Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z tym bonem na odbicie? Bonuje tarcze i cały czas mi wchodzi 10% szansy na odbicie ciosu i 15% na blok ciosu. W prezentacji jest że max po 15 jednak taki bon nie wchodzi nawet.

zatem jest 10, bo procz hp / absu i bodajze ludzi reszta bonow wchodzi max ;)

Do czego moge wlozyc bon z szansa na yangi?

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha śmieszne :D Przynajmniej nie reklamują się na jakichś dziecinnych radiach internetowych jak co nie które serwery :) Ludzi jest dość, jak ktoś napisał - kto odejdzie to odejdzie, zostaną ci którym zależy na grze a nie na szpanie :)  Ludzi dalej jest masa, dzieciarnia odchodzi bo ja ( powtórzę się ) ktoś już powiedział Nie chce im się męczyć i myślą ze zrobią all w 3 dni :D A to ze youtuberzy odchodzą - bez znaczenia :) I tak będzie więcej ludzi niż gdzie indziej :)

Invoria przeżyje wszystkie te pseudo - serwery z radiami.

Moze i przezyje, nie twierdze ze padnie ale ludzi bedzie garstka, z tygodnia na tydz jest coraz gorzej. Jakie serwery z radiami?
Opublikowano

zatem jest 10, bo procz hp / absu i bodajze ludzi reszta bonow wchodzi max ;)

Do czego moge wlozyc bon z szansa na yangi?

tarcza buty naszyjnik.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Moze i przezyje, nie twierdze ze padnie ale ludzi bedzie garstka, z tygodnia na tydz jest coraz gorzej. Jakie serwery z radiami?

Nie zapowiada się na to, administracja ogarnia bugi, dodaje nowości oraz zajęła się balansem. Poza tym do tej pory nie wyszło nic co mogło by zagrozić Invorii. 

Póki co jest to jeden z najlepszych servow jakie stoi i szybko ilość osób nie spadnie :) 

Opublikowano

Jak zdobyc przepustki na te mini-dungi?

Bo wydawanie 15 czerw. malzy badz 25 skorup+25 skrzydel na JEDEN klucz raczej mi sie nie widzi...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Jak zdobyc przepustki na te mini-dungi?

Bo wydawanie 15 czerw. malzy badz 25 skorup+25 skrzydel na JEDEN klucz raczej mi sie nie widzi...

Dropisz na danej mapie, ew. kupujesz od graczy.

Opublikowano
Zielarz

#1-3x instrukcja zielarstwa, 2x rada zielarstwa, 2x zwoj zielarstwa, 15 kropli otrucia, 25kk

#2-100 IP, 5x smoczy przetop, 5 kropli otrucia, 30kk

#3-120 IP, 10 blaskow, 2x szkata smierci,50kk

#4-150 IP, 2x rada zielarstwa, 2x zwoj zielarstwa, 3x instrukcja opetania, 70kk

#5-165 IP, 3 nasiona, 15 kropli otrucia, 2 szkaty ripa, 100kk

#6-180 invoriańskich punktów, Biały Lew, Eliksir Kiężyca D, 120kk

#7-200 Invoriańskich punktów, 5x Każda perła, Złoty Artefakt Ognia, 150kk

#8-220 Invoriańskich Punktów, 3x Smoczy Przetop, 170kk

#9-230 Invoriańskich Punktów, PPK, 2x Instrukcja Opętania, 180kk

#10- ???

Na razie nie wiadomo co się dostaje za numer 10, ponieważ jest chyba zbugowana i naprawiana.
Opublikowano

Misji u zielarza nie opłaca się robić strata czasu, takie nagrody niech sobie wsadzą... 

Ciekawi mnie tylko nagroda za Kolekcjonera, oby była dobra. 

Fajnie, że eliksiry bestiarza nie dają jak tak wcześniej 100 % tylko 70 %. Niech dalej zmieniają i kombinują, wyjdzie im to na dobre :) 

Opublikowano

Właśnie dlaczego eliksiry nie dają 100%? Czemu taka zmiana dopiero po takim czasie? 

