Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na bank zostaną ci, którym serwer się podoba. Jeśli ktoś gra na jakimś serwie tylko dlatego że jacyś znani youtuberzy na nim grają to szczerze jest mi ich żal. Gra się dla własnej przyjemności czy dlatego że youtuberowi to się podoba? Odpowiedź jest oczywista

To prawda ale niestety ludzie którzy nie skończyli 18'go roku życia nie myślą swoim rozumem :)

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TI3STO

Tobie by się to przydało, znaczy ruszyć główką ;) Ja dopiero mogę zacząć obrażać :) Ale widać delikatne pokolenie .... :) Po a tym nie widzę żebyś był czyimś ochroniarzem... Zresztą, nie mam zamiaru się wdawać z tobą w dyskusje, wystarczy ze czytam co tu wypisujesz nie jeden raz i to mi wystarczy żeby wątpić w niektórych ...

Khar m1 ch1 - chwila obecna :

28603077437541375077.jpg

Zacznij obrażać, nie ma sprawy ;) pokazujesz tylko swoja klasę hehe. A ban Ci się  przyda, odpoczniesz trochę, może się przewietrzysz także wszystko na plus. Wypisywałeś to Ty głupoty, najpierw płacz "nie ma na czym zarabiać" a potem jak już każdy Cie zgasił i nie miałeś polotu  " ja sobie bardzo dobrze radze, zarabiam świetnie" więc z łaski swojej nie podbijaj do mnie i moich postów, bo pisałem jaki był balans i to nie był mój wymysł. 

Opublikowano

TI3STO

Tobie by się to przydało, znaczy ruszyć główką ;)Ja dopiero mogę zacząć obrażać :) Ale widać delikatne pokolenie .... :) Po a tym nie widzę żebyś był czyimś ochroniarzem... Zresztą, nie mam zamiaru się wdawać z tobą w dyskusje, wystarczy ze czytam co tu wypisujesz nie jeden raz i to mi wystarczy żeby wątpić w niektórych ...

Widzisz i nie grzmisz... Chyba oczywiste ze ch1 zawsze zawalone bo stoją sklepy, stoją bsy i stoją osoby przeszukujące sklepy.

Chodziło mi o miejsca takie jak m1 (ch2-ch6) tak samo jak mapy od groty do mapy 145. Nie ma nikogo oprócz ludzi, którzy expią.

Metki stoją, bossy stoją, i tak na większości map... tak samo dt na każdym ch. Nie ma nikogo.

Ktoś tu napisał, że to normalne ze nikt nie ubija nic na niższych mapach - a to chyba oznacza, że nie ma nowych graczy, którzy potrzebowaliby ulepek na eq ;]

Pokaż ch6 gdzie stoi 10 osób z tego 2 bsy i 2 postacie to shopy. M2 nie ma nikogo, kopalnia nikogo, dt nikogo. Jedynie pod bestem stoją 3 osoby.

Ulepki do 170 są już nic nie warte, a dlaczego? Bo nie ma nikogo kto by robił eq na np. 130.

ALE TY NAPISZESZ ZE CH1 JEST PEŁNE xD Ludzie się z Ciebie śmieją chłopie.

Opublikowano
Aika

Śmieją to się z ciebie :) I to dławią ze śmiechu więc nie pisz więcej bo faktycznie nie będzie miał kto grać... :D Stój sobie w m1-2 , i oceniaj serwer - bo ludzie nie mają co robić tylko dla ciebie pokazywać się w mieście i grzać koło żeby ktoś zobaczył. Dorośnij, zmądrzej, wyjdź z domu, zrób coś innego niż granie pół życia w metina :) Skoro chodzisz po każdym kanale, i zaglądasz do każdego miasta tylko po to żeby stwierdzić że nikt tak jak ty w kółeczku nie stoi to gratulacje inicjatywy i rozsądku. Po co w ogóle grasz w tego metina ?? Jarasz się staniem w kole?? Ludzie są mądrzejsi od Ciebie i wolą iść coś zrobić niż słuchać kogoś takiego jak ty i z tobą w kółeczku się lenić :) :)

Pokazałaś rozsądek, bo rozumu to brak , sądząc po tym co napisałaś. Widać dziewczynko że twój świat to metin :) Szkoda tylko że tak mało wiesz i tym brakiem wiedzy próbujesz tak szpanować :)

Przeleciałem wszystkie mapy respy na każdym dropku jaki mam - ciężko znaleźć metka, bossa - 115 , 130 , 145... Znalazłem parę metków na mapie 180 i 200 o akailu można pomarzyć. Kalise też ciężko znaleźć ( o ile w ogóle wiesz co to za mapy itp... ) .

