Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwa, widac ze ludzie juz odchodza a nowych nie przybywa. W dodatku na invorii s1 byly wlamy bo nie umieli sie zabezpieczyc a ponoc taki swietny technik. Dodam jeszcze ze invoria s1 poszla w odstawke.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwa, widac ze ludzie juz odchodza a nowych nie przybywa. W dodatku na invorii s1 byly wlamy bo nie umieli sie zabezpieczyc a ponoc taki swietny technik. Dodam jeszcze ze invoria s1 poszla w odstawke.

nie poszła, cały czas są organizowane też eventy

Opublikowano

A ty do każdego serwera masz jakieś ale i w każdej prezce na MPC walisz takie gówno , ale to pewnie rodzinne. Pewnie dla tego ze grasz na VMT2 i na żadnym innym serwie nie jesteś w stanie nic zdziałać.

Ludzi jest od groma , i nie widać żeby odchodzili , serwer jest przepełniony, co chwila nowi gracze itp itd. Eventów nie nasrane codziennie , żeby ludzi przekupywać, i rozyebać wszystko , a bardzo przemyślane raz, dwa razy w tygodniu. Wszystko stonowane i dobrane tak zeby fajnie się grało.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jutro o 23:50 na s2 odbędzie się przerwa z powodu:

- Poprawa nazw niektórych petów

- Poprawa kwiatków na mapach na których dalej nieprawidłowo się respią

- Pare drobnych poprawek

Co do peta Arsob/Sacred jest już on oddany, jeśli ktoś go nie ma to w magazynie 'Itemshop' powinien się znajdować.

Opublikowano

Będzie kiedyś poprawiany drop szkat. blasku ? Bo w tej chwili nawet nie opłaca się tracić czasu na ten event. No chyba, że ja mam jakieś bardzo słabe szczęście i z wartościowych rzeczy dropiły mi tylko monokle i bestiarze, niestety w małych ilościach. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Będzie kiedyś poprawiany drop szkat. blasku ? Bo w tej chwili nawet nie opłaca się tracić czasu na ten event. No chyba, że ja mam jakieś bardzo słabe szczęście i z wartościowych rzeczy dropiły mi tylko monokle i bestiarze, niestety w małych ilościach. 

Najlepiej podpowiem lecą tam, gdzie staniesz i klikasz tylko pelerynki i trzymasz spację, najlepiej w takim lokacjach, można mase ich wydropić.

Opublikowano

Najlepiej podpowiem lecą tam, gdzie staniesz i klikasz tylko pelerynki i trzymasz spację, najlepiej w takim lokacjach, można mase ich wydropić.

Dropiłem na końcu dungu 150, tam mi leciały jak do tej pory najlepiej. Niestety z ok 220 szt. poleciał mi taki drop, że jego wartość w przeliczeniu na godziny, jest sporo niższa od wypadów na ww. Fajnie by było, jakby dropiło coś ciekawszego, już bym chyba wolał po kilka sztuk roślin, zamiast ros których każdy ma od groma. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wiesz bardziej drop szkatułek jest nastawiony na coś dodatkowego, nie masz z tego zarobić, masz po prostu polepszyć swoją postać poprzez eliksiry, monokle, roski i inne.

Zalicz to jako dodatek, aczkolwiek jeszcze się pomyśli co można by dodać do tej szkatułki.

Opublikowano

Ludzi jest od groma , i nie widać żeby odchodzili , serwer jest przepełniony, co chwila nowi gracze itp itd. Eventów nie nasrane codziennie , żeby ludzi przekupywać, i rozyebać wszystko , a bardzo przemyślane raz, dwa razy w tygodniu. Wszystko stonowane i dobrane tak zeby fajnie się grało.

Jak czytam Twoje wypowiedzi to zastanawiam się o jakim Ty serwerze piszesz :3

Płacą Ci za szczekanie na każdego, kto źle się wyrazi o serwie? A może u Ciebie to też rodzinne? Na obiad pewnie wpie.rdalasz kłamstwo i głupotę. Smaczne?

Chłopak napisał prawdę, na serwerze jest coraz mniej ludzi, grają tylko ci co grali od początku serwa, a nowych nie przybywa.

A wiesz dlaczego? bo od 200lv gra staje się tak nudna, że nie mają ochoty grać, a nikt nie zaczyna gry bo nie ma możliwości rozwoju.

Wcześniej zawsze ludzie stali pod dt, w m2, w kopalni, w m1. Na każdym ch zawsze po +/- 20 osób. Teraz pod dt nikogo xD

W m2 po 1-2 osoby, i tak wszędzie ^^ na mapach 95 i 115 pusto. Haimer stoi jak chce ;D tak jak metki i inne ^^ nawet na mapie 145 stoją metki i nikt nie bije.