Opublikowano

Kolega czeka tydzień na nagrodę za mistrza pvp. Jak macie walić tak w choya, to lepiej nie róbcie więcej takich eventów. 

Najgorsze na tym serwerze jest to, że nie wiadomo czego się spodziewać następnego dnia tak mieszają. 

Opublikowano

Właśnie dlaczego eliksiry nie dają 100%? Czemu taka zmiana dopiero po takim czasie? 

Eliksiry chyba dają 100%, ale na te szkaty nowego bossa z eliksirem masz 70%.

Edit: ch5 chyba padło.

Opublikowano

dają, jedynym wyjątkiem jest misja z Sapreyem.

sygna1.png

Opublikowano

dają, jedynym wyjątkiem jest misja z Sapreyem.

@1373230489-U611928.pngQuarel™

moglbys opisac z czego dropia przepustki na mini-dungi z systemu wyzwan? Oprocz tego rzeklbym smiesznego wymieniania...

Ktos mowil ze dropia na danej mapie - ale z czego, mobow? Troche je bilem i nie dropla ani jedna, z metkow takze..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

@Quarel™

moglbys opisac z czego dropia przepustki na mini-dungi z systemu wyzwan? Oprocz tego rzeklbym smiesznego wymieniania...

Ktos mowil ze dropia na danej mapie - ale z czego, mobow? Troche je bilem i nie dropla ani jedna, z metkow takze..

hmm skoro z metków nie dropią, z mobów nie to z czego mogłyby jeszcze dropić?? Z boosów??? Nooo możliweee!!!!

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

hmm skoro z metków nie dropią, z mobów nie to z czego mogłyby jeszcze dropić?? Z boosów??? Nooo możliweee!!!!

Skoro na ponad 100 bossów jakie rozjebałem z ekipą od kąd to wprowadzili jedyne przepustki jakie udało mi się zdobyć to ... to te które wymieniłem za ulepki... :) WIęc bossy odpadają :)

1373230489-U611928.pngQuarel™ podpowiesz coś ??

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nie wiesz - nie wypowiadaj sie. Prosil ktos CIEBIE o odpowiedz? Nie masz pojecia na dany temat to morda w glebe i kiełkuj, a nie wypowiadasz sie na forum i robisz z siebie idiote ;)

O odpowiedz prosilem Quarela, bo zdaje sie jest z tym problem.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Przepustki nie lecą na wyzwania, można je tylko wytworzyć.

No to widzisz, wprowadzenie w błąd i trochę głupota. Wszyscy jarali się tym co było napisane że bedzie je mozna wydropić albo wymienić za ulepy... Trochę to bezsensu teraz skoro tylko je robić można..

54169037467327365173.png

Opublikowano

No to widzisz, wprowadzenie w błąd i trochę głupota. Wszyscy jarali się tym co było napisane że bedzie je mozna wydropić albo wymienić za ulepy... Trochę to bezsensu teraz skoro tylko je robić można..

I to jeszcze za takie ilosci tych ulepkow ^_^

Przemyslcie jakas zmiane tego, bo inaczej bedzie do nastepna bezsensu rzecz :p

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Żeby iść na wyzwanie 200-220 trzeba 25x stara strona rly?

No niestety... Boli ilość co ?? Zdobycie przepustki tylko wymianą ulepszaczy to gruba przesada, a tak zapowiadali przed updatem że będzie można je dropić... Albo się pomylili albo zrobili z nas głupków :D Bo po co pisać że będą dropić na danych mapach jak się okazuje ze trzeba się umęczyć 10x tyle żeby te przepustki zdobyć :) Cena nie adekwatna do tego co na tej mapie jest - jeden boss ;) Już pominę fakt ze zyebali wszystko w tym temacie ( ale nie powiem co, ciekawe czy się kapną bo nie chcę utrudniać ludziom jeśli to poprawią ) :)

54169037467327365173.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...