54169037467327365173.png

Opublikowano

Na bank zostaną ci, którym serwer się podoba. Jeśli ktoś gra na jakimś serwie tylko dlatego że jacyś znani youtuberzy na nim grają to szczerze jest mi ich żal. Gra się dla własnej przyjemności czy dlatego że youtuberowi to się podoba? Odpowiedź jest oczywista

Sęk w tym, że tu wiekszosc osob gra dla youtuberow :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Aika

Śmieją to się z ciebie :) I to dławią ze śmiechu więc nie pisz więcej bo faktycznie nie będzie miał kto grać... :D Stój sobie w m1-2 , i oceniaj serwer - bo ludzie nie mają co robić tylko dla ciebie pokazywać się w mieście i grzać koło żeby ktoś zobaczył. Dorośnij, zmądrzej, wyjdź z domu, zrób coś innego niż granie pół życia w metina :) Skoro chodzisz po każdym kanale, i zaglądasz do każdego miasta tylko po to żeby stwierdzić że nikt tak jak ty w kółeczku nie stoi to gratulacje inicjatywy i rozsądku. Po co w ogóle grasz w tego metina ?? Jarasz się staniem w kole?? Ludzie są mądrzejsi od Ciebie i wolą iść coś zrobić niż słuchać kogoś takiego jak ty i z tobą w kółeczku się lenić :) :)

Pokazałaś rozsądek, bo rozumu to brak , sądząc po tym co napisałaś. Widać dziewczynko że twój świat to metin :) Szkoda tylko że tak mało wiesz i tym brakiem wiedzy próbujesz tak szpanować :)

Przeleciałem wszystkie mapy respy na każdym dropku jaki mam - ciężko znaleźć metka, bossa - 115 , 130 , 145... Znalazłem parę metków na mapie 180 i 200 o akailu można pomarzyć. Kalise też ciężko znaleźć ( o ile w ogóle wiesz co to za mapy itp... ) .

Kolego widzę że brak Ci argumentów, dziewczyna napisała że widać ze mniej ludzi a Ty wyskakujesz z tym ze siedzi w m2 w kołeczku ;) co ma piernik do wiatraka? Może robić co chce a Tobie nic do tego. Z tego co zauważyłem to Ty non stop siedzisz w temacie invorii i nic więcej, zatem Tobie spacer i przewietrzenie pustego łba byłoby wskazane. Ciągle do każdego się burzysz i próbujesz pokazywać swoja wyższość co na dłuższa metę Cię po prostu ośmiesza ;) 

Opublikowano

Nabiłem sobie 200. Zrobiłem eq jakiem mogłem ;) Zrobiłem wszystko co mogłem. I tyle. Brak weny.

Ale nie powiem na serwerze grało mi się bardzo przyjemnie. Polecam każdemu kto szuka serwera do zabawy :)

Opublikowano
TI3STO

Ty się zabujałeś przez forum czy co robisz hahaha :D Masz zbyt duże mniemanie o sobie, i chyba masz poważne problemy z czytaniem i rozumieniem :) Nie rób siebie błazna jeszcze bardziej, bo każdy twój post to po prostu radość dla moich oczu które są zalane łzami ze śmiechu :D ( i nie tylko dla mnie, bo na forum połowa ludzi ma z ciebie i twoich beków polew )

I masz chyba poważne problemy jak emocjonalne tak z oceną wielu rzeczy. Nie wszystko kręci się w okół Ciebie, nikt na Ciebie nie będzie zwracał uwagi bo napiszesz takie bzdury jak wyżej, nikt z Ciebie nic sobie nie robi. A co najważniejsze - dorośnij , Mikołaj nie istnieje. Jeśli masz problemy z czytaniem i rozumieniem nie wypowiadaj się w ogóle. Z tego co zauważyłem to ty siedzisz 24h/dobe na tym forum, i ciągle masz jakieś ale i problemy do serwera i coś ci nie pasuje, i jeszcze robisz jako przyzwoitka.. Więc to by było tyle, i pisz dalej, będzie więcej śmiechu na TS i forum po czytaniu twoich postów.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Spokojnie, nie martwcie się graczy. Na pewno będzie z kim grać, niedługo będzie można się spodziewać wielu urozmaiceń i ciekawostek.

Nie kłóćcie się, spokojnie, bawmy się :p

Nabiłem sobie 200. Zrobiłem eq jakiem mogłem ;) Zrobiłem wszystko co mogłem. I tyle. Brak weny.

Ale nie powiem na serwerze grało mi się bardzo przyjemnie. Polecam każdemu kto szuka serwera do zabawy :)

Jeszcze dużo przed tobą, nowy bestiarz, nowy biolog, eq na 220, potem czerpać rozrywkę z wojen, pvp i innych. 

Zapraszamy. Pamiętajcie też o tym idolu, łatwe smy do zgarnięcia.