Ale Ty powiesz, że na serwie jest git bo na 1 osobę, która odejdzie przyjdzie 5 nowych xD

Opublikowano

@UP:

Przesadzasz, na invorii nadal jest od groma graczy, od groma sklepów. Liczba graczy może zmalała, ale i tak jest ich dużo. Teraz już nikt nie bonuje eq, dlatego nie są rozstawiane postacie po m2 czy kopalniach, możliwość rozwoju jest nadal, cały czas za jeden wypad na ww dostajesz ponad 100kk. Jak ma nie być pusto na mapach 95 i 115 ? A co opłaca się tam dropić ? Zbierać skrzynie haimera, które warte są tyle co nic ? Co do metków na 145, to jak będą stały i nikt nie będzie bił, to szybko daj znać na pw - sam poklepie, bo jak wcześniej chciałem, to na 5ciu respach, po 3ch sprawdziłem, po 2giej w nocy i nie było. Pewnie jakiś bug, albo kolega Orbit wybija, by zasiać propagande, jakoby serwer miał od groma graczy ;)

Nie przechodźmy z skrajności w skrajność, oboje po trochu macie racje. To raczej normalne, że gracze odchodzą po jakimś czasie. Jak się mylę, to mnie popraw ;)

@Exile :

Ok, dzięki ;)

@leszcz778 Array pisał pare postów wcześniej, że są przywrócone i leżą w magazynie is ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Niedługo też wielkimi krokami możemy się spodziewać jakiejś aktualizacji lvlowej, dodatkowo uzbrojenia, ale to w czasie...

Zapraszamy na Idola, który odbędzie się na naszym TS. Idol jest w niedzielę, do wygrania są przyzwoite nagrody. Więcej informacji znajdziecie na fanpage Invorii, Atreyi, forach :)

Opublikowano

Jak czytam Twoje wypowiedzi to zastanawiam się o jakim Ty serwerze piszesz :3

Płacą Ci za szczekanie na każdego, kto źle się wyrazi o serwie? A może u Ciebie to też rodzinne? Na obiad pewnie wpie.rdalasz kłamstwo i głupotę. Smaczne?

Chłopak napisał prawdę, na serwerze jest coraz mniej ludzi, grają tylko ci co grali od początku serwa, a nowych nie przybywa.

A wiesz dlaczego? bo od 200lv gra staje się tak nudna, że nie mają ochoty grać, a nikt nie zaczyna gry bo nie ma możliwości rozwoju.

Wcześniej zawsze ludzie stali pod dt, w m2, w kopalni, w m1. Na każdym ch zawsze po +/- 20 osób. Teraz pod dt nikogo xD

W m2 po 1-2 osoby, i tak wszędzie ^^ na mapach 95 i 115 pusto. Haimer stoi jak chce ;D tak jak metki i inne ^^ nawet na mapie 145 stoją metki i nikt nie bije.

Ale Ty powiesz, że na serwie jest git bo na 1 osobę, która odejdzie przyjdzie 5 nowych xD

JA nie wiem na jakim serwerze ty grasz ale widać jakie masz pojęcie skoro widzisz 1-2 osoby w m2 ( chyba ze m2 jak na innych serwerach jest dla ciebie wyznacznikiem ilości całkowitej graczy )  ;) Idź sobie na na pandore grać bo widać serwery mylą ci się i nie wiesz na jakim jesteś :) Z takim obeznaniem to nie dziwię się ze nigdzie miejsca nie jesteś w stanie zagrzać :D

post_online.pngExíle powiedz, bo najlepiej będziesz wiedział , co dokładnie było robione z balansem ( ew na pw mi napisz ) bo dziś dość dziwna sytuacja się zdarzyła pewnemu gostkowi któremu pomagałem dropić i expić - 215 WP w full barona i nie był w stanie pokonać BMa 170 lvl, znaczy pokonał ale padał jak mucha, pytał mnie ale ja sam nie wiem bo gram mentalem tylko ostatnio a reszta kont leży. Wyglądało to z tego co opisywał makabrycznie - jeśli WP został aż tak rozyebany, a BM tak zyebany że przy takim przeskoku lvl i eq nie można sobie z nim poradzić - to trzeba się zastanowić czy dalej i grać i czym..
AdamS12

ja już na tej mapie nie siedzę od dawna hehe :D:D :) Ale jeśli ktoś ocenia ilośc graczy na serwerze wchodząc w godzinach porannych od pon - do piątku to ja się nie dziwię ze widzi 20 osób :) Ferie skończyły się już dawno :) Po za tym siedzę nałogowo na sapreyu i yeraku więc na innych mapach mnie nie znajdziesz ( chociaż czasami wpadnę dropkiem na jakąś :P )

54169037467327365173.png

Opublikowano

Wszystko jest dobrze, wina eq czy też misji.. 

