc wiem co gdzie i jak ;) Ale nie rozumiem jednego - dlaczego każdy z was który się tu wypowiada i hejtuje, daje wyraźnie do zrozumienia że nie obchodzi go nic po za sobą :) Ja patrzę szerszym kątem na to wszystko. Ale widze ze choćby napisali  wam tutaj że dostaniecie sanie z reniferami zamiast konia będziecie i tak to hejtować i mieć pretensje :)Po za tym dyskusja na temat zmiany dropu na dungach itp jest w trakcie z tego co czytałem i widziałem na forum, i zapewne zostanie to poprawione. Serwer jest młody, na niektórych nie raz po roku zmieniają drop itp. A im młodszy, tym lepiej myśleć o jego przyszłości - ja właśnie tak myślę.

I nie traktujcie każdego jak upośledzonego, czy nic nie wiedzącego bo niestety ale tak to odbieram. Kazdy jest mądrzejszy, każdy wie wszystko lepiej, ale jeśli ktoś podsunie pomysł zmiany, żeby ludzie się nie zniechęcali startując na serwerze to już jest złe i be, bo uderza to w was. I jak już pisałem, mało kto myśli przyszłościowo, ile takie zmiany mogły by mieć pozytywnego wpływu na przyszłość serwera. Bo to że "TERAZ" nie oznacza że "KIEDYŚ". Jeśli serwer ma utrzymywać stałą liczbę graczy a nie być rozrywką na miesiąc - no właśnie ;) Pomyśl. Bo ja mam taki tok myślenia w tym wypadku i w wielu innych :)

Słuchaj, ja wiem ;) Ja nie pisze tego nie wiadomo po co, żeby obsrać serwer czy coś, gram na nim i będę grał to się nie zmieni  ;) Tematy na forum invorii podobne były będą i są, problem że nikt nie pokazuje że komuś na tym serwie zależy. Ja gram na nim odkąd wystartował, wiem jak jest. Ale nie jest tak fajnie i łatwo jak piszecie ;)I nie wszystko jest takie kolorowe. Jak ktoś mi pisze że gra 2 tyg i wszystko ma na full - niech zostawi dla siebie fakt ze są ferie i siedzi całymi dniami przed kompem :) Nie sztuka wejść, uda się rozwalić z 5 metkow, z 5 bossów, a później po 10 osób na respach i jatka kto padnie ten ma drop :) Czy campienie 215 lvl na Królową Nagi na mapce 115 ;p żeby zarobić na wystawienie rozsądnego sklepu trzeba się męczyć ze 3-4 dni nie raz :) Jest to bardzo nieprzemyślane , do tego kwestia pvp - co z tego ze na max lvl jest poprawny ( chociaż podobno nie , i różnie słychać) balans, jak mniejsze levele mają to rozwalone że szkoda gadać :) Ja sobie teraz robie 4tą postać, i gram bez pomocy moich pozostalych.. i jest przekichane :) Nawet Youtubersi w filmach mówią ze trafić na resp jest przekichane :)

A tutaj widzimy ładny kontrast w Twoich postach i rozbieżność zdań.

Exíle

Ja osobiście zarabiam i to bardzo dobrze. Ale mam też na uwadze innych graczy w porównaniu do tego co można wywnioskować czytając co piszesz. Potrafię też patrzyć na pewne sprawy inaczej niż ty, pokazałeś niestety twoje ograniczenia w tym temacie. Skoro tak bardzo wytykasz wszystko co napisałem. Ale widzę ze dyskusja z wami, nawet spokojna nie ma sensu, bo niestety jesteście właśnie zbyt ograniczeni tylko i wyłącznie Metinem. I nikt nie zabrania ci wyrazić swojego zdania. I tak samo bez obrazy. Ale jak dla mnie  to iż TY się meczyłeś, przechodziłeś - jak sam napisałeś - przez wszystko co każdy, nie znaczy że tak ma gra wyglądać dla każdego. Mimo że to serwer easy / medium to można zrobić wiele żeby był jeszcze przyjemniejszy i przyjazny graczom. Co do eq - ja skończyłem 3ci komplet eq na max - woj, sura, szaman postacie wymaxowane z eq i levelami, oddaje tylko bestiarze. Teraz zostało mi zrobienie ninjy i eq dla niej na max. A gram od startu serwera. I meczę się tak samo jak WY. Więc też nie uważaj się za najmądrzejszego i wszystko wiedzącego. Bo właśnie takie podejście jakie prezentujesz skutkuje później w bardzo zły sposób... A jak ja, tak TY nie chcemy żeby S2 podzieliła los S1.. I zacznijcie postrzegać to wszystko z innej perspektywy a nie , gdzie spotykam się z tym na kolejnym serwerze - bo ja miałem tak , to inni nie mogą mieć łatwiej czy coś nie może być przyjemniejsze.