Opublikowano

Niby serwer easy, a jak dla mnie super hard, nie chodzi tu wcale o eksp bo zdobywanie doświadczenia to nie jest wyznacznik trudności serwera.

ljbc.png

Opublikowano

TI3STO

Ty się zabujałeś przez forum czy co robisz hahaha :D Masz zbyt duże mniemanie o sobie, i chyba masz poważne problemy z czytaniem i rozumieniem :) Nie rób siebie błazna jeszcze bardziej, bo każdy twój post to po prostu radość dla moich oczu które są zalane łzami ze śmiechu :D ( i nie tylko dla mnie, bo na forum połowa ludzi ma z ciebie i twoich beków polew )

I masz chyba poważne problemy jak emocjonalne tak z oceną wielu rzeczy. Nie wszystko kręci się w okół Ciebie, nikt na Ciebie nie będzie zwracał uwagi bo napiszesz takie bzdury jak wyżej, nikt z Ciebie nic sobie nie robi. A co najważniejsze - dorośnij , Mikołaj nie istnieje. Jeśli masz problemy z czytaniem i rozumieniem nie wypowiadaj się w ogóle. Z tego co zauważyłem to ty siedzisz 24h/dobe na tym forum, i ciągle masz jakieś ale i problemy do serwera i coś ci nie pasuje, i jeszcze robisz jako przyzwoitka.. Więc to by było tyle, i pisz dalej, będzie więcej śmiechu na TS i forum po czytaniu twoich postów.

Widzisz Orbit, gdy ja dementowalem twoje falszywe informacje pytales sie ile mi placa podczas gdy sam robisz to samo z malym wyjatkiem. Wiesz dobrze, ze TI3STO ma racje ale jestes tak zaslepiony, ze nic do Ciebie nie przemawia. Swoja droga jestem ciekaw, co wplynelo na twoja zmiane pogladow, skoro jeszcze kilka tygodni temu byles negatywnie nastawiony do serwera o czym swiadczy chociazby temat zalozony przez Ciebie. Moze faktycznie czerpiesz z tego jakies korzysci :)

Nie oceniaj wszystkich swoja miara, bo wiecej osob nabija sie wlasnie z Ciebie. Szukasz poklasku poprzez wyzywanie innych ale nie masz odwagi odpowiedziec w sposob mertytoryczny poparty argumentami. Napisalbym co o Tobie sadze, ale mam obawy, ze zamkniesz sie w sobie i zaczniesz sie moczyc w nocy.

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer polecam dla wytrwałych - przykłady :

- exp od 198 do 200 jest strasznie monotonny , bez is'a nie ma co się tam wybierać :)

- ciągłe robienie dungeonów / dropienie ciągłe ...

- mimo, że jest napisane 90% na ulepszenie to i tak strasznie pali dany przedmiot :/

- sporo nie ogarniętych ludzi czyli ( ksucie, wyzywanie rodziców , oszustwa , kradzieże )

- sam chodząc na Yerak'a (boss dungeon 215) chodzilem jakies 4-5 dni żeby zrobic 1 itemek . Dropi z niego 1 złoty element 80% na 2 lecz słabo to leciało , myśląc o tym że musze jakieś 200-300 razy chodzić na tego Yerak'a odechciało mi się grać .

Problemy dla nie których graczy :

- mając 216-217 lvl nie można już expic na mapie 200 , gdyż leci baardzooo słabo exp dokładnie po jakies 0.05% z full is , więc bez is nie opłaca się wgl expic od +180 lvl 

- mając 216-217 lvl expi się na mapie 130 więc bardzo dużo małych lvl nie może tam expić z powodu tych 216-217 lvl'i .

- Bardzo duże lagi w m1 nawet mając bardzo dobry komputer i internet .

Co mi się tutaj nie podoba :

-Raczej wszystko co powyżej napisałem , serwer jest bardzo monotonny od 175 lvl ...

Ocena serwera : 

3/10 :)

Powód tej oceny :

-Mało eventów ( chyba ani razu od początku serwera nie było ox'a )

-Administracja nie interesuje się graczami przykład : 

- Spotkałem wielu graczy z WH i nic z tym nie robiłem myślałem ze cos z tym zrobią .. niestety nic nie zostało zrobione :(

- wszystko co napisałem o problemach i błędach .

Serwera szczerze nie polecam  Dlaczego ?