Mnie na 220 lvl z full eq na WP 220 z full eq nie mam najmniejszych szans, a gram daggerem. WP masakrycznie dobry tutaj jest, ale jeśli tylko umie się nim grać.

Balans jest odpowiedni, aczkolwiek potrzeba i tak parę rzeczy przeszlifować. Cały czas są na temat tego pracę, wiadomo trzeba znaleźć ten złoty środek. Ja powiem tyle na razie, że jak się potrafi grać daną postacią i w ogóle w metina to da się wszystkim rade.

Przypominam także, bo ucięło stronę.

Niedługo też wielkimi krokami możemy się spodziewać jakiejś aktualizacji lvlowej, dodatkowo uzbrojenia, ale to w czasie...

Zapraszamy na Idola, który odbędzie się na naszym TS. Idol jest w niedzielę, do wygrania są przyzwoite nagrody. Więcej informacji znajdziecie na fanpage Invorii, Atreyi, forach :)

Opublikowano
Exíle

Myślę iż to da pewien obraz tego co dzieje się na serwerze, i nikt nie powie że jest mało ludzi czy też serwer pada itp :) I rozwieje wszystkie te bzdurne hejty dzieci które są za leniwe żeby trochę pograć i się pomęczyć :)

Stan na chwilę obecną - Daghtaris M1 Ch1 ;) Zapraszamy do grania :) :)

40774475521492108445.jpg

54169037467327365173.png

Opublikowano

Exíle

Myślę iż to da pewien obraz tego co dzieje się na serwerze, i nikt nie powie że jest mało ludzi czy też serwer pada itp :) I rozwieje wszystkie te bzdurne hejty dzieci które są za leniwe żeby trochę pograć i się pomęczyć :)

Stan na chwilę obecną - Daghtaris M1 Ch1 ;) Zapraszamy do grania :) :)

40774475521492108445.jpg

Czy Ty musisz w kolko każdego obrażać? Aika napisała łbie że nie ma NOWYCH graczy. Wiec rusz główka następny raz. 

Opublikowano

Wszystko jest dobrze, wina eq czy też misji..

Mnie na 220 lvl z full eq na WP 220 z full eq nie mam najmniejszych szans, a gram daggerem. WP masakrycznie dobry tutaj jest, ale jeśli tylko umie się nim grać.

Balans jest odpowiedni, aczkolwiek potrzeba i tak parę rzeczy przeszlifować. Cały czas są na temat tego pracę, wiadomo trzeba znaleźć ten złoty środek. Ja powiem tyle na razie, że jak się potrafi grać daną postacią i w ogóle w metina to da się wszystkim rade.

Przypominam także, bo ucięło stronę.

Będzie nowy miecz i zbroja, czy cały nowy set ? Mam nadzieję, że nie zrobicie tego samego błędu co na s1 i nie dodacie odłamków do dropu na nowej mapie. Tak jak to było z rubinami,że z 300 kk spadły do 10kk .

Opublikowano

A archer cos znaczy na tym serwie ?

Tak, archer jest tutaj jedną z silniejszych postaci i do PVP i do wojen.

Będzie mowy miecz i zbroja, czy cały nowy set ? Mam nadzieję, że nie zrobicie tego samego błędu co na s1 i nie dodacie odłamków do dropu na nowej mapie. Tak jak to było z rubinami,że z 300 kk spadły do 10kk .

Prawdopodobnie, ale to jeszcze tylko zarysy update są, że będzie tylko zbroja i miecz, ale zapisujcie sobie tego w pamięci, bo zobaczymy. Wszystko będzie przemyślane.

Przypominam o jutrzejszym idolu do wygrania 1500 SM. 

Opublikowano
TI3STO

Tobie by się to przydało, znaczy ruszyć główką ;)Ja dopiero mogę zacząć obrażać :) Ale widać delikatne pokolenie .... :) Po a tym nie widzę żebyś był czyimś ochroniarzem... Zresztą, nie mam zamiaru się wdawać z tobą w dyskusje, wystarczy ze czytam co tu wypisujesz nie jeden raz i to mi wystarczy żeby wątpić w niektórych ...

Khar m1 ch1 - chwila obecna :

28603077437541375077.jpg

54169037467327365173.png

Opublikowano

Ciekawe ile z tego zostanie po zakonczeniu serii Wallandera i Treama. Na ascarialu gralo ponad 4,5k a teraz jest 100.

Opublikowano

Na bank zostaną ci, którym serwer się podoba. Jeśli ktoś gra na jakimś serwie tylko dlatego że jacyś znani youtuberzy na nim grają to szczerze jest mi ich żal. Gra się dla własnej przyjemności czy dlatego że youtuberowi to się podoba? Odpowiedź jest oczywista

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...