Więc powiedz mi jak możesz być w jaki normalny? Teraz pokazujesz jaki poziom masz i jakie poglądy.

Raz sam płaczesz, zaraz zachwalasz. Rzucasz się do ludzi z pianą w ustach, dziecko. Mam nadzieję, że ochłoniesz po banie i zaczniesz używać głowy. :)

A co najważniejsze - przestaniesz się udzielać w tym temacie to wydaję mi się, że pokazałam świadectwo Twojej głupoty i chamstwa.

I nie porównuj mnie do siebie dziecko drogie - nie jestem takim sprzedawczykiem jak ty. I nigdy nie będę. I może na tym zakończę , bo po raz kolejny wdaję się w dyskusję z kretynem - a ty zaczynasz pokazywać swój poziom i doświadczenie i boję się ze polegnę...

takich idiotów jak ty czy TI3STO czy każdy inny dzieciak który jęczy

Takich epitetów do używaj do rodziców, dziecko drogie. Kulturę wynosi się z domu...

każdy inny dzieciak który jęczy i beczy bo to czy tamto, nie potrafi nic ugrać, i tylko wytyka na okrągło że mało ludzi, że to że w mieście nikt nie stoi... :)

Wykorzystaj wolny czas i naucz się czytać bo w żadnym poście nie napisałam, że nikt tutaj nie gra.

Jedynie stwierdziłam, że widać ze ludność się kruszy i coraz mniej ludzi zaczyna grac co się =/= nikt nie gra i nie zaczyna gry.

Dziwi mnie, że patrząc na Twoje wcześniejsze posty mieliśmy takie same poglądy ale to nagle ja jestem płaczącym dzieckiem w m1 xD

@tak czy inaczej czy administracja ma zamiar cokolwiek robić, abym urozmaicić grę wyższym lv?

Bo chodzenie na yarka jest zbyt monotonna i nudna. Odłamki wykańczają ludzi i to jedyny cenny ulepszasz na tym lv.

Chcecie update a połowa ludu nie ma eq i się męczy.

Opublikowano

Co z Arsobem? :3

Pet do odbioru był/jest w magazynie itemshop. Został on zmieniony z 'Arsob' na 'Sacred'. 

Zapraszamy na Idola, który odbędzie się dziś o 20:00. Wystarczy zapisać się na forum.

Tak jak wspominałem, kolejne nowości spotkamy niedługo na serwerze.

Już wkrótce będziecie mogli się zmierzyć z nowymi wyzaniami, które bedą kontynuacją Jaskini Sapreya, będziecie mogli poznać jej historie wykonująć pełno nowych questow oraz zdobyć wiele przydatnych przedmiotów!

Więcej informacji wkrótce!

10981438_717326415052823_463359711755707

10885245_717326198386178_894103050953030

10429302_717326218386176_581695542058697

11071673_717326441719487_917488348112129

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngExíle

Człowieku nie gadaj, podobno sprawą znikania petsów zajmuje się Hooltras, bo nie tylko mi poznikały, nie wciskaj kitu tylko mi petsa oddaj, przez was już któryś dzień z kolei stopuje z dropem, bo wam sie zachcialo zmienic nazwe petsa...

No nareszcie...

Opublikowano

Dojdą nowe sety, wprowadzą nowego bossa o nazwie Srerak i będziemy musieli go zabić z 2000 razy żeby zrobić sobie perf eq.

Osobiście nie polecam.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Dojdą nowe sety, wprowadzą nowego bossa o nazwie Srerak i będziemy musieli go zabić z 2000 razy żeby zrobić sobie perf eq.

Osobiście nie polecam.

WuPCMMQ.gif

gtfo.

Polecam jescze raz osobiście bardzo - serwer zbalansowany do świetniej rozgrywki. Hejtami nie ma co się przejmować - musicie po prostu zagrać. ;)

Opublikowano

Kiedy administracja ma zamiar zająć się bugami ? Bo to się robi żałosne, dodaliście misje pobocznego kolekcjonera, który jest zbugowany. 

Także nowe mikstury zielarza działają do dupy. Nawet zwykły kolekcjoner jest zbugowany chyba 6 misja z magiczną wartością. 

Więc kiedy będzie to poprawione? Tracę na to czas, a wy z tym nadal nic z tym nie zrobiliście. 

Opublikowano

Gdzie dropi eliksir bestiarza i czerwony monokl? ( oprocz blaskow)

Dung 180/190/200.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Kiedy administracja ma zamiar zająć się bugami ? Bo to się robi żałosne, dodaliście misje pobocznego kolekcjonera, który jest zbugowany. 