- bez item-shopu jesteś tam nikim ( nie ukrywajmy ) :)

- bez i-s nie poexpisz od 175 

- bez i-s nie polatasz na bossy 200+ 

- Strasznie mało eventów , a jak są to chyba sami wiecie jakie :D

No i chyba tyle co miałem do powiedzenia 

A i chyba jeszcze to WP na 200+ potrafi na same hity zjechać więc to jest masakra :) . Mental potrafi walnąc z krytem 70k + więc mental strasznie przesadzony a nic z tym nie robią ... Grałem sam wp miałem 217 lvl więc wiem wszystko prawie na temat tego serwera :)

Pozdrawiam :D

Opublikowano

TI3STO

Tak zabujałem się przez forum, bo zgadzam się z czyimś zdaniem buahahahah! :D Wszyscy się ze mnie śmieją a jakoś tylko Ty masz coś do mnie. Nie zauważyłem żeby ktoś wypowiedział się negatywnie na mój temat. Problemy z czytaniem ze zrozumieniem masz własnie Ty i wytłumaczyłem Ci różnice w poście wyżej, koleżanka pisała jedno a Ty przysrałeś się do drugiego. I owszem miałem parę problemow do serva, takie jak lagi na ww, osłabienie BM'a do takiego stopnia że nie nadawał się do niczego oraz z nagroda za besta #6, ale jakbyś nie zauważył każda z tych rzeczy została naprawiona lub zostanie (best) więc nie jest to mój bezsensowny płacz a k***a fakt, administracja to naprawiła więc jednak  coś było nie tak no nie ;] ? A Twoje pierdolenie i sranie się do każdego co napisze chociażby jedno złe słowa na temat serva jest żałosne. Poziom poniżej krytyki naprawdę  o.O

Opublikowano

Serwer polecam dla wytrwałych - przykłady :

- exp od 198 do 200 jest strasznie monotonny , bez is'a nie ma co się tam wybierać :)

- ciągłe robienie dungeonów / dropienie ciągłe ...

- mimo, że jest napisane 90% na ulepszenie to i tak strasznie pali dany przedmiot :/

- sporo nie ogarniętych ludzi czyli ( ksucie, wyzywanie rodziców , oszustwa , kradzieże )

- sam chodząc na Yerak'a (boss dungeon 215) chodzilem jakies 4-5 dni żeby zrobic 1 itemek . Dropi z niego 1 złoty element 80% na 2 lecz słabo to leciało , myśląc o tym że musze jakieś 200-300 razy chodzić na tego Yerak'a odechciało mi się grać .

Problemy dla nie których graczy :

- mając 216-217 lvl nie można już expic na mapie 200 , gdyż leci baardzooo słabo exp dokładnie po jakies 0.05% z full is , więc bez is nie opłaca się wgl expic od +180 lvl 

- mając 216-217 lvl expi się na mapie 130 więc bardzo dużo małych lvl nie może tam expić z powodu tych 216-217 lvl'i .

- Bardzo duże lagi w m1 nawet mając bardzo dobry komputer i internet .

Co mi się tutaj nie podoba :

-Raczej wszystko co powyżej napisałem , serwer jest bardzo monotonny od 175 lvl ...

Ocena serwera : 

3/10 :)

Powód tej oceny :

-Mało eventów ( chyba ani razu od początku serwera nie było ox'a )

-Administracja nie interesuje się graczami przykład : 

- Spotkałem wielu graczy z WH i nic z tym nie robiłem myślałem ze cos z tym zrobią .. niestety nic nie zostało zrobione :(

- wszystko co napisałem o problemach i błędach .

Serwera szczerze nie polecam  Dlaczego ?

- bez item-shopu jesteś tam nikim ( nie ukrywajmy ) :)

- bez i-s nie poexpisz od 175 

- bez i-s nie polatasz na bossy 200+ 

- Strasznie mało eventów , a jak są to chyba sami wiecie jakie :D

No i chyba tyle co miałem do powiedzenia 

A i chyba jeszcze to WP na 200+ potrafi na same hity zjechać więc to jest masakra :) . Mental potrafi walnąc z krytem 70k + więc mental strasznie przesadzony a nic z tym nie robią ... Grałem sam wp miałem 217 lvl więc wiem wszystko prawie na temat tego serwera :)

Pozdrawiam :D

Co do expa od 175 bez isa to nie jest problem. Kupujesz sobie od kogoś wierzcha 40% expa za 400kk na 1 dzień a nawet taniej na kilka godzin. Ale to dopiero przy expie od 198. I z takim nabytkiem wbijesz ten 200 w 4-5h. A potem do 215 bez pdka z isa wbijesz na luzie do 4 dni. co do spotów na 130 to wcale tak nie ma ze 217 zajmują wszystkie i nie ma dla 130 miejsca. Ja expiąc 3 postacie na tej mapie do 145 lvla ani razu nie spotkałem zajętego spota na jakimkolwiek CH (chodzi mi o spota na środkowej wysepce.) A jest to duży i dobry spot.

Co do eventów to dobrze, że jest ich tak mało. Za to masz rozpisane co miesiąc kiedy jaki jest i nie masz prawa ich przegapić.

Bez ISu owszem masz małe szanse w pvp i robisz wszystko proporcjonalnie dłużej. Ale tutaj nie musisz kupować za złotówki, aby mieć ISa.

Jak nie chcesz chodzić na yeraka, to robisz sobie wpka 170, kupujesz monetke w IS na 7 dni, kilkadziesiąt monetek 30 minutowych i dropisz tam hajs, za który kupujesz ulepki. Trwa to mniej więcej tyle samo co drop odłamków, ale tam tylko stoisz w miejscu, młotek na spację i idziesz na pole albo do sklepu. Ja sobie wstaję rano, wbijam tam kilka minut do 6 piętra, mówię mamie żeby co 30 minut zakładała mi monetki i idę do szkoły/ sklepu czy tam na praktyki. I tak codziennie mam od 2 do 4kkk, co sobie odkładam i aktualnie mam 76 bryłek Zr. I nie muszę robić nic, poza zużywaniem czasu. raz na kilka dni zdarzy się, ze mnie lognie. 

Dlatego musicie wybrać. Albo chodzenie na yeraka, rozwalanie, sprzedaż/ulepszanie od razu odłamkami, ale za to potrzeba ciągłego uczestniczenia w grze, albo nie robienie praktycznie niczego, ale zużycie większej ilości czasu, prądu.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Widzisz Orbit, gdy ja dementowalem twoje falszywe informacje pytales sie ile mi placa podczas gdy sam robisz to samo z malym wyjatkiem. Wiesz dobrze, ze TI3STO ma racje ale jestes tak zaslepiony, ze nic do Ciebie nie przemawia. Swoja droga jestem ciekaw, co wplynelo na twoja zmiane pogladow, skoro jeszcze kilka tygodni temu byles negatywnie nastawiony do serwera o czym swiadczy chociazby temat zalozony przez Ciebie. Moze faktycznie czerpiesz z tego jakies korzysci :)

Nie oceniaj wszystkich swoja miara, bo wiecej osob nabija sie wlasnie z Ciebie. Szukasz poklasku poprzez wyzywanie innych ale nie masz odwagi odpowiedziec w sposob mertytoryczny poparty argumentami. Napisalbym co o Tobie sadze, ale mam obawy, ze zamkniesz sie w sobie i zaczniesz sie moczyc w nocy.

Oj widzisz Gall - jest różnica - ja nie boję się mówić co myślę, i nie zachowuję jak ty :) Bo wszyscy doskonale wiedzą ktoś ty i kim jesteś i co robisz :) Ja nie oczerniam innych serwerów jak ty :) Zresztą już się żegnałeś na tym forum ;) Więc zastanawiam się co tu robisz, chyba że ty to Abaddon (multi konto ?? maybe... hmm ?? :P )  - on lubuje się w takim zachowaniu i jeszcze rażące błędy - można by było stwierdzić że to właśnie Helionek :D  :) Jest różnica - ty który jesteś przydupasem Wojtka i Virtuala, a ja , który po prostu gra i ma w głębokim poważaniu Arraya i jakiekolwiek konszachty z teamem jakiegokolwiek serwera - mam dość po przygodach na Virtualu :) Ja przynajmniej wypowiadam się w temacie serwera na którym gram ,a nie jak ty na każdym który powstał musi wcisnąć anty reklamę i oczerniać czy wypisywać bóg wie co :)

Co do mojej zmiany poglądów - zaczęły się aktualizacje i poprawki - jeśli nie zwróciłeś jeszcze na to uwagi, i coś się zaczyna dziać. Przynajmniej nikt nie kopiuje pomysłów z innych serwerów i nie uznaje ich za "innowacyjne" czy "tylko my to mamy"- znajomy temat ?? :) Pewnie że tak  -  z twojego ukochanego Virtuala.

Array pokazał że pracuje, pokazał że coś robi z serwem więc ja też pokazałem zmianę podejścia. Wolę tak niż jak ty odbierać ekwiwalent za robienie gówna każdemu serwerowi który zagraża Twojemu ( a wszyscy wiemy że Virtual się wypala i to tam jest coraz mniej osób , i to tamten serwer idzie na dno i upada, a Wy go tylko psujecie, wydaje wam się nawet ze potraficie wyłapać i zbanować kogoś kto sella konta za zł na allegro - obudźcie się, nie jesteście i nie byliście w stanie ).

CO do TI3STO - na jego temat większość serwera ma już swoje zdanie - i jak już napisałem wyżej - szkoda sobie kimś takim głowę zawracać. I nie mam zamiaru :) A takie dyskusje to tylko dla mnie powód żeby się z ludźmi pośmiać, bo jak czytamy co on wypisuje i ty to mamy świecie dość ze śmiechu :)

I jak siedzę na TS to nie słyszę żeby ktoś się ze mnie nabijał :) Wszyscy mają już powyżej uszu twojego narcystycznego podejścia, i wymądrzania się w każdym temacie na tym forum, udawania super mądrego i obeznanego. A co najlepsze sprowadzasz do takiego działania innych , dokładniej mówiąc coraz większa ilość przydupasów Virtuala idzie w twoje ślady i próbuje ratować serwer który za niedługo padnie... Ale czego się spodziewać po kimś takim jak ty, Summers, Rosiek, Wojtek, Abaddon, Yeppa, Candis, Zolka, Majka , Euforia i cała reszta tej bandy - nic nie warte, nie warte nawet wspomnienia. Kupa syfu i mydlenia ludziom oczu.