Także nowe mikstury zielarza działają do dupy. Nawet zwykły kolekcjoner jest zbugowany chyba 6 misja z magiczną wartością. 

Więc kiedy będzie to poprawione? Tracę na to czas, a wy z tym nadal nic z tym nie zrobiliście. 

Z miksturami nie miałem problemu - mi wszystko gra.

Opublikowano

Zastanawiam się czy zagrać ;)

- trudno zdobyć trutkę ?

- ciężko jest znaleźć wolnego metina/bossa, czy respy są dostosowane do dużej ilości graczy ?

- ile osób gra ?

- mocno pali eq/ciężko jest z ulepszaniem ?

Opublikowano

Z miksturami nie miałem problemu - mi wszystko gra.

Nie gra, bo jak padniesz to trzeba je włączyć od nowa. ( chodzi mi o te na ludzi hp itp. ) 

Zastanawiam się czy zagrać ;)

- trudno zdobyć trutkę ?

- ciężko jest znaleźć wolnego metina/bossa, czy respy są dostosowane do dużej ilości graczy ?

- ile osób gra ?

- mocno pali eq/ciężko jest z ulepszaniem ?

- nie, wystarczy 15 szkat ripa na wybrana broń 75. Lepiej sprzedać szkaty i kupić trute, do 600kk kupisz. 

- nie jest wcale tak ciężko, zależy od pory dnia. 

- do 2k max.

- pali bardzo chociaż do 200 eq to lajt. 

Ponawiam pytanie. 

Kiedy zostanie naprawiony nowy kolekcjoner? Można dodać bony z odp. do tabeli, żeby potem sprawdzić. 

Opublikowano

Mikstury dzialają jak powinny, trwają 10 minut i efekt znika po śmierci. Wszystko jest celowe gdyż rośliny dropią nawet w 5 sztukach a za 15 masz 25 mikstur.

A wartość magiczna jak pisalem bedzie zmieniona na inny bonus.

A co nie działa ci w misji nowej kolekcjonera?

sygna1.png

Opublikowano

Nie gra, bo jak padniesz to trzeba je włączyć od nowa. ( chodzi mi o te na ludzi hp itp. ) 

- nie, wystarczy 15 szkat ripa na wybrana broń 75. Lepiej sprzedać szkaty i kupić trute, do 600kk kupisz. 

- nie jest wcale tak ciężko, zależy od pory dnia. 

- do 2k max.

- pali bardzo chociaż do 200 eq to lajt. 

Ponawiam pytanie. 

Kiedy zostanie naprawiony nowy kolekcjoner? Można dodać bony z odp. do tabeli, żeby potem sprawdzić. 

Obecnie jak widać ważniejsze jest dodanie nowej zbroji i broni niż poprawa nagród od bestiarza które zwyczajnie nic nie dają. Po co gracze maja robić i wydawać pieniądze na szkaty, monokle i eliksiry skoro nic nie dostają? #6 best zbugowany, #8 rzekomo też, saprey również :)

@ Up, Quarel wszystko będzie zrobione, tylko kiedy? 

Opublikowano

Mimo kilku błędów serwer również polecam. Warto poczekać na naprawę bugów, bo gra jest ciekawa. 

Wszelkie questy oraz dodatki tylko polepszają rozgrywkę, gracz chociaż się nie nudzi po kilku godzinach zabawy. 

Jak najbardziej na plus. Oby tak dalej. 

~ ~

Opublikowano

Mikstury dzialają jak powinny, trwają 10 minut i efekt znika po śmierci. Wszystko jest celowe gdyż rośliny dropią nawet w 5 sztukach a za 15 masz 25 mikstur.

Nie dropia w 5 sztukach, max w 3... I za 15 (nie wszystkich, bo czasami za 20) jest 20 a nie 25 mikstur, nie wprowadzaj w blad ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wasze bonus za pobocznego kolekcjonera nie działają !

Z tego co widzę, to wy nie wiedzie co macie na serwerze. Ludzie piszą na waszym obsranym forum, a wy macie to gdzieś.

Sprytnie to zrobiliście, myśleliście że nikt tego sprawdzać nie będzie, a tu lipa ! Pewnie połowa misji na tym serwerze to fikcja.

Opublikowano

Wasze bonus za pobocznego kolekcjonera nie działają !

Z tego co widzę, to wy nie wiedzie co macie na serwerze. Ludzie piszą na waszym obsranym forum, a wy macie to gdzieś.

Sprytnie to zrobiliście, myśleliście że nikt tego sprawdzać nie będzie, a tu lipa ! Pewnie połowa misji na tym serwerze to fikcja.

Nakurwiaj kolekcjonera a nie narzekaj. Prędzej czy później to naprawią to juz będziesz miał gotowe i tylko u mędrca sobie odbierzesz

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...