I nie porównuj mnie do siebie dziecko drogie - nie jestem takim sprzedawczykiem jak ty. I nigdy nie będę. I może na tym zakończę , bo po raz kolejny wdaję się w dyskusję z kretynem - a ty zaczynasz pokazywać swój poziom i doświadczenie i boję się ze polegnę...

I tak w ogóle zastanów się nad jednym - albo nie, zrobię inaczej - zacznę tak samo polecać inne serwery na których gram , Balmorę, Cradosa, Argentus, Shivia , MPCforum i w taki sam sposób odpisywać na komentarze takich idiotów jak ty czy TI3STO czy każdy inny dzieciak który jęczy i beczy bo to czy tamto, nie potrafi nic ugrać, i tylko wytyka na okrągło że mało ludzi, że to że w mieście nikt nie stoi... :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

pety , fryzy , kostiumy tylko is ?

Tak, ale na IS możesz zarobić w grze. Kuponów jest pod dostatkiem, zawsze ktoś sprzedaje i można nie wydając złotówki ubrać się w IS.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Oj widzisz Gall - jest różnica - ja nie boję się mówić co myślę, i nie zachowuję jak ty :) Bo wszyscy doskonale wiedzą ktoś ty i kim jesteś i co robisz :) Ja nie oczerniam innych serwerów jak ty :) Zresztą już się żegnałeś na tym forum ;) Więc zastanawiam się co tu robisz, chyba że ty to Abaddon (multi konto ?? maybe... hmm ?? :P )  - on lubuje się w takim zachowaniu i jeszcze rażące błędy - można by było stwierdzić że to właśnie Helionek :D  :) Jest różnica - ty który jesteś przydupasem Wojtka i Virtuala, a ja , który po prostu gra i ma w głębokim poważaniu Arraya i jakiekolwiek konszachty z teamem jakiegokolwiek serwera - mam dość po przygodach na Virtualu :) Ja przynajmniej wypowiadam się w temacie serwera na którym gram ,a nie jak ty na każdym który powstał musi wcisnąć anty reklamę i oczerniać czy wypisywać bóg wie co :)

Co do mojej zmiany poglądów - zaczęły się aktualizacje i poprawki - jeśli nie zwróciłeś jeszcze na to uwagi, i coś się zaczyna dziać. Przynajmniej nikt nie kopiuje pomysłów z innych serwerów i nie uznaje ich za "innowacyjne" czy "tylko my to mamy"- znajomy temat ?? :) Pewnie że tak  -  z twojego ukochanego Virtuala.

Array pokazał że pracuje, pokazał że coś robi z serwem więc ja też pokazałem zmianę podejścia. Wolę tak niż jak ty odbierać ekwiwalent za robienie gówna każdemu serwerowi który zagraża Twojemu ( a wszyscy wiemy że Virtual się wypala i to tam jest coraz mniej osób , i to tamten serwer idzie na dno i upada, a Wy go tylko psujecie, wydaje wam się nawet ze potraficie wyłapać i zbanować kogoś kto sella konta za zł na allegro - obudźcie się, nie jesteście i nie byliście w stanie ).

CO do TI3STO - na jego temat większość serwera ma już swoje zdanie - i jak już napisałem wyżej - szkoda sobie kimś takim głowę zawracać. I nie mam zamiaru :) A takie dyskusje to tylko dla mnie powód żeby się z ludźmi pośmiać, bo jak czytamy co on wypisuje i ty to mamy świecie dość ze śmiechu :)

I jak siedzę na TS to nie słyszę żeby ktoś się ze mnie nabijał :) Wszyscy mają już powyżej uszu twojego narcystycznego podejścia, i wymądrzania się w każdym temacie na tym forum, udawania super mądrego i obeznanego. A co najlepsze sprowadzasz do takiego działania innych , dokładniej mówiąc coraz większa ilość przydupasów Virtuala idzie w twoje ślady i próbuje ratować serwer który za niedługo padnie... Ale czego się spodziewać po kimś takim jak ty, Summers, Rosiek, Wojtek, Abaddon, Yeppa, Candis, Zolka, Majka , Euforia i cała reszta tej bandy - nic nie warte, nie warte nawet wspomnienia. Kupa syfu i mydlenia ludziom oczu.

I nie porównuj mnie do siebie dziecko drogie - nie jestem takim sprzedawczykiem jak ty. I nigdy nie będę. I może na tym zakończę , bo po raz kolejny wdaję się w dyskusję z kretynem - a ty zaczynasz pokazywać swój poziom i doświadczenie i boję się ze polegnę...

I tak w ogóle zastanów się nad jednym - albo nie, zrobię inaczej - zacznę tak samo polecać inne serwery na których gram , Balmorę, Cradosa, Argentus, Shivia , MPCforum i w taki sam sposób odpisywać na komentarze takich idiotów jak ty czy TI3STO czy każdy inny dzieciak który jęczy i beczy bo to czy tamto, nie potrafi nic ugrać, i tylko wytyka na okrągło że mało ludzi, że to że w mieście nikt nie stoi... :)

Ciesze się ze większość serva ma na mój temat swoje zdanie, wiesz bardzo mnie interesuje opinia podobnych pał do Ciebie. Ciekawe jest to że to więcej Ciebie cisną na tym forum, przemyśl to sobie :D  Ty mnie wgl nie znasz, nic o mnie nie wiesz a będziesz gadał jakie ja mam podejście? Kolejne stwierdzenie, "wymądrzanie się w każdym temacie na forum" obecnie udzielam się tylko w temacie invorii czyli serva na którym gram :) NIE GRAM NA ŻADNYM VIRTUALU, nie znam żadnej z osób których wymieniłeś wiec naprawdę przymknij już się. Koleś Ty ogólnie żyjesz w innym świecie, wymyślasz sobie jakieś historie na temat ludzi których nie znasz. Jestem sprzedawczykiem bo napisałem że bonus za #6 besta nie działa? hahah no jaki łeb :D Żadnego serva nie polecałem i nie polecam, więc naprawdę nie wiem co tam bierzesz czy Cię po prostu matka młotkiem tłucze po tej pustej głowie ale opanuj się i skończ wymyślać teorie spiskowe trollu. 

Opublikowano
TI3STO

Ale ja się tym forum wcale nie przejmuje w przeciwieństwie do Ciebie :D I znowu pokazujesz brak czytania ze zrozumieniem, i znowu uważasz że wszystko kręci się wokół ciebie - bo z tego co widzę do ciebie skierowałem tylko jedno :

Więc znów chcesz być w centrum zainteresowania i myślisz ze każdy będzie się zajmował tylko tobą i że moja poprzednia wypowiedź , poza tym co zacytowałem ci ponownie tyczy się tylko ciebie ??? Nie - Ciebie tyczy się tylko to co widzisz wyżej, pogrubiłem żebyś zrozumiał i zakodował.. Pokazałeś teraz swój poziom :) Zresztą , ja z Tobą skończyłem :) Też chcesz mnie pokonać doświadczeniem ?? Nie sądzę :) Więc ośmieszaj się dalej, będę miał więcej powodów do śmiechu z ekipą , jak na Invorii tak na innych serwach.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Ciesze się ze większość serva ma na mój temat swoje zdanie, wiesz bardzo mnie interesuje opinia podobnych pał do Ciebie. Ciekawe jest to że to więcej Ciebie cisną na tym forum, przemyśl to sobie :D  Ty mnie wgl nie znasz, nic o mnie nie wiesz a będziesz gadał jakie ja mam podejście? Kolejne stwierdzenie, "wymądrzanie się w każdym temacie na forum" obecnie udzielam się tylko w temacie invorii czyli serva na którym gram :) NIE GRAM NA ŻADNYM VIRTUALU, nie znam żadnej z osób których wymieniłeś wiec naprawdę przymknij już się. Koleś Ty ogólnie żyjesz w innym świecie, wymyślasz sobie jakieś historie na temat ludzi których nie znasz. Jestem sprzedawczykiem bo napisałem że bonus za #6 besta nie działa? hahah no jaki łeb :D Żadnego serva nie polecałem i nie polecam, więc naprawdę nie wiem co tam bierzesz czy Cię po prostu matka młotkiem tłucze po tej pustej głowie ale opanuj się i skończ wymyślać teorie spiskowe trollu. 

Ale co to za gra jak puszczasz sobie jakiegoś młotka czy tam autoclikera na dungu 170 i dropisz kase ... To ma być gra czy co to ? :x

Opublikowano

Ale co to za gra jak puszczasz sobie jakiegoś młotka czy tam autoclikera na dungu 170 i dropisz kase ... To ma być gra czy co to ? :x

Jak nie chcesz kłaść sobie młotka to zapierdzielaj na dungu 215 po odłamki. Wybór należy do Ciebie. Poza tym nie mówię, ze trzeba stać tylko na dungu 170 i tylko tak zarabiać. Jeśli grasz to zarabiaj sobie normalnie, a jak gdzieś idziesz, czy tam w nocy to zamiast wyłączać grę i tracić czas to odpal sobie dunga 170.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

W sumie mogą zmienić nazwę serwera na YerakMt2. Ponieważ po 220 lvl nic innego nie zobaczycie, no może jeszcze Mrok / Sapreya. 

Podziwiam  tych co zrobili całe eq, ja ledwo 2 item kończę i już mam dosyć. Zrobiłem około 160 Yeraków i mam miecz +9 oraz tarcze +7, lekka przesada. Gdzie jedna wyprawa zajmuje około 9 minut, a najbardziej w*****a zapychanie na sam koniec i te pierdolone cofki. 

Zapomniałem dodać, że przydałoby się ogarnąć wojny, bo strasznie tam laguję. Oraz poprawić nowe mikstury od zielarza, które trzeba włączać od nowa jak się padnie. Już nie będę wspominał o wodach i roskach, które się bugują jak sam skurwysyn. Misje ludzie mają nadal pobugowane. 

Opublikowano

Jak przeczytałem niektóre posty, to aż mi się reszty odechciało czytać, by odpisać. Co to za argument, że bez is jesteś nikim ? Przecież są zwoje, sam nie wydałem i nigdy nie wydam chociażby złotówki na żaden priw, a mam full eq na mój poziom i zapas 8kkk, Wy myślicie, że za stanie w m1 ktoś wam da eq ? Dziś latając ok 12-14 w m1 widziałem ponad 15 graczy, którzy dopiero zaczynali gre(poniżej 100lvl), codziennie ktoś się mnie o coś pyta, prosi o kilka kk, to chyba oznaka, że są nowi gracze, nie ? Ba, dziś ok 14 jak wpadłem do m2 na CH5, to było 12 osób. Nie podam nicka, bo nie chce mi się nawet strony zmieniać, ale czy TY GRASZ CHOCIAŻ NA TYM SERWERZE, że gadasz takie głupoty ? Fakt, zarobek dla nowych graczy się zmniejszył, bo perły zeszły z ceny itd. ALE przecież skoro mniej jest tych graczy, to i łatwiej te perły wydropić prawda ? Czyli jednak jest ten start, nie mówiąc o ciągle wałkowanym WW gdzie za wypad masz ponad 100kk, idzie się dorobić. Co do tego full is'a by coś znaczyć - wiele osób np. ok 170 nie ma zrobionego wodnego eq, więc z samym eq pokonasz sporo graczy. Sam nastawiony full pvm, z pvp tylko zrobione eq maksymalnie na dany poziom zawsze odbijałem swój spot, szczególnie gdy osłabiono mentala. Miałem sporą przerwę od metina i ten serwer na prawdę mi się spodobał, lvl nie jest trudno zrobić, gorzej z eq, ale nadal nie jest trudno. Może na tym 220 jest przesadzone, bo jednak troche c*****o, by latać kilkaset razy na dungeon by zrobić eq, ale na niższych lvlach widać ten medium.

Sam narzekałem na ulepszanie, ale z perspektywy czasu - jest jak najbardziej ok. Przynajmniej są jakieś emocje, gdy ulepszamy pas, czy cenny przedmiot. Dużym plusem jest, że skoro nie mam ochoty bić się np. na diablo, to ide kilka razy na ww, czy dung 170 i sobie spokojnie zarabiam na te ulepy ;) 

Bardzo zaciekawił mnie jeden post, pisany wielkimi literami ;) Narzekanie na to, że na mapie 130 nie mogą expić małe lvlve -przecież jest druga wersja tej mapy, gdzie nie ma bossów i metinów,

Lagi w m1 ch1 mając bardzo dobry komputer i internet - win 7 na procku 2x,2,5 i 1gb ramu przy necie 40mb/s - zero lagów. Nawet komputer nasa, który się dostanie w ręce człowieka, który zrobi z niego gówno instalując 1 500 000 programów, toolobarów itp. będzie zamulał. Narzekania na wh - odkąd gram nadal spotkalem jednego gracza na wh - pod dt, ale nicku nie pamiętam.

Parząc na twe argumenty, przez które nie polecasz serwera, to można sobie je napisać na papierze toaletowym i zrobić sobie z nimi, co się chce ;) 

Serwer jest fajny, odeszła jakaś część graczy, ale z tego zauważyłem, to odeszła właśnie ta część graczy, która ruchała moją matke, czyli na +, bo kultura serwera się podniosła. 

Tak czy tak - grać polecam, a jeżeli ktoś z nowych ma jakiś problem - zapraszam na pw, z chęcią wytłumaczę i pomogę w miarę możliwości, serwer jest godny polecenia i dopóki to się nie zmieni, to będę go bronił i obalał takie gówniane argumenty.

Jedyne co mi się nie podoba, to kultura wypowiedzi osób na stanowiskach (forum serwera). 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Walic taki serw gdzie trzeba robic 1k yerakow aby wbic eq.

Nie polecam, pod koniec strasznie monotonny a gdy wyjdzie nowy set eq pewnie 5k trzeba bedzie latac na dung.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...